Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kırmızı kartımı gördüm hayırlı uğurlu olsunzemuszemuskaydirigubbakcemile3
Benim klomen maceram artıkk bittii kaydirigubbakcemile2
İnşallahh siz benim kadar uğraşmazsınızz:Saruboceq:
Ben artık listeyi tutmayı devrediyorum.Aranızda kararlaştırın kızlarrr kim tutucak listeyi diye.. inşallahh dolu hamiş çıkarr bu listedeee
Ben artık listeyi tutmayı devrediyorum.Aranızda kararlaştırın kızlarrr kim tutucak listeyi diye.. inşallahh dolu hamiş çıkarr bu listedeee
İnşallah sende hiç ummadığın bir ayda bebeğinin müjdesini alırısn canım.. Benim şu an ikinci çocuğu istiyorum ama olmuyor.Kızımda 5,5 sene sonra olmuştu.O zamanda klomen tedavisi görmüştüm aylarca ve psikolojik olarak çökertmişti beni.Ve hiç ilaç kullanmadığım bir ay hamile kalmıştım kızıma.Şimdi yine klomene başladım ama çok korkuyorum yine aynı psikolojik sıkıntılara girmekten.Tedavi görmeden nerdeyse 2 sene denedik olmadı,bu yüzden tedavi görmemekte olmuyor.Bilmiyorum kafam çok karışık.
Arkadaşlar birde bişey sormak istiyorum,klomen kullandığımız ay eğer hamile değilsek adet günündemi geliyor,gecikebiliyormu.Benim 2 gün geçti şu an,ama zaten hep geçer benim adetim..Cevaplarsanız sevirim..
arkadaşlar,
çatlatma iğnesinden kaç gün sonra gebelik belli olur??? İdrar tahlilinde çıkar mı? Ben iğneyi 25 inde vurunmuştum yani bugün 18. gün???
bence zamanında döllenme olduysa idrar testin de çıkması lazım.kanda kesin çıkarda.senin adet günlerin bu aralar zaten demi.
merhabalar gecen ay catlatma iğnesi vurıuldum olmadı. bu ayda kolmenden günde 2 tane içemi söyledi doktor ve 23 ağustosta çatlatma iğnesi vurulacam.benide listenize yazarsanız cok sevinirim.dün adet oldum eylül 10 yeni adet dönemim.
geçenlerde bir arkadaşıma bebek görmeye gitmiştim.ondan bazı tüyolar aldım sanada söyleyeyim.arkadaşım 5 düşük( kürtaj ) yaşadı.6. gebeliğinde tüp bebekle hamile kaldı ikiz bebişleri var şimdi 2 aylık.
5 yıllık evli.ilk hamileliğinde 6 aylık bebeği düştü,geçen sene rahimde degil tüpte gelişti bebeği tüpü patlattı bebek, ölümlerden döndü tüpü alındı falan neyse. tüyolara gelelim tecrübeli kadın senelerdirde doktor doktor gezdi.herşeyide yaptı hamile kalmak için.
bana anlattıgına göre öncelikle beli çok sıcak tutmak gerekiyormuş.haftada 1 kez hakiki zeytin yağıyla bele masaj yaptırmanın yumurtlamaya faydası oluyormuş,sonra sogan kürünü her ay mutlaka adet gününden başlayıp 15 gün yap dedi.hemen peşinede incir kürü.adetin bittiği günden itibaren arada küvete( yoksa legene) dayanabileceğin kadar sıcak suyun içinde yarım saat yada 1 saat bekle dedi.( bunu benim annemde yapmış 3 yıl çocuğu olmamış,kaynanası kazana sıcak suyun içine oturtmuş ve o ay hamile kalmış abime)sonra başka tüyo olarak sütü kaynat buharınıda vajina kısmına buhar gelecek şekilde otur biraz dedi bununda çok faydası oluyormuş.benim aldığım tüyolar bunlar umarım faydası olur tüm bebek isteyenlere.bende yapacağım hele bi yaz gelsinde.belki kocakarı adetleri deriz inanmayız ama ben inanıyorum bunlara denemekte yarar var arkadaşlar