canım masallah cok guzel gelısmıs yumoslar..hihoyyytbende bu ayda olmazsa hsg çektirip 3 ay nadasa alıcam kendimi. beynim yoruldu resmen benneyaptımki yumoş hala çatlamadı dr ödemi oluşmuş çatladı çatlayacak diyor bakalım ne olacak. biri 20 diğeri 19 mm 2 yumoş olgun
slm,ben 6 aylık hamileyim ve klomeni ikinci kullanmamla hamile kaldım,bende fsh hormonunun yüksekliğinden kaynaklanan bi durum vardı yumurtalarım yavaş çalışıordu iklinde umutluydum ama ikinci kullanmamda kist ve rahim duvarı inceliği var ilaca ara verelim bu ay dendi bende adet olmayı beklerken süpriz bi şekilde hamile kaldım,ummadığım anda yani,ümidinizi yitirmeyin şimdi Allah nasip ederse aralık sonu gibi oğluşumu kucağıma alıcam,umarım en kısa zamanda bu mutluluğu sizlerde yaşarsınız, Allah isteyen herkese nasip edsin arkadaşlar...
ya kızlar şimdi yine wc ye gittim bişiy yok ancak peçeteyle silersem çok hafif bi leke oluyo
arkadaşlar reglime daha 2 gün var bu gün kan testi yaptırdım .. az önce sonucu aldım 76,11 çıkmış . çok mutluyum ..:sm_cool: rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu ..sizler için her gün dua edicem ..:Saruboceq:
arkadaşlar reglime daha 2 gün var bu gün kan testi yaptırdım .. az önce sonucu aldım 76,11 çıkmış . çok mutluyum ..:sm_cool: rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu ..sizler için her gün dua edicem ..:Saruboceq:
hadi be giznur yazsana :lepi:
galiba ben sana demiştim hamilesin gibime geliyor diye :dance: tebrikler canım allah kucagına almayı nasip etsin :teytey: :teytey:
hayırlısı olsun canım gerisi gelir benimde öyle oldu seni üzmek istemem ama hep öyle oluyor bu bebekler bizimle oyun oynuyorlar gelceklerde pek nazlılar kaydirigubbakcemile3
eselem canım inşallah allah gönlüne göre verir istersen bir test yap evde şimdi kızlar bana kızıcak hiç olmassa bir ip ucu olurdu senin için.
kadın olmak çok zor erkeklere göre hava hoş en kötüsü sperm örnegi veriyorlar ama biz valla muayne masasını bile görmek beni çok geriyor dogrusu
etmezsen kafa koparmaya hazırım biliosun :lepi: tebrikler kuzu sende deldin mermeri :roflol::roflol: Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?