Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ıns hamılesındır cok tbrk ederım kacıncı gunde yaptıgına baglı 2.cızgının cıkması kan testınde kesın cıkar hemen yaptır canımzemuszemus

nbr arkadasım hsg dın tatıldeydın dımı nasıl gectı bakalım moral depoladın mı? zemuszemus

evet canım ptesi döndüm izinden...ben de valla seni merak ediyordum nasılsın diye moralin iyi değil mi? ben de tatilde bol bol çalıştım :)) stres attım, deniz güneş filan böyle geçti o kadar hızlı geçtiki anlayamadım ama enerjik ve moralli geldim.Bu ay klomen tedavisini bıraktım 3 ay kullanmıştım biliyorsun drum ara verelim demişti bi de ilk kez bu ay bal tarçın çörek otu ve preseed kullandım eşime de keçiboynuzu kürü uyguladım rabbim artık dileğimize kavuşturur inşallah hepimizi de hayırlısıyla tabiki....sen neler yaptın görüşmeyeli?

ıns calısmaların olumlu sonuclanır arkadasım ben bu ay ara verdım hıc calısmadım esım ıstemıyor bılıyorsun klomende ıcmedım ama kontrole gıttım ılacsız 2 adet yumurtam oldu catladı ama bız calısmadık ıyıce moralım duzelsın oyle devam edecegım benım bunyem psıkolojık olarak hamılelıge hazır degılmıs dr um oyle soyledı beyın olarak kabul etmıyormusum ben 2 ay once ısten ayrıldım bebek yapacagım dıye fakat alısamadım evde oturmaya ramazandan sonra tekrar ıs hayatına donmek ıstıyorum sımdı ıs arıyorum sanırım bu nedenle bunyem hazır degıl sonucta 11 yıldır aralıksız calısıyordum bız tatıle cıkmadık cunku ben ıst anadolu yak tuzlada oturuyorum burası sahıl kasabası gıbı sıtemız cok yesıl havuz denız eglence hepsı var sıtede sabah evde oluyoruz ogleden sonra 3 gıbı havuza falan gıdıyoruz esım bu aralar ruzgar sörfüne merak sardı oraya gıdıyoruz vs moralım duzelsın dıye 2 haftadır oda evde mısafırler gıttı sımdı yalnızız bu ay adet tarıhım 20 agustos belkı calısırız denemeye tekrar baslarız (aman ne uzun yazdım beee)delikafadulden

süpeeerr bir haber bu.inşallah o çift çizgi doğrudur canım ya.kan tahlilinden sonra mutlaka haber ver.merakla bekliyoruz..zemuszemuszemuszemus

kızlar ya benım kafam karıstı bızım nıkah tarıhımız 9 agustos dugun tarıhımız 19 agustos hangısı benım evlılık yıldonumum oluyorfisfisfisesım 19 u dıyor ben 9 u

kızlar ya benım kafam karıstı bızım nıkah tarıhımız 9 agustos dugun tarıhımız 19 agustos hangısı benım evlılık yıldonumum oluyorfisfisfisesım 19 u dıyor ben 9 u

valla yasal olarak bakarsak dediğin gibi 9 u sayılır ama.düğün yaptığın günde bence evlilik yıl dönümü sayılır.sen nasıl yapmak istiyorsan.valla ben ikisinide kutladım bu yıl.

kımse yokmu
mıllet banada bı hosgeldın desenız
sızın destegınıze cok ıhtıyacım var vede duanıza.buraya kayıt olmak ıcın cook ugrastım

hoşgeldin
bende de senin gibi regl düzensizliği ve adet geçikmesi ile klomene başladım.
bundan 6 ay önce bebek istemeyi düşününce önce dr. gitmedim 4 ay korunmadık. ama bebiş falan olmadı tabiki. sonra dr. gittim progesteron testim çok düşük çıktı. yumurtlama düzensizliği ve regl düzensiliğiyle klomene başladım. ilk ay klomen iyi geldi regl 29 günde oldu. yumurtamda 16 mm oldu. dr. çok iyi dedi ama hamile kalamadım.2.ay klomen kullandım kist oluştu. regl olunca gider kistler dedi doktorum ama gitmedi. bu ayda doğum kontrol hapı verdi. bu ay sonu yine kontrole gidicem. işallah bu kistlerden kurtulurum. klomene başlamamla bitmesi bir oldu benim için. pek bişey anlamadım. hamile kalmanın bu kadar sorunlu ve zor olduğunu düşünmemiştim. farkında olmadan hamile kalanlar hatta nasıl oldu ya diyenleri tebrik ediyorum çok şanslılar ....hihoyyyt))))

kesınlıkle sana katılıyorum sırnaşık şeynasıl denk getırıpte hamıle kalıyorlar anlamak mumkun degılsırnaşık şey

:teytey:Aaaaaa HAMİş varrrmışşşşş:dance:Harikaaaa tebrik ederim ruzgarrrrr .inşallah kandada pozıtıfftirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…