Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mavidenizim canım hoşgeldinn.neler yaptın bakiiim..?
canım ben çatlatma iğnesini 3 aydır oluyorum..ilk ay iğneden tam 15 gün sonra regl olmuştum..sonraki ay 18. gün olmuştum..şimdi de beklemedeyim bakalım..çok zor oluyor beklemek ama başka şansımız da yok canım napalım..
çatlatma iğnesinin vurulduğu günden tam 36 saat sonra çatlarsa 15. gün regl olursun dedi dr..demekki geçen ya geç çatlamış ki 3 gün geç oldum canım..

başakcım sağol canım şimdi daha rahatım.inşallah senin de ikili testin olumlu olacak endişelenme .bir de sana birşey sorucam senin de bel ağrın oluyormuydu ilk öğrendiğinde.şu anda hafiften belim ağrımaya başladı da...gerçi biraz kızımla yol yürüdük ondan mı acaba

kızlar buarada çarşamba günü ikili test için randevum var birde ense ölçümü yapılacak içimi bir korku sardı nedense benim ve bebek için dualarınıza ihtiycım var

başakcığım merhaba..içini rahat tut canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..bu kadar zor bulunca bebişi haliyle tedirginlik de fazla oluyor değil mi..Allah hamiş olan herkese 9 ay sorunsuz bir gebelik versin İnşallah canım..olmayanlara da bebiş ve sonrasında sorunsuz gebelik versin:)
sevgilerr

canım korkma bak annelik duygulan kabarmaya başlamış. allah herşeyın hayırlısını nasip etsin.
sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin canım.:1hug:

sagol canım ama endişe etmeden de olmuyor hamile kalana kadar zorluk çektim arkadaşlarım iyi bilirler inşallah dedigin gibi saglıkla kucagıma alırım bebegimi

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

02-02-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************
BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************
OCAK AYI LİSTESİ

reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK ????????
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK ????????
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK ????????
ilinay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK ????????
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK ????????

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT ???????
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
Hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
sevdalinka59::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBAT
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
eylül01:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
GAMZELİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
umutlu 22:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
bebişim52:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
bulemsu58::::::::::::::::::::::::::::::::::??
guleysa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??

MART AYI LİSTESİ

karamelek-07:::::::::::::::::::::::::::::::1 MART

sagol cerot canım iş hamile kalmakla bitmiyor inanki bütün sıkıntılar çekiliyorda saglık işin içine girince herşey farklı oluyor benim birde tansiyon problemim çıktı hamilelikle beraber biranım biranımı tutmuyor çok dikkatli olmam gerkiyor ilaçda kullanamıyorum idare edicez gerçi 6 ayım kaldı ama zorluyacak beni bebegim saglıklı olsunda her acıya katlanmaya razıyım allah razı olsun sizlerden iyi dileklerinizden allah sizlerede evlat nasip edecek canım sıpalar vaktini bekliyorlar işte

Bu arada belki yararlı olur.size tedavim hakkında bilgi vereyim.
Benim klomende son ayımdı bu.Hatta tereddütte kaldım bu ay kullanayım mı diye.Neyse;ben haziran ve temmuzda günde bir defa klomen kullandım.tabi sonuç çıkmadı.ağustos eylül,ekim ara verdim.zaten kocam da o süre zarfında yurt dışındaydı.kasımdan itibaren günde iki defa olmak üzere iki ay ganophane kullandım.son ayımda da klomen günde iki defa aldım,zaten son kullanacaktım.yani hamileysem en son klomen kullandım.Bu arada kimse yapmasın ama ben dr kontrolünde kullanmadım.Sizler bir nevi bana dr oldunuz.Bu yüzden herkese teker teker teşekkür ederim.inşallah en kısa zamanda sizler de kavuşursunuz meleklerinize...
Bir de ben adet düzensizliğim olduğu için yıllardır dğum kontrol hapı kullanıyorum.tam bir yıl önce korunmayı bıraktım.Hatta bu adet düzensizliğim nedeni kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde 10 haftalıktı.
Biraz uzun oldu ama.......

