• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

valla ben 3 ay soğan kürünü yapıcam.ondan sonra incir kürünü.zaten şu an yumurta geliştirici ilaç kullanıyorum.ozaman oda bitmiş olur çünkü doktor en fazla 3 ay kullanım izni verdi.ikisini bir arada kullanmak insanı sıkar ya.

soğan kürüne ne zaman başlamam lazım adetimin 2 .günü bugün ve incir kürünü ne zaman yapmam lazım kafam biraz karıştıda cevap verirseniz sevinirim.

soğan kürüne ne zaman başlamam lazım adetimin 2 .günü bugün ve incir kürünü ne zaman yapmam lazım kafam biraz karıştıda cevap verirseniz sevinirim

soğan kürüne ne zaman başlamam lazım adetimin 2 .günü bugün ve incir kürünü ne zaman yapmam lazım kafam biraz karıştıda cevap verirseniz sevinirim

ben 7.günde başladım 15 gün öğle-akşam içtim.eğer yine regl olursam.yine 7.günü başlayıp 10 gün içicem.sende öyle yaparsın zaten öyle tarif ediliyo.

incir kürünü içmeye başladım.zaten bua ay çatlatma iğnesi vurulacağım için soğan kürü yapmamamya karara verdim.ama incir kürünü içecem ve klomen kullanacam.

incir kürünü içmeye başladım.zaten bua ay çatlatma iğnesi vurulacağım için soğan kürü yapmamamya karara verdim.ama incir kürünü içecem ve klomen kullanacam.

pco veya diğer kistlerden yoksa soğan kürünü yapmaya bilirsin tabiki.
yumurtaların daya iyi gelişsin dersen incir kürünü yapabilirisin tabiki.çatlatma iğneside olcaksan sorun yok.çünkü hem klomen hem incir yumurtanı büyütür ve çatlamadan sönmesine neden olabilir.

Kızlar merhaba,
Benim tarihim Ağustos başıydı ama ne gelen var ne giden zaten hep gecikiyor.(Baktınmı vs demeyin hayır bakmadım merak ta etmıyorum çünkü hep gecikiyor şimdi denize falan da girdim iyice sapıttı galıba) Tedaviye konsantre olmaya çalışıyorum . Bu kışı tedavi ile gçirmeyi planlıyorum . Anladımki beklersem daha çok beklerim :) Adetler gecikiyor ,yumurtlama sorunlu .. Tam tedavilik vakayım . Hepimize bol şans. Balsurat klomeni sonlandırdın fakat şimdi tedaviye devam etmeyece miisn doktorun ne diyor dinlen mi dedi ? Tüm hormon tetkitlerin vs herseyın yapıldı mı ,çünkü duurmun ilginç yumurtalar gelişiyor hersey normal . Mutlaka olacaktır . Sana bize hepimize diliyorum bu sene içinde amin ..

Bu arada durumu benm gibi olan var mı ?
Her ay adet oluyorum ama gecikmeli hep . Doktor çok hafif pkos var dedi tam tanı bile koyamıyorum dedi. Bunun dışında işte klasik yumurtlama bozuklugu ,kilo ver biraz bile dedi şişman deılım ama kilo verınce yumurtlama düzene girermiş. Yumurtalar deriiin uykudaymış ,olumsuz hiçbişi demedi olur dedi ama bekliyorum olmadı daha:) Klomenle gelişmezlerse onunda çözümü var iğneyle geliştirirz yumurtalarını o zman kesin olur dedi hormon vs problemım görünmüyor şuanda. Rahim filmi vs de çektirmedim .Eşimin de ölçüm yapmadık ,istemedım henuz cunkuu arızalı olan benim diyorum kendı kendımee kaydirigubbakcemile3

merhabe hanımlar ben aranıza yenı katıldım
ıyıkı bole bı sıte kurulmus cok faydası oldu
bende klomen tedavısıne basladım bu ay.bugunde catlatma ıgnesı oldum
cok heycenlıyım yarın calısma varsositososito:Saruboceq: sızı sevıyorum

ben 10 aydır bu ısın pesındeyım.devlete gıdıyordum.bılırsınız ılgılenen yok.bende ozele basladım temmuzda hormon testlerı hsg felan hepsı normal ama adet duzensızdı
doktor klomen tedavısı ıstedı.yumurtam olmus gunde 2taneyle basladım.ama kac yumurtam var heyecandan sormadımsositososito neyse bugun catlatma ıgnemde oldum
ayy kızlar cok heycenlıyım
sızde dua edın.allah hepımıze 3aylar hurmetıne saglıklı hayırlı ıkız bebısle nasıp etsın

kımse yokmu
mıllet banada bı hosgeldın desenız
:utangac: sızın destegınıze cok ıhtıyacım var vede duanıza.buraya kayıt olmak ıcın cook ugrastım

hoşgeldin hasreti dicem ama bende ilk kez yazıyorum topice:)
bende ilk defa klomen kullandım.
perş gidicem dr a bakalım ne dicek
umarım bizde listeye ekleniriz:)

Bende kırmızı kartımı gördüm hayırlı uğurlu olsunzemuszemuskaydirigubbakcemile3

Benim klomen maceram artıkk bittii kaydirigubbakcemile2

İnşallahh siz benim kadar uğraşmazsınızz:Saruboceq:

Ben artık listeyi tutmayı devrediyorum.Aranızda kararlaştırın kızlarrr kim tutucak listeyi diye.. inşallahh dolu hamiş çıkarr bu listedeee

Canım benim lütfen yılmak yok!şimdi başka bir tedaviye geçersin herşey bitmedi ki henüz.Sen bize herzaman destek verdin herkese yetiştin seni böyle kolay bırakmayız.Sen kalbini temiz tut illa ilaçla olacak diye birşey yok bakarsın bu ay ilaç yok stres yok tutar kimbilir Allahtan başka.Yanındayız merak etme.Hepimiz aynıyız derdimiz bir;anne olmak ama eninde sonunda olacağız ve bu veletlerde çok değerli olacak :)

kımse yokmu
mıllet banada bı hosgeldın desenız
:utangac: sızın destegınıze cok ıhtıyacım var vede duanıza.buraya kayıt olmak ıcın cook ugrastım

slm hsg dın ıns ılk ayında hamıs olursun yumurta sayın onemlı degıl onemlı olan kalıtelı olması sayısına takılma ark ım ıgneden sonrada 3 gun boyunca calıs ayaklarını yuksege kaldır belının kalcanın altınada cok yuksek olmayan yastık koy oldumu ark ım ıgneden sonra adetınde gecıkme olabılır benım 7 gun gecıkmıstı goguslerde genelde uclarında hassasıyet ve acı oluyor karnında sıskınlık gaz varmıs gıbı bı hıs oluyor ve kasıklarında garı ozellıkle benım calısmalar esnasında cok olmustu bırde hormondan psıkolojım cok bozulmustu hep aglama ıstegım gelıyordu vs vs benım tecrubelerım bunlardıu umarım yardımcı olmusumdur:teselli:

Back
X