Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sen samsunlumusun neresinden bende samsunluyum terme kızılcalı köyünden

sen samsunlumusun neresinden bende samsunluyum terme kızılcalı köyünden

canım babam terme kocaman erenköylü ben ist da doğdum büyüdüm eşim samsunda yaşıyo ondan burdayım üni de burda okuyodum halen de okuyorum eşim samsunlu deil artvinli ama burda yaşıyo işte böle??? kaydirigubbakcemile5

benim babam artvin hopalı annemde samsun terme babam olmadığı için samsunluyum diyorum samsun çok güzel bende orda yaşamak isterdim malesef istanbulda yaşıyorum

eşim artvin şavşatlı hımmm e adana yazıyo anlamadım ben. bend eist da yaşamyı çok istiyom canım memleketim çok özledim çokkkk ...annemler daha yeni gelip gittiler ama hasretim çokkk

yanlışlıkla adanayı tıklamışım değiştiremedimde öyle kaldı annenler istnin neresinde oturuyo ben leventte oturuyorum

arkadaşlar mrb .daha önceki sayfaların tamamını okumadan soruyorum bana yardımcı olurmusunuz .

dr um bana gonaphane ile birlikte progesteron yetersizliği için progynex ilaç verdi.ama ne zaman kullanmaya başlamam ile ilgili birşey yazılmamış.aranızda bu ilacı kullanan varmı???

canım mrb bende 9 unda adet oldum bugün 3.günüm fakat hala kahverengi şekilde ve çok az geliyor yani peçeteyle filan silince ancak belli oluyor. geçen ayda böle olmuştu sonradan söküldü fakat doktorum bana söküldüğü zamanı dikkate alarak ilaç içmeye başlayacaksın demişti

bu doktorların bir dediği diğerini tutmuyo. bende aynı soruyu yeni sordum doktoruna. lekelenmeyi ilk gün sayıcaksın çünkü yumurtalar oluşmaya başlar dedi.:uhm:

ya kızlar geçen ay benim 3.günü tamamen sökülmüştü ama bu ay hala bişiy yok ya şaşırdım valla.sadece açık kahverengi bişiyler geliyo

MAVİŞ CİM..........fazla şaşırma ve üzülme yaşadığın bu duruma.....önce şunu yazayım........POSTA gazetesi sayfalarından kadın sağlığı köşesinde jinekolog prof.dr.derin kösebay ın yazılarını dikkatlice takip ediyorum.geçtiğimiz günlerde bir kadıncağız bu bizim birbirimize sorup durduğumuz kahverengi lekelenmeler ve akıntı şeklinde gelmesi ile ilgili soru sormuş.........çünkü dikkat ediyorum....çoğunlukla bu yumurta geliştirici kullanan arkadaşlar daha çok diyor....KAHVERENGİ lekelenmeler ve çamur gibi diye...............

sSORU_.....ÖNCE LEKELENMELER OLUYOR 2-3 GÜN SONRA NORMAL KANAMA BAŞLIYOR ......
cevap...........ADET KANAMASINDAN ÖNCE VEYA SONRA LEKE TARZINDAKİ KANAMALAR BÜYÜK OLASILIKLA HORMONAL DENGESİZLİKLERDEN KAYNAKLANMAKTADIR..........KÜÇÜK HORMON TEDAVİLERİ İLE ŞİKAYETİNİZİN DÜZELECEĞİNİ SANIYORUM....ŞİKAYETLER DEVAM EDERSE ORGANİK BİR NEDEN VEYA ENFEKSİYON ARAMAK GEREKİR -DEMİŞ..........

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada listeyi yapan arkadaşlarım...ben hala beklemede görünüyorum listede...............halbuki şu an adet görüyorum zaten.....atladınız herhalde.............

11.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS???????????????????
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS???????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::15AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZZZ:uhm::uhm::uhm:

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL?????
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

bende bu ayda olmazsa hsg çektirip 3 ay nadasa alıcam kendimi. beynim yoruldu resmen benneyaptımki yumoş hala çatlamadı dr ödemi oluşmuş çatladı çatlayacak diyor bakalım ne olacak. biri 20 diğeri 19 mm 2 yumoş olgun

kirmizi beyaz nasil oldu anlamadim eski listeden kopyaladim heralde pardon eylül kaça ekleyeyim...?????????????

He bi de kimse listeyi ellemiyo neden yaw bi tek ben düzeltiyom arada siz de yapinn

slm,ben 6 aylık hamileyim ve klomeni ikinci kullanmamla hamile kaldım,bende fsh hormonunun yüksekliğinden kaynaklanan bi durum vardı yumurtalarım yavaş çalışıordu iklinde umutluydum ama ikinci kullanmamda kist ve rahim duvarı inceliği var ilaca ara verelim bu ay dendi bende adet olmayı beklerken süpriz bi şekilde hamile kaldım,ummadığım anda yani,ümidinizi yitirmeyin şimdi Allah nasip ederse aralık sonu gibi oğluşumu kucağıma alıcam,umarım en kısa zamanda bu mutluluğu sizlerde yaşarsınız, Allah isteyen herkese nasip edsin arkadaşlar...

lolo cum çok üzüldüm :çok üzgünüm:,aynı şeyi bende ocak ayında yaşadım.benimki düşmemiş kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.üzülme canım Allahın izniyle en kısa zamanda inş. sevinçli haberini alırız.hihoyyyt dıstıpcım senin içinde çok sevindim canım inş lah ikizlerin olur kız.kaydirigubbakcemile5 ben çok istedim bi türlü ikizim olmadı akrabalarımda çok ama nasip canım hadi kızlar hamiş haberlerinizi bekliyorum.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…