Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlarrrrrrrrrr

ayin 5 inde gittim dr.a çok şükür önceki klomenden kalan kistlerim gitmiş..yeniden klomen verdi...ama eğer gebelik olmazsa kist tekrarlayabilirmiş...açikcasi zaten bu ayda olmazsa birakicam tedaviyi...ssk özelden kalkinca maddi açidan zorlanacağim..her ay bi dünya para taksit gibi hastaneye bağliyamiycam..

Sonuçta eşim ve bende hiçbir sorun yok..sadece hizlandirmak açisindan bu tedavi varsin hizlanmasin...nasip işi..rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olur zaten...

Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..isteyen herkez tez zamanda bebişlerine kavuşsun inşallahhhhhh

sudenazzcım canımm Muğlada yaşıyorsun galiba
gittiğin doktordan hariç başka bir hastaneye dr.a daha gitsen diyorum
bakalım o ne diyecek, belki farklı ilaç, farklı bir tedavi şekli önerir
el elden üstündür dimi?
sabret canım az kaldı, senden de hayırlı haberleri alacağımıza inanıyorum yerimseniben

güzel arkadaşlar,,,,,,,,,

bu başlıkta yazıcam bu fikrimi sadece

bakın.ben gonaphene ve klomen ile ilgili çok uzun müddet kullanınca hem vücut kimyasındaki değişiklikleri hem de adetteki değişiklikleri yaşamış çok çok tecrübe edinmiş bir arkadaşınız olarak diyorum sizlere

KESİNLİKLE BU HAPLAR ADETTE GECİKTİRİCİLİK YAPIYORLAR.........1 İLE 5 GÜN ARASI BENDE OLDU.DAHA DA OLABİLİR GÜN OLARAK.......

rahat olun....dualarımız parayla değil ya.her zaman ediyoruz...burada yüzlerce arkadaş çırpınıyoruz..birimiz ağlıyorum dese hepimiz ne olur ağlama bende çok üzüldüm şimdi seninle diyoruz..........en kısa zamanda yüzlerimiz gülecek

slm arkadaşlar ..benim reglime 5 gün kaldı ..günler geçmiyor valla..bu gün sabah kalktığımda biraz göğüslerde şişme olmuş birazda acıyor..acaba iğnenin etkisimi hamilelikmi diye düşünmekten kafayı yemezsem iyidir..bendemi mezdeke açıp oynasamne...kaydirigubbakcemile biraz kafayı dağıtırım
sudenazcım hayırlısı olsun canım stres yapmayıp normale bırakınca herşeyi hamile kalıyorlar biliyosun .. belki sende öyle olursun canım sıkma canını ..inşallah bu ay çift çizgiyi hepimiz görürüz..:CüvCüv:

slm kızlar bende klomen kullandım ama fayda etmedi bu arada glukozmuydu şeker ilacı kullanaıyorum zayıflattı ama oda işe yaramıyo pco luyum şimdi tüp bebeğe başladım ve ilaçlı filim çekindim ssk da olduğum için daha test sonuçlarına bakmadılar bişey sorcam bu filimden sonra hamile kalmak kolaylaşıyormuş çünkü tüplere ilaç verdikleri için daha kolay oluyomuş bilgisi olan varmı yardımcı olun ve adet tarihim geçti filmi geçen ay olmuştum ve hafif bulantılarım ve kasıklarımda ağrım varr olabilirmi sizce allahım inşallah yarabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip et amin

canım ilaçlı film tıkalı veya yapışık tüpleri açıyor dolayısıyla spermler daha rahat yumutaya ulaşıyor .regli tarihinde geçmiş hemen test yap ...belirtilerinde zaten hamileliği gösteriyor .büyük bi ihtimalle hamilesin canım hadı hayırlı haberler verirsin umarım ..a.s.

KADRİYE cim..nerdesin canım?hep gecelerimi yazıyorsun.bende o zaman olmuyorum.eşim işten gelecek diye ev işi.yemek derken hiç gece yazamıyorum.okursan seni çok çok öptüm................herşey gönlünce olacak.............darlanma olur mu?

ben pek beceremiyom nasil açicam onu

canım önce en üst solda "Kontrol Paneliniz" yazan yeri tıkla
sonra solda ki 3.bölümde "Ayarlarınız" yazan yeri tıkla
şimdide çıkan sayfada "özel mesajlaşma sistemini" yazan ve hemen sol yanında minik bir kutu var onu işaretle ve sayfanın en altında "Değişiklikleri kaydet" yazısınıda tıklayınca
işlem tamamdır yerimseniben

CANIM MUĞLA MERKEZDE DEĞİLİM...BODRUMDA YAŞIYORUM..VE BURDA 1 DEVLET HASTANESİ 2 DE ÖZEL HASTANE VAR..ALTERNATİF YOK YANİ...DİĞERLERİ EN YAKIN 2 SAAT UZAKLIKTA VE GİDEBİLMEM MÜMKÜN DEĞİL...:1no2:

güzel arkadaşım....elbette ki bu hamilelik belirtilerinden biri.............ama çatlatma iğnesinin de yaşattığı en sık görülen yan etkilerinden biri......en güzeli beraber burada şu bekleyen 5 günü yazışarak paylaşarak atlatalım.bende şimdi merak ettim seni bakalım ne olacak........

BAKALIM MEVLA NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER...........ey kurban olduğum rabbim dualarımızı en kısa zamanda hayırlısıyla ver..............

canlarım tekrardan o eski kabalık halimize dönmüşüz çok sevindim eslemcim valla bende azcık kilo verdim ya hızlansın diye başladım oynamaya bu ay glukofeni içmedim zayıfladım devam etti etkisi heralde..hihoyyythihoyyyt

kırmızıbeyazcım canım nasılsın daha yeni karşılaşıyoru< tatil sana yaramış yine o müthiş pozitifliğinde konumuza ışık kattın canım benimmm..çok çok özlemişiz seni....sen şimdi ev temizlicem diye paralamışsındır kendini hı bide regl den ne haber günün geçti yokmu bi ses bi sedaaaa???? :CüvCüv:CADIARZU

sudenazcım çookk sevindim tedavine başladığına canım bence bu ay dene olmadı başka bi dr a daha görün olduğun tedavileri anlat bakalım ne dicek??? inşallah gerek kalmaz da bu ay hamiş olursunnn eeee bizde olsak ne güzel olurrrrr:lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile3

07.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS????????????????????
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZZZ:uhm::uhm::uhm:

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

Son düzenleme:
sema cım..........vallahi tahminin çok doğru..eşim çok pasaklı...ev de her eşya yerinde diye bana------- bak herşey toplu değil mi dedi-halbuki ev toz kir içinde....dün gece evet temizlikten belime ağrı girdi çok..............bu ilaçlar mutlaka geciktiriyor........yazan arkadaşlarda da bakıyorum da hep aynı şey.......klomen ve gonaphene in yan etkisi.................. en yakın sınav ne zaman?
eşine sperm arttırıcı şeyler veriyordun değil mi?

bu ay ne eşime ne de kendime takviye hiçbişe uygulamadım kociş dedi ya beni dinle bu ay olmazsa bende hep seni dinlicem diye bakalım bekliyoz 21ini en yakın sınavım 26 ağustos..malesef......sonuncusu da 5 eylül de bakalım inşallah bitecek bu sefer okul işte ara verince girip bakıyommm ne var ne çok diye? arada kitap okuyorum böle geçiyo günler bu ara hava bozuk allahtan denize gitmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…