Cerot demekki tek değilmişim.ama iyi ki bir şey olmadı bebeklerimizi.Rabbim koruyor işte.
Dr kontrolünde kullanmadığım için zaten kendime kızıyorum.Hatta son klomeni çok tereddütlü kullandım..
canım evet yalnız değilsin valla..ben de yalnız değilmişim diye sevindim:)))
hani derler ya yiyecek ekmeği varsa mutlaka gelir bebiş diye..ama ben senin kadar cesur olamazdım klomen konusunda ne yalan söyleyeyim canım. dr um bu ay yine klomene başlayacağız dediğinde bile moral bozukluğu ile gidiyorum eve. keşke de normal yolla gebe kalabilsek diyorum hep ama bu da bizim kaderimiz canım napalım dimi..
sevgiler canımmm:1hug:
bende seninle aynı sıkıntıları yaşıyorum her ay bende bu ay umutlanmıycam hamiled deilimdir diye düşünmeye çalışıyorum ama başaramıyorum adet günü yaklaşınca acabalarla boguşuyorumaman yaa istiyen herkeze içinde bizede rabbim nasip etsin:Saruboceq:
canım benim allah zamanını biliyor belkide hiç olmıcak çocuklarımız ama allaha herzaman için dua ve şükür edelim düşün bide şimdi hamile kaldın ya çocuk özürlü veya sakatsa naparız hergün onu gördükçe üzülürüz allah ne verirse hayırlısını versin bende eşime hep diyodum neden benim olmuyo annelik yapmıyan çocuğunu satan döven öldürenlere veriyoda diyodum eşimde allaha isyan etme allahın gücüne gider diyodu şimdi bende hep şükür ediyorum
eltimin oğlu nişanlıyken kızla birlikte oldu kız hemen hamile kaldı 5 aylık oluncada evlendiler çocuk doğdu ve gutr hastasıydı boğazında iki tarafında nodül vardı nerdeyse ölüyodu tsh 100 lerdeydi düşün yani erken teşhisten şuan yaşıyo ama o çocuk herzaman ilaçla durucak yani böyle şeylerde oluyo o yüzden allaha şükürü hiç unutmayalım senin için demiyorum aslında genel olarak yazmak istedim yanlış anlama bende bazen unutuyorum benim neden çocuğum yok diyorum sonra tabi kendime geliyorum allah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlat versin bizlere inş.
kızlar bana dua edin yarı yumurtlamışmıyım dr gitcem bakılacak
canım benim allah zamanını biliyor belkide hiç olmıcak çocuklarımız ama allaha herzaman için dua ve şükür edelim düşün bide şimdi hamile kaldın ya çocuk özürlü veya sakatsa naparız hergün onu gördükçe üzülürüz allah ne verirse hayırlısını versin bende eşime hep diyodum neden benim olmuyo annelik yapmıyan çocuğunu satan döven öldürenlere veriyoda diyodum eşimde allaha isyan etme allahın gücüne gider diyodu şimdi bende hep şükür ediyorum
eltimin oğlu nişanlıyken kızla birlikte oldu kız hemen hamile kaldı 5 aylık oluncada evlendiler çocuk doğdu ve gutr hastasıydı boğazında iki tarafında nodül vardı nerdeyse ölüyodu tsh 100 lerdeydi düşün yani erken teşhisten şuan yaşıyo ama o çocuk herzaman ilaçla durucak yani böyle şeylerde oluyo o yüzden allaha şükürü hiç unutmayalım senin için demiyorum aslında genel olarak yazmak istedim yanlış anlama bende bazen unutuyorum benim neden çocuğum yok diyorum sonra tabi kendime geliyorum allah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlat versin bizlere inş.
tatlım ıns bı suru yumosun olmustur hihoyyyt kızlar kadın olmak ne zor ya yok yumurtam olsun olunca catlasın catlarsa dollensın bebegım tutunsun vs ayyy valla omrumuz boyle mı gecıo ne tabıı rabbımın taktırı gec olsunda ama guc olmasın :Saruboceq:
valla kızlar biz niye kalamadık normal yollarla anlamıyorum bi duyuyorum evlenmişler 1ay geçmiş hamile kalmış millet korunuyor gine oluyor kazayla biz gün say yok yumurtlama yok çatlama yok patlama ayyyy deli olcam ya lülülülülülülaelaelaelaelae bizde Allahım ya yalvarıyorum ya bizde hamile kalalım artık saglıklı bebişlerimiz olsun :ecrin_bebek:
emelcim evlendiği ilk gece hamilekalıyor insanlar..bazen diyorum ki; yumurtası çatlamış yani tam o güne denk gelmiş nasıl olabiliyor..biz mm mm takip ediyoruz ki yakalayalım o anını yumoşların...canım kaderimiz bu galibaa...acayip gerginim inan yay gibi..bir de regl oldum ki sorma...
şükredelim ki sağlığımız yerinde canım, varmı başka çaremiz..
Herkese merhaba,
ben kırmızıları gördüm arkadaşlar..1. aşılamam tutmadı..1no2:kendimi fazla ümitlendirmeyeyim demiştim ama yine de üzüldüm tabi... ((ilk siiznle paylaşıyorum inanın..daha eşime söyleyemedim senağlama
bir dahaki aya beni 3 mart olarak ekleyebilirsiniz..kimbilir belki...:çok üzgünüm:
sevgilerimle..
emelcim evlendiği ilk gece hamilekalıyor insanlar..bazen diyorum ki; yumurtası çatlamış yani tam o güne denk gelmiş nasıl olabiliyor..biz mm mm takip ediyoruz ki yakalayalım o anını yumoşların...canım kaderimiz bu galibaa...acayip gerginim inan yay gibi..bir de regl oldum ki sorma...
şükredelim ki sağlığımız yerinde canım, varmı başka çaremiz..
kızlar benim klomen tedavisinde ilk ayımdı tutmadı regl oldum dr.um gel dedi baktı regl olmuşsun ama kist olmuş dedi 21 günlük ilaç verdi çok morelim bozuk ACABA BEN DÖLLENME YAPIYOLARYA DRLAR BENDE ÖYLE Mİ YAPTIRSAM ACABA DİYORUM DRUM SENDE PROBLEM YOK EŞİNİN YUMURTALARINA BAKACAZ DEDİ NE OLUR YARDIMCI OLUN BEN NE YAPMALIYIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?