Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım kaçıncı ayındı klomenle? bide belirtilerini de yaz canım

maşallah canım
hayırlı olsun hamileliğin, sağlıklı ve hayırlı bebişin olur inş
Mutluluğunu doyasıya yaşarken Rabbe şükretmeyi, bizlerede dua etmeyi unutma olur mu? a.s.
belirtilerin nelerdi de kan testi yaptırdın canım?

maviş83 canım test yaptın mı hiç?
3 gün daha bekle kırmızılar gelmezsse yap bi test yerimseniben
koyukahve akıntı ya yerleşme kanaması
yada reglin geleceğinin habercisi
Hayırlısı olsun inşallah

canım test yapmadım çünkü geçen ayda böyle olmuştu ama 3.gün sökülmüştü. bugün 3.gün fakat dahada azaldı sanki

maviş83 cnm bende gebe kalabilmek için çok tedavi gördüm vede görüyorum buayda klomen kullandım 22 ağustoz adet günüm inşallah gebe kalırım ve isteyen ve bekleyen heskeste kalır cnm adetin geçtimi
benimde ablamın öle olmuştu adetleri düzensizdi 1-2 gün ara ara kahve rengi lekelenmeler oluyordu ve daha sonra alt karın bölgesinde adet olacakmış gibi ağrılar kan testi yaptırmıştıablam hamileydi birde yeğenimde olmuştu adet olduğunu sanmıştı kahve rengi lekelenmeler normal adet zamanında olmuştu
heralde bu sefer bu şekilde adet oldum diye düşünürken diğer adet döneminde hastalanmayıncada dr.gitti hamile olduğunu öğrenmişti cnm bence git bi kan testi ver inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum allaha emanet ol cnm...

güznur cnm tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm allaha emanet ol...:teytey::lepi:

canım kaçıncı ayındı klomenle? bide belirtilerini de yaz canım

bu 2. kullanışım canım .regli belirtilerimden farklı bi belirtim olmadı ya.. o yüzden hep şüphelendim zaten .. acaba çatlatma iğnesinin belirtilerimi diye fazlada kâle almamıştım .. hatta dün idrar testi yaptım hayalet gibi varla yok arsaında bişey çıkınca hamiş olmadığıma inandırmaya çalıştım .. anlıyacan belirtileri biraz da biz fazla kendimizi dinlediğimiz için psiklojık olarak hamişlik belirtilerini hissediyoruz ..a.s.

inşallah canım .. ŞÜKRETMEZMİYİM HİÇ .. allah sağlıklı bi şeki,lde yüzünü göstermeyide nasip eder inşallah ..HEPİNİZ İÇİN DUACIYIM allah kucaklarınızı en kısa zamanda bebişlerinizle doldursun inşallah ..dr regline 2 gün kala gel test yapalım demişti .. onun için gittim yaptırdım .. regli blirtilerimle aynıydı o yüzden de hiç ümütlenmemiştim .. bel ağrısı halsizlik yorgunluk vardı daha çok ..göğüslerde öle ağrı sızı falan olmadı ..ha birazda dün mıdemde gaz vardı..a.s.

anam giznur hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin sağlıklı sorunsuz bi hamişlik ve dünya tatlısı bi bebiş nasip etsin yuppiiiii:lepi::teytey:

hemen seni hamiş listesine alıyorummmm:hooray::enbuyukkk:

Son düzenleme:
11.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS???????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::15AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL???
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................??????????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

Son düzenleme:
giznur tebrik ederim canım hihoyyyt inş sağlık ve sıhhatle Allah kucağına almayı nasip gamyoncuiremsuetsin. hepimiz için dua et canım hamişlerin duası kabul olurmuş.:1hug:

giznur ama bizi birakma hamiş olanlar hemen terkediyolar onlari merak ediyoruz nasillar ne yapiyolar diye kimse bişe yazmiyo????????

mavişcim bu ay bende 3 gün oldum normalde 7 8 gün yoğun olurum bu ay sadece kahverengi lekler ve wc ye gidince gelen parçalarla geçirdim içime sinmedi test yaptim ama bişe yok ilaçlarin etkisi canim ama sen yine bi idrar testi yap bakalim nolcek negatif de olsa için de kalmaz aklina takilmazzz

yasasın bır hamısımız cıkmıs..hihoyyythihoyyyt
gıznur tebrık ederım..
saglıkla kucagına alırsın ınsalllah bebısını.a.s.

adetin diğer aylara göre az gelmesi yada adet günü geçtikten sonra gelmesi ( adet düzensiliği olmayanlar için geçerli) Rahimin kendisini gebeliğe hazırlaması anlamına geliyormuş.
eltim şuan hamile 9 ay 10 günlük, doğumu bekliyoruz
onun tezi bu. gecikme ve kanamanın az olduğu aydan 1,2 ay sonra hamile kalmış
eltim belirti olarak bunu görüyor

bence saçma canım her kadının bünyesi farklıdır.
kızma ama benim düşüncem böyle canım allah nasip etsinde hepimiz hayırlısıyla alıcaz bebişlerimizi kucagımıza gör bak o zaman bu saate kadar kk kalabiliyormusun :roflol:

giznur ama bizi birakma hamiş olanlar hemen terkediyolar onlari merak ediyoruz nasillar ne yapiyolar diye kimse bişe yazmiyo????????

İLGİNİZDEN DOLAYI HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR
topiğe fazla yazamasamda hep takip ettim canım ..bende sizleri merak ederim ..neoldu nasıl gidio die uğrarım tabiki .. hem bilgi veririm hemde alırım ..
sen (sema)eslem, maviş,,başak dıpdıs esrako, armağanım ,kırmızı beyaz ,sultanım,mehtapgülü,rosem,nehir ve diğer arkadaşlar inşallah hepiniz çift çizgiyi görürsünüz arkadaşlar.
hamileliğime seviniyorum ama bir yandanda sağlıklı devam edicekmi die kaygılanmıyorda değilim ...HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ..a.s.

Son düzenleme:

haklısın canım, çünkü bir kaç ay önce bana öyle olmuştu, üzülme rahim kendini hazırlıyor dedi neyse sonraki ay tevafuk 1 hafta geikmesin mi sen hamilesin dedi durdu, bende 5,günümde kan testi yaptırdım varsa kesin çıkar diye ama çıkmadı. bebeğimizi kucağımıza alınca bu saatte kadar k.k da kalmayı bırak korkarım eşlerimizi de unutucaz galiba :roflol:

giznur hayırlı uğurlu olsun bebişin allah kucağına almayıda nasib etsin inşallah........ AMİN.............

rosem bu onemli bir konu aslında dr una danısman en dogrusu olur ilac kullanacaksın çunku ama bence mantık yurutursek leke dahi olsa kanamanın oldugu ilk gun rahim iç tabakası dokulmeye baslamıs demektir yani birinci gun ilk lekeningeldigi gun bence

giznurrrr tebriklerrrrrrr

neden iki gun kala test yaptırdın belirtilerin falanmı vardı anlatsana birazzzzz

çok sevindim allah tamamına erdirsin insallahhh
senin kacıncı ayındı giznur ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…