- 23 Temmuz 2007
- 127
- 1
- 116
Ya kizlar tamam benim 2 adet yumurtamin olduğunu söledi onu anladim ben fakat benim anlamadiğim 13.gün gelen sivi neydi acaba 3 yumurta mi oluştu biri çatladi doktorda sadece 2 sini gördü eğer diğer bi taeside çatladiysa onun çatladiğini görmezmi
Ya kizlar tamam benim 2 adet yumurtamin olduğunu söledi onu anladim ben fakat benim anlamadiğim 13.gün gelen sivi neydi acaba 3 yumurta mi oluştu biri çatladi doktorda sadece 2 sini gördü eğer diğer bi taeside çatladiysa onun çatladiğini görmezmi
sen zaten 14. gün gitmişsin olsaydı mutlaka görürdü canım her sıvı geldiğinde bir tane daha yumurta oluştuğunu düşünmemek gerek var olan yumurtalardan kaynaklanmıştır kafanı karıştırma:mymeka:
apiori de detaylı yazı eklemis okumussundur belki ama kendimce anlatmaya calısayım.
Yumurtlama olmasına dogru yani catlamaya yakın donemde akıntı koyulasır ve iki parmagın ile aldıgında 1 cm kadar uzayan kıvama gelir o gunleri iyi degerlendirmen demektir yumurtan kısa zaman içinde çatlayacak demektir.
Yani sende 13, gun akıntı oldu diye o gun hemen catlayacak demek değil 14. Gun gittim dr iki yumurtan var dedi diyorsun ya bunu demek istioyrum
akıntı oldugu gunler içinde yumurtanın catlaması yuksek ihtimal demek . Og un bir kaç gun sonrası vs
yumurtlama olduktan sonra o akıntıda azalarak yok oluyor.
hemen başliyacağim bende bu karişima inş.büyürler
merhaba mavişcim, bu bahsettiğiniz BAL ÇÖREKOTU neye iyi geliyor, nasıl yapılıyor?:uhm: biraz anlatabilir misin canım
merhaba mavişcim, bu bahsettiğiniz BAL ÇÖREKOTU neye iyi geliyor, nasıl yapılıyor?:uhm: biraz anlatabilir misin canım[/Q
MERHABA CANIM BAL TARÇIN VE ÇÖREKOTUNU KARIŞTIR HER GÜN YE. BU KARIŞIK YUMURTALARIN BÜYÜMESİNİ SAĞLIYORMUŞ BİLDİĞİM KADARIYLA
dıptıscım kendini üzme inş.bigün hepimiz hamiş olacağız. bende akşam doktordaydım sonuç iii değil gibi geldi bana geçen ay 12 gün 14mm di yumurtam bu ay 14.gün 2 adet yumurta varmış biri 9mm diğeri ise 11 mm imiş. enfazla 17.gün 15 mm olur dedi buda hamişlik için yeterli değil çok üzgünüm bende peki benim yumurtam 20. güne kadar felan büyümezmiki niye böle dedi bu doktor şimdi
canım yumurtların buyumesıne yardımcı..goz kararıyla bal corek otu ve tarcını bır kaba koyup karıstır..yalnız corek otunu rondoda,mutfak robotunda yada havanda doverbılırsen daha ıyı olur..bırde sakın cok fazla tuketmeyın..bırkac cay kasıgı alıcaksınız..bırde adetın 20 gunune dogru bırakılması gerekıyor hatta yumurta gelısımı cok hızlıysa daha erken bırakabılırsınız.,
senın yumuslar ne alemde canım yeterı kadar buyuyormu???
hayır canım yeterince büyüyemiyorlar ne yazık ki:sm_confused:. rahim filmim temiz çıktı çok şükür,dr klomen kullan dedi, bugün 2.gün. biraz biraz kasıklarımın dolgunlaştığını hissediyorum, psikolojik mi bilmem artıkfisfisfis. klomen kullanarak hamile kalabilenleri öğrendiğime de çok sevindim, bi umut işte... Peki bu karışımı böyle ilaç kullanırken tüketebilir miyiz?
canım yumurtların buyumesıne yardımcı..goz kararıyla bal corek otu ve tarcını bır kaba koyup karıstır..yalnız corek otunu rondoda,mutfak robotunda yada havanda doverbılırsen daha ıyı olur..bırde sakın cok fazla tuketmeyın..bırkac cay kasıgı alıcaksınız..bırde adetın 20 gunune dogru bırakılması gerekıyor hatta yumurta gelısımı cok hızlıysa daha erken bırakabılırsınız.,
senın yumuslar ne alemde canım yeterı kadar buyuyormu???
canım benim anca 20. gün 21 mm olmuştu. hemen karamsarlığa kapılma baz bünyeler ilaca geç cevap veriyor.
kızlar listeden silin beni adet oldum senağlama zaten ağustosda kist eritmeye çalışacağımdan tekrar yazmanıza gerek yok :a015:
canım adetin günündemi yoksa erkenmi geldi?birde hiç hissetmedinmi adet sancıların olmadımı?benim günüme az kaldı hafif hafif ksıklarım sızlıyor adet olacakmış hissine kapılıyorum o yüzden test yapmadım gerk duymuyorum artık tak çizgi görmekten bıktım inanki :bbo:
canım aslında 3 gün erken geldi. bugüne kadar hiç sancım olmadı ama bugün doğum yapar gibi ağrım var :çok üzgünüm: hele sol yumurtalığım felaket ağrıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?