canım ben beykoz da oturuyorum
ya sen?
ben karşida bayrampaşada oturuyorum uzakmişiz birbirimize
Bende ayni fikirdeyim eslemcim başkalariyla paylaşamadiklarimi sizinle paylaşiyorum
canım profilin özel mesaja kapalı
msnden de konuşuruz belki yerimseniben
slm kızlar bende klomen kullandım ama fayda etmedi bu arada glukozmuydu şeker ilacı kullanaıyorum zayıflattı ama oda işe yaramıyo pco luyum şimdi tüp bebeğe başladım ve ilaçlı filim çekindim ssk da olduğum için daha test sonuçlarına bakmadılar bişey sorcam bu filimden sonra hamile kalmak kolaylaşıyormuş çünkü tüplere ilaç verdikleri için daha kolay oluyomuş bilgisi olan varmı yardımcı olun ve adet tarihim geçti filmi geçen ay olmuştum ve hafif bulantılarım ve kasıklarımda ağrım varr olabilirmi sizce allahım inşallah yarabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip et amin
ben pek beceremiyom nasil açicam onu
sudenazzcım canımm Muğlada yaşıyorsun galiba
gittiğin doktordan hariç başka bir hastaneye dr.a daha gitsen diyorum
bakalım o ne diyecek, belki farklı ilaç, farklı bir tedavi şekli önerir
el elden üstündür dimi?
sabret canım az kaldı, senden de hayırlı haberleri alacağımıza inanıyorum yerimseniben
slm arkadaşlar ..benim reglime 5 gün kaldı ..günler geçmiyor valla..bu gün sabah kalktığımda biraz göğüslerde şişme olmuş birazda acıyor..acaba iğnenin etkisimi hamilelikmi diye düşünmekten kafayı yemezsem iyidir..bendemi mezdeke açıp oynasamne...kaydirigubbakcemile biraz kafayı dağıtırım
sudenazcım hayırlısı olsun canım stres yapmayıp normale bırakınca herşeyi hamile kalıyorlar biliyosun .. belki sende öyle olursun canım sıkma canını ..inşallah bu ay çift çizgiyi hepimiz görürüz..:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?