BENDE ÇOK KORKUYORUM AMA ASLINDA ÖNCE TÜPLERE BAKMAK GEREKİR...YOKSA BUNCA TEDAVİ BOŞA OLMUŞ OLUR...
BEN GENEL ANESTEZİ İLE ÇEKTİRECEĞİM RAHİM FİLMİNİ...........O YÜZDEN BİRAZ RAHATIMMMMMM:lepi:
canım dr un 21. Gün progesteron testi istemedimi çünkü ben geçen ayda bu ayda yaptırdım sonuç çok ii dedi dr neden 21. Gün diye sorduğumda yumurtanın en olgunlaştığı zaman dedi.yani 17. Gün erken bence ama sen kaç günde bir adet görüyorsun
hayir canim test felan istemedi benim 33 günü felan buluyor adetim
canım bende çektirdim rahim filmi kesinlikle anestezi öneriyorum.
ZATEN NE DOKTORUM NE DE BEN GENEL ANESTEZİ OLMADAN ÇEKTİRMEYİZ CANIM....
3-4 AY ÖNCE ENDOSKOPİ OLDUM ONU BİLE GENEL ANEZTEZİ İLE ÇEKTİRDİM...YOKSA İMKANSIZDI....
CANLI CANLI RAHİM FİLMİ ÇEKTİRENLER ÇOK CESARETLİYMİŞ VALLA...:lepi:
yok be güzelim çağirmadi ilaçlara devam dedi adetliyken gel tekrar dedi ama belki yumurtam geç çatlicaak niye öle dedi ben anlamadim çatlayana kadarda büyümeye devam etmezmi acaba
benıde cagırmadı canım yaa..sanırım bu ay umutlu degıl o yuzden cagırmadı.. Ama ben corek otu ve bal karısımı yemeye basladım sende dene..belkı bıraz buyur yumoslar..
canım benimde öyle 32, 33 gün sürüyor 35 e kadar normal ama bence 21. gün sen bu testi yaptır bence çünkü progesteron seviyesi çok önemli.bana dr um ultrasonda baktı yumurta çatlamak üzere 21. günde gel test yapalım dedi.yaptırdım
Kimse cevap vermiyormu
kizlar benim sol yumurtaliğimda tuhaf bir ağri var neden acaba akşamlari da işten eve zor gidiyorum...........
Saat 7-8 gibi yatip uyuyorum....
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya çok tuhafim...
Anormal bişeyler mi var acaba bende...
Size dee böyle oluyomu ben klomen kullaniyorum 3. Günüm bu gün 2 gün kaldi bakalim............
yaaa sinir oldum bu 4. Yazışım bağlantı kopuyor süreklicanım ben 12. Gün gittim yumurtlama oluşmuş 15. Tekrar gittim çatlamak üzere dedi.progesteron normal çıkarsa yumurtalar olgunlaşmış anlamına geliyor bu hormon ayrıca rahimi gebeliğe hazırlıyor yani her ay salgılanan bir hormon eğer düşük çıkarsa iğne yada ilaç veriyorlar benim arkadaşıma dr vermişti.benim doktorumda her ay takibini yapıyor.canım bildiğim kadarıyla akıntı yapışkan bir haldeyse yumurtlama olmuş demek bu akıntının takibi ile evde kendinde yumurtlama takibi yapıyorsun ama ben takip etmiyorum.
canim ben gonaphene ilacini kullanmadan önce zaten doktor bana progestan ilaci vermişti onu 2 ay kullandim daha sonrada gonaphene kullanmaya başladim.peki ben eğer 13.gün yumurtladiysam doktor bana 14. Gün ultrason yapti yumurtladiğimi görmedimi anlamadimi acaba ? 2 yumurtan var dedi 9 mm ve 11 mmlik
canım bende gonaphene kullanıyorum bu ay 3. Kez kullandım.ya kusura bakma ben anlamdım doktorun neyi görmemiş yani 2 tane yumurtan olmuş
ya benim dün 14.günümdü. önceki günde 13.günümdü 13.günde benden yumurta aki kivaminda bişiyler geldi acaba yumurtlamiş olabilirmiyim eğer yumurtladiysam doktorada dün gittim yani 14.gün yumurtladiğimi görmemişmidir
esrako diğer adet günün ne yazalım listeye...
BENDE ÇOK KORKUYORUM AMA ASLINDA ÖNCE TÜPLERE BAKMAK GEREKİR...YOKSA BUNCA TEDAVİ BOŞA OLMUŞ OLUR...
BEN GENEL ANESTEZİ İLE ÇEKTİRECEĞİM RAHİM FİLMİNİ...........O YÜZDEN BİRAZ RAHATIMMMMMM:lepi:
ya benim dün 14.günümdü. önceki günde 13.günümdü 13.günde benden yumurta aki kivaminda bişiyler geldi acaba yumurtlamiş olabilirmiyim eğer yumurtladiysam doktorada dün gittim yani 14.gün yumurtladiğimi görmemişmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?