kıslar merhaba.benım bugun 31.gunum ve halen adet olmadım gecen ay 26.gunde adet olmustum.
En son 28.gunde test yapmıstım ıdrar testı negatıf cıkmıstı moralım bozulunca bır daha yapmadım.çok üzgünüm çoook
kıslar bu gonaphene ılacı adet gecıkmesı yapıyormu sızde?yada bu ılacı kullanıp adet gecıkmesı yasayan varmı?
canım sen boyle yazınca bende heyecanlandım bırden..rosemcim bende geçen ay gonaphene kullandım tam zamanında geldi bence birazdaha bekle canım kan tahlili yaptır sankim bebiş yolda gibi hissetim bacım inşallah adet olmassan pazartesi sana hastane yolları görünüyor ama özelde imkanın varsa bekleme yaptır bizide haberdar et ay içimi şimdi bir sevinç kapladı güzel haberini alınca kız hemen bir hayır yap olurmu.
mrh rosem canim biliyorsun bende geçen ay ayin 10 unda adet olmuştum bekliyorum bazen bulanti oluyor birde ayaklarim o kadar çok şiştiki anlatamam neden acaba
kıslar merhaba.benım bugun 31.gunum ve halen adet olmadım gecen ay 26.gunde adet olmustum.
en son 28.gunde test yapmıstım ıdrar testı negatıf cıkmıstı moralım bozulunca bır daha yapmadım.Çok üzgünüm çoook
kıslar bu gonaphene ılacı adet gecıkmesı yapıyormu sızde?yada bu ılacı kullanıp adet gecıkmesı yasayan varmı?
Acaba bende test alsammi yoksa beklesemmi aslinda benim pek ümidim yok bu ay çünkü çok fazla çalişma yapamadik
canım benımde aklıma gelıyor kıst meselesı ama ınsallah oyle bırsey yoktur.rosem hamile de olabilirsin yada kullandıgın hap nedeni ile kistinde olabilir umarım bu deildir. o yuzden mutlaka bir test yap ve s ayet hala adetin gelmesse dr a gorunmelisin ultrason ile kist varmı diy ebakılmalı
bende de kaç gündür yorgunluk, halsizlik ve iştahsızlık var
50 kiloydum 46 yı düştüm yine(((
bacaklarım da çok ağırıyor sanki çoook uzun yollar aşmışım
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin
Çok teşekkür ederim başakcım ancak cevap yazabiliyorum dr a götürdüm bademcikleri şişmiş. soğuk su bile içmezler dün bi ara dondurma yemişlerdi ondan heralde :icecream:canım geçmiş olsun önemli bir şey degildir inşallah bu akşam giremedim misafirim vardı birde bahçede sevimsiz bir konugum onu hallettik eşimle anca duş aldım eşim yattı bir bakayım dedim
aman bacım verme pek zayıfmışsın hamile kalırsan (inşalllah) bebiş nasıl beslencek zorda olsa yemeye çalış kız kara dut pekmezi ye ben fındıga küçüklügünden beri veriyorum işe yarıyor hem kan yapar hemde iştahını açar senin yerine ben veririm kilo işin sırrını ögreneyim diycem ama ben stresli kadınım stres bana yarıyor ne yapayım sırnaşık şey
ESLEM cim......... ve MAVİŞ83 cüm...............
ikinizde ayak ağrısı çekiyorsunuz ve sanki çok uzun yol yürüdüm gibi diyorsunuz.....ikinizinde şu sıralar adet beklentiniz var..........umarım ikinizde hamilesinizdir....çok çok ümit ediyorum.ayak şişmesi ve bacak ağrıları daha önce adet öncesi hiç çektiniz mi bilmiyorum ama sizler için ümidim çok fazla...........hadi inşaallah....
canım acıklamaların ıcın tesekkur ederım..ROSEM cim.................açıkcası gonaphene ile ilgili yaşadığım şeyi aktarayım sana.........
geçen sene kullanmıştım.doktor tarafından verildi....
1..dönem kullanım.......................25.gün adet
2..dönem kullanım........................26.gün adet
3.dönem kullanım.........................26.gün adet
4..dönem kullanım...........................29.gün adet
5. dönem kullanım...........................30.gün adet(hatta ilk defa bu kadar uzun bekledim)
ilaç kullanmadığım diğer ay 15 gün arayla 2 kere adet oldurdu...............KESİNLİKLE ADETTE OYNAMA YAŞATIYOR.......ama pazartesiye kadar 2 gün daha olmazsan hamile olma ihtimalin % 60---%70 lere çıkacak inşaallah..................biraz daha dayan lütfen.seninle beraberiz...........
canım acıklamaların ıcın tesekkur ederım..
bende gecen ay 26.gunde olmustum.
pekı senın 30.gun oldugunda yumosların boyu nasıldı?
benım bu ay yumoslar bıraz kucuk kalmıs dedı doktorum 14.gun de sagdakı 11 soldakı 10 mm ydı.yoksa o yuzden mı halen adet olmadım..:1no2:
kuzum bak ben 32. gün adet oldum geçen ay. aslında erken bile oldu 35. gün olması gerekiyordu. geçen ay 11. gün 6mm di, 18. gün 18 mmdi ve 20. gün 21 mm anca ulaştı. bu ay 12. gün 4 yumoş vardı 10-11-12mm arası. bugün gittim 15. gün ve 16mm boyunda 2 tane var sağda. soldada var ama geride kaldığından göremedi pazartesi bakılacak hihoyyyt yumoşlar geç büyüdükçe çatlama geç oluyor haliyle adette geç geliyor kuzucum :CüvCüv:
pekı dıptıscım adet olman ıcın ılac kullanmadın degılmı?sen doktora gıtmıstın ya o yuzden soruyorum.
bende pazartesıye kadar bekleyeyım bakalım ne olucak..pazartesı 34.gun oluyor..kaydirigubbakcemile
buarada benım doktorum neden sadece bır kere bakıyor ya sınır oldum sımdı sadece 14.gun cagırıyor bır daha gel bıle demedı..klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?