canım öncelikle tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin içtigin aspirin sadece kanı sulandırır ve agrı keser korkmana gerek yok canım bebegine birşey yapmaz bende agrı kesici içtim grip olmuştum yerini sinizüte bırakdı baş agrım çekilmez hale gelince dr minoset verdi günde 3 tane hakkım var içme taraftarı degilim ama acılarda dayanılmaz oluyor bazen
kızlar buarada çarşamba günü ikili test için randevum var birde ense ölçümü yapılacak içimi bir korku sardı nedense benim ve bebek için dualarınıza ihtiycım var
canım korkma bak annelik duygulan kabarmaya başlamış. allah herşeyın hayırlısını nasip etsin.
sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin canım.:1hug:
Bu arada belki yararlı olur.size tedavim hakkında bilgi vereyim.
Benim klomende son ayımdı bu.Hatta tereddütte kaldım bu ay kullanayım mı diye.Neyse;ben haziran ve temmuzda günde bir defa klomen kullandım.tabi sonuç çıkmadı.ağustos eylül,ekim ara verdim.zaten kocam da o süre zarfında yurt dışındaydı.kasımdan itibaren günde iki defa olmak üzere iki ay ganophane kullandım.son ayımda da klomen günde iki defa aldım,zaten son kullanacaktım.yani hamileysem en son klomen kullandım.Bu arada kimse yapmasın ama ben dr kontrolünde kullanmadım.Sizler bir nevi bana dr oldunuz.Bu yüzden herkese teker teker teşekkür ederim.inşallah en kısa zamanda sizler de kavuşursunuz meleklerinize...
Bir de ben adet düzensizliğim olduğu için yıllardır dğum kontrol hapı kullanıyorum.tam bir yıl önce korunmayı bıraktım.Hatta bu adet düzensizliğim nedeni kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde 10 haftalıktı.
Biraz uzun oldu ama.......
sagol cerot canım iş hamile kalmakla bitmiyor inanki bütün sıkıntılar çekiliyorda saglık işin içine girince herşey farklı oluyor benim birde tansiyon problemim çıktı hamilelikle beraber biranım biranımı tutmuyor çok dikkatli olmam gerkiyor ilaçda kullanamıyorum idare edicez gerçi 6 ayım kaldı ama zorluyacak beni bebegim saglıklı olsunda her acıya katlanmaya razıyım allah razı olsun sizlerden iyi dileklerinizden allah sizlerede evlat nasip edecek canım sıpalar vaktini bekliyorlar işte
Benim klomende son ayımdı bu.Hatta tereddütte kaldım bu ay kullanayım mı diye.Neyse;ben haziran ve temmuzda günde bir defa klomen kullandım.tabi sonuç çıkmadı.ağustos eylül,ekim ara verdim.zaten kocam da o süre zarfında yurt dışındaydı.kasımdan itibaren günde iki defa olmak üzere iki ay ganophane kullandım.son ayımda da klomen günde iki defa aldım,zaten son kullanacaktım.yani hamileysem en son klomen kullandım.Bu arada kimse yapmasın ama ben dr kontrolünde kullanmadım.Sizler bir nevi bana dr oldunuz.Bu yüzden herkese teker teker teşekkür ederim.inşallah en kısa zamanda sizler de kavuşursunuz meleklerinize...
Bir de ben adet düzensizliğim olduğu için yıllardır dğum kontrol hapı kullanıyorum.tam bir yıl önce korunmayı bıraktım.Hatta bu adet düzensizliğim nedeni kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde 10 haftalıktı.
slm tekrar yeni hamiş çıkmış tebrikler darısı keseyi görmeye o zaman..cerotcum o zman ben 15 16 günde regl olmazsam yinede ümitlenmeyeyim..biliyorsun benimki düzensiz oluyor çünkü..neyse bakalım bende acayip şiş ve rahatsızım anlatılır gibi degil nasıl dayanacam bir hafta boyunca bilmem sanki regl olacak gibi karnım şiş gergin kasıklarımda patlayacak gibi genel olarak birşey batıyor oturuken bazen zorlanıyorum...
slm tekrar yeni hamiş çıkmış tebrikler darısı keseyi görmeye o zaman..cerotcum o zman ben 15 16 günde regl olmazsam yinede ümitlenmeyeyim..biliyorsun benimki düzensiz oluyor çünkü..neyse bakalım bende acayip şiş ve rahatsızım anlatılır gibi degil nasıl dayanacam bir hafta boyunca bilmem sanki regl olacak gibi karnım şiş gergin kasıklarımda patlayacak gibi genel olarak birşey batıyor oturuken bazen zorlanıyorum...
kızlar yaa adetime 8 gün var kahverengi lekeler geliyor niyeki??
delikafadulden:teytey::teytey: canım hadi insallah hamişsındır implantasyon kanamasıdır lekelerin :))))))))))))) ayyyyyyyyyy arık gunde ıkıtane hamiş çıkıyor sayfamızdan ne güzel ne çok umut oluyorsunuz bana:)))))))))):CüvCüv::lepi::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?