Semacım Allah zihin açıklığı versin canım inş okul bitmeden hamiş olduğunu öğrenirsin tatlım. kaydirigubbakcemile5 Allah herkesin gönlündekini versin.
:çok üzgünüm:Ah semacım bende girdim kimse bişii yazmamış çıktım sositososito çocuklarımın 2 side ateşlendi ne oldu anlamadım.:uhm:gerçi güneşede fazla çıkmadılarki başlarına güneş geçti desem neyse canım Allah istediğin herşeyi en kısa zamanda nasip etsin canım,artık önce bebişmi, okulmu, işmi allah gönlünüze göre versin bütün arkadaşlarım.:lepi:
selam kızlarrrrrrrrrr
ayin 5 inde gittim dr.a çok şükür önceki klomenden kalan kistlerim gitmiş..yeniden klomen verdi...ama eğer gebelik olmazsa kist tekrarlayabilirmiş...açikcasi zaten bu ayda olmazsa birakicam tedaviyi...ssk özelden kalkinca maddi açidan zorlanacağim..her ay bi dünya para taksit gibi hastaneye bağliyamiycam..
Sonuçta eşim ve bende hiçbir sorun yok..sadece hizlandirmak açisindan bu tedavi varsin hizlanmasin...nasip işi..rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olur zaten...
Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..isteyen herkez tez zamanda bebişlerine kavuşsun inşallahhhhhh
bir kere doktorun senden rahim filmi ve eşinin sperm değerlerini istemesi gerek.bu ikisinde sorun varsa ne kullanırsan kullan gebelik oluşmaz.bende senin işlemlerini ayrıca bunlarıda yaptırdık yani elimizde bütün tahliller vardı.sonra klomen+ç.iğnesine geçtik.rahim filmi öyle abarttıkları gibi çok acılı bişi değil.mutlaka yaptırmalısın.hayırlısı olsun cnm tedavin
bide sizlere bir sorum daha:)
ben 23 austosta adet olmayı yada olmamayı bekliyorum:)=
ve 22 si aksamı marmarise tatile gidiyorum. bu durumda adetin 3. gunu kist varmı diye bakıp tekrar ilaca devam demisti dr ama ben unuttum ist da olmayacagımı soylemiyi.
simdi sorum su. yumurta catlamassa kist olusuyor ya dr a ben onumuzdeki gunlerde gitsem ultrasonda baksa sayet yumurta yok olmussa yinede kist olusma ihtimalı varmı.
yani bu klomen vs ile olusan kist asılnda catlamayan yumurtadan ibaret oyle değilmi yuurta catladı ise adetin uçuncu gunu benim tatil yoresinde hastane dr aramama gerek yok diye mantık yurutuyorum ama bilmiyorum dogrumu dusunuyornum:) fikirlerinize ihtiyacım var olmadı aksama dogru dr u arayacagım
kızlarr slm yazılarını bi süredir takip ediyorum. öncelikle allah hepimizi bebişlere kavustursun.
kızlar ben 2 yıllık evliyim.1 sene yasmin kullandım sonrası malum hala bebek yok.kuzenimin eşi klomenle hamıle kaldı 2.ayında onunda hıc korunmadan yaklasık 5 ay olmadı.ama oncesınde doktoru oyle yıgınla test yapmadı.eşindende bişey istemedi.bende 3 ayrı doktora gittim.ultrasonlar kan hormon testleri hiçbişey cıkmadı.hersey normal.en son ılaclı rahım fılmı kaldı.onada cesaret edemedım.şimdi o doktora gıdıp klomen kullanıp kullanamayacagımı konusucam ama once sızlere danısmak ıstıyorum.klomenden once sızlere ne gıbı seyler uygulandı kısaca bana bılgı verırmısınız.şimdiden teşekkür ederim.a.s.
bide sizlere bir sorum daha:)
ben 23 austosta adet olmayı yada olmamayı bekliyorum:)=
ve 22 si aksamı marmarise tatile gidiyorum. bu durumda adetin 3. gunu kist varmı diye bakıp tekrar ilaca devam demisti dr ama ben unuttum ist da olmayacagımı soylemiyi.
simdi sorum su. yumurta catlamassa kist olusuyor ya dr a ben onumuzdeki gunlerde gitsem ultrasonda baksa sayet yumurta yok olmussa yinede kist olusma ihtimalı varmı.
yani bu klomen vs ile olusan kist asılnda catlamayan yumurtadan ibaret oyle değilmi yuurta catladı ise adetin uçuncu gunu benim tatil yoresinde hastane dr aramama gerek yok diye mantık yurutuyorum ama bilmiyorum dogrumu dusunuyornum:) fikirlerinize ihtiyacım var olmadı aksama dogru dr u arayacagım
bubus selam
birkac sayfa geriye gidersen bununla ilgili konusmustuk arkadaslarla
sunu tavsiye edebilirim rahim filmi cektirmeden herhangibir ilac hormon tedavisi vs ye girmen sacma olur. cunku tuplerinde tıkanıklık vs varsa sayet ne içersen iç hamile kalamassın. bos yere hormon yada ilac yukleme vucuduna. o filmi çektirmek sart sayet beklemekten sıkılıp ilaca tedaviye baslayayım diyorsana rtık.
ayrıca iyi bir yerde digital seklide cektirirsen inan pek bir acı falan yok on dk lık islem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?