inşallah canım .. şimdi bundan sonraki düşüncem sadece sağlıklı olması ..burdaki bütün arkadaşlarımında allah kucağını boş bırakmasın inşallah .bu arada klomen kullanmıştım ben ..
arkadaşlar reglime daha 2 gün var bu gün kan testi yaptırdım .. az önce sonucu aldım 76,11 çıkmış . çok mutluyum ..:sm_cool: rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu ..sizler için her gün dua edicem ..:Saruboceq:
maviş83 canım test yaptın mı hiç?
3 gün daha bekle kırmızılar gelmezsse yap bi test yerimseniben
koyukahve akıntı ya yerleşme kanaması
yada reglin geleceğinin habercisi
Hayırlısı olsun inşallah
arkadaşlar reglime daha 2 gün var bu gün kan testi yaptırdım .. az önce sonucu aldım 76,11 çıkmış . çok mutluyum ..:sm_cool: rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu ..sizler için her gün dua edicem ..:Saruboceq:
canım kaçıncı ayındı klomenle? bide belirtilerini de yaz canım
maşallah canım
hayırlı olsun hamileliğin, sağlıklı ve hayırlı bebişin olur inş
Mutluluğunu doyasıya yaşarken Rabbe şükretmeyi, bizlerede dua etmeyi unutma olur mu? a.s.
belirtilerin nelerdi de kan testi yaptırdın canım?
yasasın bır hamısımız cıkmıs..hihoyyythihoyyytarkadaşlar reglime daha 2 gün var bu gün kan testi yaptırdım .. az önce sonucu aldım 76,11 çıkmış . çok mutluyum ..:sm_cool: rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu ..sizler için her gün dua edicem ..:Saruboceq:
giznur ama bizi birakma hamiş olanlar hemen terkediyolar onlari merak ediyoruz nasillar ne yapiyolar diye kimse bişe yazmiyo????????
bence saçma canım her kadının bünyesi farklıdır.
kızma ama benim düşüncem böyle canım allah nasip etsinde hepimiz hayırlısıyla alıcaz bebişlerimizi kucagımıza gör bak o zaman bu saate kadar kk kalabiliyormusun :roflol:
kıslar merhaba sıze bırsey sormak ıstıyorum.
9 agustosta adet oldum once kahverengı leke geldı.10 agustosta kırmızılar gelmeye basladı.
ılaca bu ay adetın 3.gunu baslıcam.pekı sımdı kahverengı leke geldıgı gun bırıncı gun mu oluyor yanı bugun 3.gunum mu?kafam karıstı..ılaca bugun mu baslamam gerekır yoksa yarınmı?bu konuda fıkrı olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?