Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sadolincim klomende benim de ilk ayımda 18nci gün büyümüştü canım telaşlanma herkesin yumurtlama günü aynı değilki hem benim adetim 32 günde bir oluyo senin de öle uzunsa çok çok normal

Son düzenleme:
Inşallah hepimiz hamiş kaliriz..............
Bende adetin 12.veya 13 günü gideceğim kontrole inşallah hayirlisi olur...
Eğer istenilen olgunluğa erişmemişse bile peşini birakmiycam 2 günde bi kontrol ettircem belki 20. Gün gelir istenen olgunluğa bunu takip etmek gerek...
Ondan sonra da çatlama iğnesini yaptirip beklemekten başka çare yok....................
Eğer bu ay olmazsa herşeyi birakabilirim...............................
Klomeni.................
Kontrollere gitmeyiiiii.............
Herşeyi oluruna birakirim belki bilmiyorum aklim karmakarişik.............

canım şimdide önümüzdeki ayı düşünme tamam hamiş olucam diye kendini kaptırma ama umudumuz olmadan dayanmak çok zor olabilir bu ay diye düşün ii şeyler hisetmeye çalış.he canım bak bi de bu ilaçlar iğneler nedeniyle tam günümüzü biliyoz ya sen ona dikkat etmelisin muhakkak ama ilişkiyi hep iş gibii görüyoz.o da ii değil unutma her 2 taraf ta istemeli canım.hadi hayırlısı bak dıptıscım yumuşum büyümedi diye ağlıyodu hamiş oldu bak.az kaldı sabret biz de seninle aynı durumlardayız .

Hadi dıptısdıptıs biz de sonucu merakla bekliyoruz. Başak35 sen de bir test yaptırsana canım az kalmış adetine....

eşim istemedi ama ptesi öglen yaptım negatifti sizi üzmmemek için söylemedim ama benim çıkmıyor güzelim ya dün alternatif tıpla ugraşan bir kimyagerle görüştüm hamile kalamamanın sebebi olarak spralden olabilir dedi spral kanalları tıkayarak spermlerin geçişini önlüyüyormuş 1 sene oldu çıkartalı ama tıkanma olabilir dedi uan lafın kısası canım bekliyeyim

canım cok haklısın ama benım doktor ıstenılen olgunluga gelmedı dıye bır daha cagırmadı..off acaba bende baska bır doktora mı gıtsem..ama o zamanda kafam cok karısacak..

valla benimde geçen ay 12.gün 14mm di ama çatlatma iğnesi felan vermedi kendi çatlasın diyo

canım cok haklısın ama benım doktor ıstenılen olgunluga gelmedı dıye bır daha cagırmadı..off acaba bende baska bır doktora mı gıtsem..ama o zamanda kafam cok karısacak..

rosemcim sen bi daha ara dr unu ve ısrar et bakalım nolcak ne dicek deki ben belki geç yumurtluyorum neden ilk denemede hemen vazgeçtiniz ben kontrole gelmek istiyorum sonucu merak ediyorum kötü etkileniyorum falan de ne dicek bakalımmmm:teselli:

OK TATLIM BENİM Kİ ÇAĞIRIR ÇAĞIRMASADA BEN SÖYLERİM TAMAM GEL DER ÇOK ŞEKER BİRİ...BENDEN ÇOK İSTİYORa.s.

muhtemlen yumurtam geç gelişebilir geçen ay adetim 8 gün geçti...
Bu ay da geç yumurtlama olabilir

kizlar sizin hormon değerleriniz kaç(fsh ve lh))
birde eşinizin spermiyogrami nasil...........
Bunlar da çok önemlii
hadi paylaşalim

valla kızlar dün o yumurta akı kıvamındaki şeyi görünce dedim hemen çalışma yapayım akşam çalışmayı yaptım ama hiç istekli değildim nasıl yorgundum nasıl uyuşuk kociş çalıştı ben yattım dün 13.gündü ama inş. tutar

benim hormon değerlerimmmm

fsh:6
lh:4

eşimin spermiyogrami...

Sayi:110 milyon
hareketlilik %54
ileri hareketli %30

canım benım doktorum cok yogun oldugu ıcın cok fazla ılgı gostermıyor..yanı tel acsam kesın gerek yok dıcek..acaba dıyorum baska bır doktora mı gıtsem tek seferlıgıne ama vajınal ultrasondan cok korkuyorum..kafamçokkarıştıcok canım acıyorr maalesef..

muhtemlen yumurtam geç gelişebilir geçen ay adetim 8 gün geçti...
Bu ay da geç yumurtlama olabilir

canım nolur umudunu kaybetme emi bende 9 ayıma girdim evleneli hiç korunmadım olmadı.2 ay kloemn kullandım tek yumurta oldu 2 ayda da.ama olmadı.bu ay ben ara verdim dr a. bakalım bu ay da ilaçsız denicez tekrar. olmazsa sonraki ay göbekten yumuart geliştirici iğnlere başlıcaz bakalım ben hiç üzülmedim bu ay hep hayırlısı dedim.nolcaksa olsun dedim.olmazsa da canım saolsun daha 24 yaşındayım dedim.i herşey olacağına varır.ii düşünelim ii olsun.allahım tez zamanda yüzümüzü güldürür.kucağımızı mis kokulularımızla doldurur inşallah:1hug:

aa neden acıyoki ben hiç acı hissetmiyom ultrasona prezarvatif takıyo ve jel sürüyo.anlamıyom bile canım 2 dr çok kafa karıştırıcı oluyo.ama için rahat edecekse sen bilirsin ama bence dr u aramadan karar vermeeee:teselli:

doktor konusunda haklısın canım kafam cok karısacak neyse oluruna bırakayım zaten gelecek ay yıne ılac kullanıcam bu sefer gunde 3 tane..
buarada ultrasonda kendımı cok kasıyorum nasıl canım acıyor..off doktoruma dedım kendını cok kasıyorsun dedı.ucuna jel suruyor evet ama yınede acıyor ıste...senağlama

Ben 3 aydir bebek istiyorum 1 yil doğum kontrol hapi ile korundum...
26 yaşindayim....
Inşallah hayirlisi olur

benim sonuçlarım
prolaktin 5.1
FT3 7.1
FT4 15.8
CA125 12.1
TSH 5.6
LH 2.3

EŞİMİN SONUÇLARI
MİKTAR 3CC
PH 8
LİKEFAKSİYON 30 DK
HİPERKİNETİK(ÇOK HAREKETLİ) %50
HİPOKİNETİK(AZ HARAKETLİ) %20
AKİNETİK(HARAKETSİZ) %30
AGREGASYON NEGATİF
NORMAL BAŞLI %70
ÇİFT BAŞLI %4
BÜYÜK/KÜÇÜK BAŞ %4
İNMATÜR %6
UZUN/YUVARLAK BAŞ %4
KUYRUKSUZ %4
BAŞSIZ %4
ÇİFT KUYRUK %4

SAYI(ML DE) 23 MİLYON (>20 MİLYON)

VALLAHİ BİLEN BİRİ VARSA YORUMLASIN EŞİMİN DR U NORMAL DEMİŞ BENİM Kİ AZ DEDİ..... AKLIM KARIŞTI.. BENİM DEĞERLER NORAML HERALDE ÜSTELİ BENDE PKO VAR

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…