Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gunaydın ben bu ay bebıs calısmadım klomende ıcmedım bılıyorsunuzz! bugun 23.gunumdeyım ben genelde 25veya 26.gunde adet olurum fakat vucut ısım 37.2 ben hamıle olamam dımı vucut ısım ne zaman 36ya dusmesı gerek bılıyormusunuz adete kac gun kala duser ısı
Adete 5-6 gün kala pembe lekeler genelde yerleşme lekesi olabilirr.İnşallahhhh öyledirrrrr..Sabret az kalmış bakalımm insallah guzel haberler verırsınkızlar günaydın...bu sabah kalktığımda tuveletimi yaptıktan sonra t.kağıdında cok acık pembemsi bir lekelenme oldu..cok az ama...acaba ben mi yanlış görüyorum dedim hatta..şimdi bu nedir sizce ben günümden önce hiç hastalanmam...günüme daha 5-6 gün var...ayın 11.nde de olmuştu...bugünkü 2. olan....sizce bu nedir....adet mi olucam yoksa yerleşme kanaması dedikleri şey mi sizce...lütfen bişeyler yazın...kafam karıştı.......:sinifsinif:
Alminasım inşallahh olmazsınnnnnnn...Isın adet gününde düşmesi gerekir.Eskiden bende ölçerdim adet olucağım günün sabahı ateş birden 5-6-7 derecelik düşüşe geçerdi bende anlardım..kızlar gunaydın ben bu ay bebıs calısmadım klomende ıcmedım bılıyorsunuzz! bugun 23.gunumdeyım ben genelde 25veya 26.gunde adet olurum fakat vucut ısım 37.2 ben hamıle olamam dımı vucut ısım ne zaman 36ya dusmesı gerek bılıyormusunuz adete kac gun kala duser ısı
canım bendende rahim filmi istedi dr ama çok korkuyorum çok yakıyomuş yaaaa
benim arkadaş çektirdi bayılmış çıkınca inş ona gerek kalmadan biz hamile kalırız yaaamafoldumben
canım bence yumoşların catlıyor...:lepi:dr.un ne zaman bakacak yumosların catladı mı diye...
Adete 5-6 gün kala pembe lekeler genelde yerleşme lekesi olabilirr.İnşallahhhh öyledirrrrr..Sabret az kalmış bakalımm insallah guzel haberler verırsın
sağol balım cevabın için.....kaydirigubbakcemile5..seni buralarda görmek ne güzel canım benim.....inşallah herkesin güzel haberlerini alırız.....ama korkuyorum işte adet olucam diye.....
cagırmadı kı adet olmassan gel dedı okadar:çok üzgünüm:
canım tutmuş olabilir taiki ama kesinlikle bunlar hamilelik belirtisi degil iğnenin belirtileri vücuduna tanımadığı bir madde giriyor çünkü ve 5 günde şişlik olması mümkün degil 3 veya 4 ayda şişlik başlar inşallah olmuştur tabiki iyi haberlerini duymayı çok isteriz çünkü burdaki herkesin morale ihtiyacı var opuyorumnanaktan
Ben listeyi daha 1 ay önce bırakacagımı söylemiştim.SON KLOMEN AYINDA SON 1 AY DAHA DEVAM ETTİREYim dedim adette bırakıcaktımm..Çünküü öğğğğ geldi artık klomen sözünü duymaktan dinlenmeye ihtiyacım var yok kızmıyorummkii
bu topik terkedilmiş bir topiktir bilginize kızlar nerdesiniz yaaaaaaaÇok üzgünüm çoook
senin burada ismin yeter senin ismini görmek bana huzur ve güven veriyor bu topikte yeniyim belki ama senin yazıların ve avatarın neşeli ve kıpır kıpır beni 3,4 aydır misafir olarak gezdiğim bu topiğe üye yaptı iyiki varsın liste tutmasanda arada bir görün buralarda opuyorumnanaktan
nrmnsa sen ne yaptın kan testi yaptırıc am diyordun bugün için:uhm:
canım ne oldu hayırdır niye üzgünsün:teselli:
:dance:Demek ziyeratçi olarak izliyordun bizii hehe:jeyyar: :jeyyar: