• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hasreti iğnenin yan etkileri var galiba ağrı olarak canım.
kasıklarda sancı falan olursa o gebelik belirtisi ama bu kadar cabuk olurmu belirti canım onu bilmiyorum
sende rahat olmaya calıs
başka birşeylerle mesgul etsen kendini
eğer tutmamışsa cok hayalkırıklığı yaşamayalım diye diyorum

bu arada ben bu akşam yokum
cıkıcam birazdan...
sonra görüşürüz kızlar...

alminascım mesajın üstündeki teraziye basınca puan vermiş oluyorsun
şimdi ben sana verdim puan
sana kimlerin puan verdiğini görmek için kullanıcı panelini açmalısın.

hasreti iğnenin yan etkileri var galiba ağrı olarak canım.
kasıklarda sancı falan olursa o gebelik belirtisi ama bu kadar cabuk olurmu belirti canım onu bilmiyorum
sende rahat olmaya calıs
başka birşeylerle mesgul etsen kendini
eğer tutmamışsa cok hayalkırıklığı yaşamayalım diye diyorum

ya elımde degıl ama eger hamıle olmassam bu ay cok yıkılcam cunku bu ay cok umutluyum ve heycanlı ve ılk tedavı ya nebılım engel olamıyom esımde uzuluyo bu kadar takma bak olmassa cok kotu olman dan korkuyom dıye

kızlar sıze bı soru ben 11 agst ta ıgne oldum hala kasıklarıma kramp gırıyo ve hafıf şişlik var sızce neden
bebişim tutunmuşmudur sıczee
bılgısı olan nedendır acapppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım ben klomen kullandıktan sonra kendiliğinde yumurtalar çatladı,yani iğne de vurulmadım ve ortalama 4,5 gün kasık ağrısı ve kramp çektim..Hamilelik için erken henüz.Evet kasıklara kramp girmesi hamilelik belirtisi oluyor genellikle,çünkü bende kızıma hamile olduğumda adet sancısından farklı şiddetli kramplar yaşamıştım ama adet tarihim geçince..Dediğim gibi iğneni yeni vurulmuşsun yumurtaların geliştiği ve çatladığı içindir büyük ihtimal.Bu da çok güzel,inşallah bu ay hamile olursun canım..

kızlar sıze bı soru ben 11 agst ta ıgne oldum hala kasıklarıma kramp gırıyo ve hafıf şişlik var sızce neden

canım bence yumoşların catlıyor...:lepi:dr.un ne zaman bakacak yumosların catladı mı diye...

:sm_cool:aLLAHIMA şükürler olsun her ay bugün aldığım klomen ilacını almıyorum kurtuldummm harika bir duygudelikafadulden

:sm_cool:aLLAHIMA şükürler olsun her ay bugün aldığım klomen ilacını almıyorum kurtuldummm harika bir duygudelikafadulden

canım benim kafana da takmasan herşey yoluna girecek....tabi sen şimdi diceksin sen çok mu hırlısın diye ama ben seni en son kırmızı kartı gördüğünde çok stresli olduğunu gördüm hoş hepimiz de öyleyiz yaa hayırlısı artık zemuszemus

canım benim kafana da takmasan herşey yoluna girecek....tabi sen şimdi diceksin sen çok mu hırlısın diye ama ben seni en son kırmızı kartı gördüğünde çok stresli olduğunu gördüm hoş hepimiz de öyleyiz yaa hayırlısı artık zemuszemus

Valla bu son kırmızılardamıı kesinlikle kabul etmiyorum yukarda allah varr ben gün bile saymadım biliyordum geleceğini 1 damla gözyaşı bile dökmedim kabul etmıyorum bu sozlerızemuszemus

Valla bu son kırmızılardamıı kesinlikle kabul etmiyorum yukarda allah varr ben gün bile saymadım biliyordum geleceğini 1 damla gözyaşı bile dökmedim kabul etmıyorum bu sozlerızemuszemus

yok ağlayıp ağlamadığını bilmiyorum da bir daha bu topike gelmeyeceğini filan söylemiştin bir de listeyi devretmek istemiştin yaa o nedenle dedim...hepimiz de olduğu gibi biraz moralsizdin canım ondan dolayı kızmanı istemeeem kızma nooluuurr :kedi::kedi::kedi:

Ben listeyi daha 1 ay önce bırakacagımı söylemiştim.SON KLOMEN AYINDA SON 1 AY DAHA DEVAM ETTıREYim dedim adette bırakıcaktımm..Çünküü öğğğğ geldi artık klomen sözünü duymaktan dinlenmeye ihtiyacım var yok kızmıyorummkii

Ben listeyi daha 1 ay önce bırakacagımı söylemiştim.SON KLOMEN AYINDA SON 1 AY DAHA DEVAM ETTİREYim dedim adette bırakıcaktımm..Çünküü öğğğğ geldi artık klomen sözünü duymaktan dinlenmeye ihtiyacım var yok kızmıyorummkii

haklısın canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...

canım hoşgeldin,
üzülme mutlaka gelecek bebişlerimiz.fayda etmedi derken yumurtan hiçmi olmadı,bebek olmadığı içinmi fayda etmedi dedin.

yok canım yumurtam çok güzel gelişti sağ 19 sol 18 cm oldu çatlatıcı iğne oldum dr çok umutluydu ama tutmadı işte bu ayda tedavisiz denedik bakalım kısmet artık bekliyorum :CüvCüv:

bir burukluk oldu ama çokta üzülmedim önceki aylar gibi.kendimi 6 aylık tedaviye odakladım.olmazsa rahim filmi filan çekilecek,buarada kocişde dopinglere devam edecek.hareketliliği artırmak için.allah büyüktür.

canım bendende rahim filmi istedi dr ama çok korkuyorum çok yakıyomuş yaaaa
benim arkadaş çektirdi bayılmış çıkınca inş ona gerek kalmadan biz hamile kalırız yaaamafoldumben

canım tutmuş olabilir taiki ama kesinlikle bunlar hamilelik belirtisi degil iğnenin belirtileri vücuduna tanımadığı bir madde giriyor çünkü ve 5 günde şişlik olması mümkün degil 3 veya 4 ayda şişlik başlar inşallah olmuştur tabiki iyi haberlerini duymayı çok isteriz çünkü burdaki herkesin morale ihtiyacı var opuyorumnanaktan

Back
X