slm tekrar yeni hamiş çıkmış tebrikler darısı keseyi görmeye o zaman..cerotcum o zman ben 15 16 günde regl olmazsam yinede ümitlenmeyeyim..biliyorsun benimki düzensiz oluyor çünkü..neyse bakalım bende acayip şiş ve rahatsızım anlatılır gibi degil nasıl dayanacam bir hafta boyunca bilmem sanki regl olacak gibi karnım şiş gergin kasıklarımda patlayacak gibi genel olarak birşey batıyor oturuken bazen zorlanıyorum...

canım tebrik ederimm darısı başımıza inşallahhh dua et olurmuuuu...
2. bebişin olcak dimiii ne güselll rabbim sağlıkla kucağına almanı nasib etsin...

bende menogon iğnesi kullanıyorum, menogon kullanan varmı aramızda?

başakcığım geçmiş olsun canım tekrar..öyle iyi anlıyorum ki seni..kızıma hamileliğimde şeker yüklemesi sonucumu almaya gittiğimde apar topar yatırmışlardı beni hast.ye yani hayatta şeker hastalığı yaşamayan ben gebeyken yüksek şekerden tedavi gördüm düşünsene:) neyseki kucağa alınca bitiveriyor hepsi unutuluyor..Rabbim herkese verecek ama sıpalar nazlı dediğin gibi.:))

canım ben de aynen senin gibiydim ve sevinebilirsin yani senden beteri de var; aynı adet düzensiliğinden dolayı ben de 12 haftalıkken öğrendim kızımı..düşünsene 3 aylık:))

sağol canım bilgilendirmelerin için...ama bu arada dr kontrolünde değil de kendin almaya cesaret etmen çok ilginç..canım hadi beşizin falan olsaydı:)))

canım aynen ya benimde regle 7 gün kaldı, her yerim şişti sanki karnım göğüslerim, balon olup uçucam yakında.

canım evet 18. güne kadar bekle yine de..benim de hiç düzenli olmadı ki reglim..hep geç olurdum ve 40 günü bulduğunu bilirm normal aylarda da, hani ilaçsız falan..

canım ben de kendimi duba gibi hissediyorum valla..ve de canım sıkkın, kilo yapıyor bu tür tedaviler yaa.dikkat etsekte yediklerimize hormon(

Cerot demekki tek değilmişim.ama iyi ki bir şey olmadı bebeklerimizi.Rabbim koruyor işte.
Dr kontrolünde kullanmadığım için zaten kendime kızıyorum.Hatta son klomeni çok tereddütlü kullandım..

merhaba kızlar....ben buralara gelmeyeli hamişlerimiz çoğalmış,maşallahhh
tüm yeni anne adaylarını tebrik ediyorum,inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız...

GEZGİN çok tebrik ederim Allah kucagına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah yarabbim

Seni cok tebrik ediyorum bir kızın var sanırım insallah gördüğün ruyan gercek olur da bu da bir erkek olur. Allah tamamına erdirsin.

iyi cesaret etmişsin bu arada doktor kontrolünde olmadan klomen kullanıp hamile kalmışssın.
dediğin gibi; arkadaslar sakın kist olup olmadığını kontrol ettirmeden klomene başlamayın eğer kist varsa klomen bunu iyice buyutur. benden size tavsiye benneyaptımki

darısı başımıza inşallah.:CüvCüv:

kızlar yaa adetime 8 gün var kahverengi lekeler geliyor niyeki??

delikafadulden:teytey::teytey: canım hadi insallah hamişsındır implantasyon kanamasıdır lekelerin :))))))))))))) ayyyyyyyyyy arık gunde ıkıtane hamiş çıkıyor sayfamızdan ne güzel ne çok umut oluyorsunuz bana:)))))))))):CüvCüv::lepi::enbuyukkk:

canım benim ya sizin kalbiniz ne kadar güzel hep iyi şeyler düşünüyorsunuza.s. ben hiç sanmıyorum başka bi sebep vardır o lekelerin gelmesinde ben zaten bu ay ilaçta kullanmadım olmaz gibi geliyor bana belkide adet olucam 8 gün var erken olabilirim ooff offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…