canım daha cok yenıymısın..senın degerler ıyı masallah fazla zaman gecmeden hamıs kalırsın ınsallah.benımde fsh 8 lh 10..esımın degerlerı dusuktu cok sukur kecıboynuzu kürü sayesınde yukseldı..Ben 3 aydir bebek istiyorum 1 yil doğum kontrol hapi ile korundum...
26 yaşindayim....
Inşallah hayirlisi olur
CANIM TAM PKO DEGILIM AMA PKO YA EGIMLIYMISIM YANI RAHIM YAPISI POLIKISTIK YAPIDAYMIS..:çok üzgünüm:Inşallah rozem inşallah ağustosta hepimiz hamiş kaliriz....
Sen polikistik overmisin canim..lh in fsh tan yüksek
ya kızlar bu nasıl hastanedir böle !!!! bana negatif dedi ama değer yokmuşmuş bu ne yaaaaa!!! yok dış lab. göndereceklermiş o zaman kesin sonuç çıkacakmış valla asabım bozuldu senağlama saat 4 de arayacaklar 3 test yalanmı söylüyor yaaa öf ööööf senağlama
Nasil değer yokmuş yaaaaaaa...
Başka biyere yaptir bence
eşim istemedi ama ptesi öglen yaptım negatifti sizi üzmmemek için söylemedim ama benim çıkmıyor güzelim ya dün alternatif tıpla ugraşan bir kimyagerle görüştüm hamile kalamamanın sebebi olarak spralden olabilir dedi spral kanalları tıkayarak spermlerin geçişini önlüyüyormuş 1 sene oldu çıkartalı ama tıkanma olabilir dedi uan lafın kısası canım bekliyeyim
o nasıl iş öle a şaşırdım kaldım.ne demekdeğer yok e paki nasıl anladılar olmadığını salakmıdırlar nedirler yahu canım çok mu uzak klinik gidip sen alsan sonuçlarııııııı???? için daha çok rahat ederrrrr:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?