emine kaya sevgili hamişimiz nasılsın kıymetlimiz iimisin bebişin nasıl neler yapıyosun nasıl gidiyo hamişlik bizim için olan ii dileklerin için çok sağol..... çok yormuyo dimi yaramaz annesini?????
iyiyim semacım dün doktordaydım yazını şimdi okudum daha önce okuduysan yazmıştım şeker hastası olduğumu şimdi ünsiline başladım hamilelik veemzirme süresince ünsilin vurulacağım dün baktırdım bebeğin sağlığı çok iyi 7 haftalık oldu teyzesi allah hepinize bu güzel duyguyu tattırsın canım öpüyorum seni hergün yazılarınızı okuyorum çok yeni arkadaşlar katılmış aramıza onlarında allah gönlüne göre versina.s.
emine kaya sevgili hamişimiz nasılsın kıymetlimiz iimisin bebişin nasıl neler yapıyosun nasıl gidiyo hamişlik bizim için olan ii dileklerin için çok sağol..... çok yormuyo dimi yaramaz annesini?????
iyiyim semacım dün doktordaydım yazını şimdi okudum daha önce okuduysan yazmıştım şeker hastası olduğumu şimdi ünsiline başladım hamilelik veemzirme süresince ünsilin vurulacağım dün baktırdım bebeğin sağlığı çok iyi 7 haftalık oldu teyzesi allah hepinize bu güzel duyguyu tattırsın canım öpüyorum seni hergün yazılarınızı okuyorum çok yeni arkadaşlar katılmış aramıza onlarında allah gönlüne göre versina.s.
canım teşekkürler bizden sana hamiş oldun bırakmadın bizi umut oluyosun bana çok geçmiş olsun allahım sağlıklı hamileliğini sonuna kadar sürdürsün maşallah epeyde büyümüşşşşş...:CüvCüv::Saruboceq:
semacım beni listeye yazdın ama ben bu ay klomen kullanamdım, femara kullandım
şayet hamile kalırsam femara vesilesiyle kalmış olacağım.
ve bu ay ilk defa çatlatma iğnesi pregnyl vurundum
hakkımızda hayırlısı olsun
bende artık yumurtlama günlerimi hesaplamayacağım, çünkü ne zamna bugünn yumurtlama haftam hadi çalışalım desem eşime, adamda tık olmuyor.
psikolojikmi yoksa fizikselmidir anlamadım.
doktorada gitmicem artık, yazık bana valla yedim ilacı vurundum iğneyi, kocam ilişkiye girmedi
moralimi çok bozdu , bende problem yok diyerek, açıkca sende var dmeek istedi
artık takmicam, ister olsun ister olmasın, napiim ama
Takdir Allahın dilerse bu şekilde de verir, sadece dua etmeye devam, gerisi FİNİSH
CANIM BU AY SONU SANKİ BANA DA KOCİŞ ÖLE BİŞELER DEMİŞ GİBİ OLDUM.AMA SANIRIM ALINGANLIK YAPIYORUZ.ASLINDA HEM BENDE HEM KOCİŞTE UFAK PROBLEMLER VAR AMA OLMAZ DEMEDİ DR UM.BAKALIM BU AY KOCİŞ BENİ DİNLE GERİSİNE KARIŞMA DEDİ.NE DERSE O ÖNÜMÜZDEKİ AY O TEKRAR DR A BENDEEEEElayhayhoy
Semacım ilk klomen tedavisinde yumurtlama takibinden pek anlamayıp bana bu takibi yapan doktorum senin yumurtalıklarda tembellik var, tedaviye cevap vermiyor dedi
meğersem ben 14, gün değil farklı günlerde yumurtluyormuşum.
bunuda kendim araştırarak buldum. çünkü doktorum beni sadece 14,gün çağırıp bakıyordu o kadar, sonrada bu kanaate varıyordu.
tüp bebek merkezine gittiğimde yumurtalıkların gayet iyi dedi, işte femara denen ilacı kullandım ve 12,gün gittim çok iyi yumurtalıkların tembellikde yok ayrıca dedi
1 tanesi 20,5 mm diğeri 19,8 mm olmuştu yumoşlar.
eşimin tahlilleri temiz çıkmıştı.
anlayacağın bende de eşimdede herhangi bir problem yok
ancak ilk doktorun dediği tembelliğe takmış eşim herhal ki bana "bende sorun yok, seni bilemem" diyor.
buda beni çok üzüyor. :çok üzgünüm:senağlama
kızlar bu sabah dr a gittim benim yumoşlar büyümüş 20mm olmuş bugün çatlatma iğnesini olacam beni yine heyecan bastı inşallah hepimizin bebişi olur kızlar:CüvCüv:
HADİ HAYIRLISI CANIM hımm dr ne zaman çalışma verdi????
benim dr iğneden önceki gün ve iğneden sonra 30-36 saat içinde ilişki sonra gün aşırı dedi.....
canım ilk çatlatma iğnense bak sancı yapar yumurtanın olduğu tarafta sonra bulantı yapabilir iç takma ok???? çalışmalara devammmm hangi iğneyi verdi pregnyl mi yoksa ovitrelle mi????
bu 2. deneme iğneden önce ki gün için öneride bulunmadı ama biz çalışmamızı yaptık iğneden sonra 36. saat dedi ondan sonra da gün aşırı geçen ay bulantı fazla yoktu ama ağrım çoktu
bana pregnyl verdi 2 toz 1 su olarak vurunacam:Saruboceq:
sen ne zaman yaptırdın iğneyi sonucu mu bekliyorsun:dance:
canım ben haziranda pregnyl temmuzda ovitrelle kullandım bu ay tedaviye ara verdim kendim.kesinlikle pregnyl daha ii zor bulunuyo ama daha etkili. bu ay olmazsa böle tedavisiz önümüzdeki ay göbekten yumurta büyütücü iğnelere geçcez bakalım nolcak ???
bu aralar yumurtlama günlerim bu gün biraz hafif ten ssancım var düzensiz canımız ne zaman isterse çalışıyoz ama gün aşırıyı geçmiyo ara
bakalım bekleyip görücez kontrol ne zaman çağırdı???:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?