Canım tabikide helal olsun her zaman yardımcı olurum kafana takılan birşey olursa çekinemden sorabilirsin:1hug:kaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza hepimizin sorunu aynı ve sizin birbirinize verdiğiniz moraller brnide mutlu etti o yüzden bende katıldım allahım inşallah hepimize hayırlı evlatlar verir bende du ay klomene başladım hayırlısı inşallah olur çünkü ilk klomende olmamıştı
canım bende eşime hep böyle özel bir günde bu haberi vermek istedim ama olmadı ona normal bir zamandada söylesek aynı heyecanı yaşıycak aslında o yüzden bu konuyu takma kafana yeterki olsun ve ne zaman olursa olsun biz o haberi verebilelim eşlerimize ne zamandır çocuk istiyorsun yada daha önce korundun mu inşallah en yakın zamanda alırız güzel haberleriniopuyorumnanaktan
merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza hepimizin sorunu aynı ve sizin birbirinize verdiğiniz moraller brnide mutlu etti o yüzden bende katıldım allahım inşallah hepimize hayırlı evlatlar verir bende du ay klomene başladım hayırlısı inşallah olur çünkü ilk klomende olmamıştı
sımdıden evlılık yıldonumunu kutlarım canım!benımde yıldonumum 19 agustos 4 gun kaldı:)
kızlar günaydın...bu sabah kalktığımda tuveletimi yaptıktan sonra t.kağıdında cok acık pembemsi bir lekelenme oldu..cok az ama...acaba ben mi yanlış görüyorum dedim hatta..şimdi bu nedir sizce ben günümden önce hiç hastalanmam...günüme daha 5-6 gün var...ayın 11.nde de olmuştu...bugünkü 2. olan....sizce bu nedir....adet mi olucam yoksa yerleşme kanaması dedikleri şey mi sizce...lütfen bişeyler yazın...kafam karıştı.......:sinifsinif:
aaa benimde 19 ağustosata az kaldı tesadüfe bak:1shok:sımdıden evlılık yıldonumunu kutlarım canım!benımde yıldonumum 19 agustos 4 gun kaldı:)
kızlar bugün 8. günüm hala gelmedi benim kırmızılar test yapmaya korkuyorum belki klomen gecikme yapmıştır diye ama geçen ayda kullandım tam 28.günde olmuştum bide karnımda acayip bi acı var bastırınca çok acıyo bide bugün çok fazla akıntı geldi hamilelikte ağrı veya akıntı olurmu acaba
ya ne biliyim bi kaç kişiye sordum 10 gün geçmeden çıkmaz dediler bende çıkmaz diye korktum yapamadım en iyisi yarın yapıyım ben sabah gidip alamamda yarın alırım akşama yaparım inş.çıkar çok tşk.ederimmağrı ve akıntı oluyormuş canım gebelikte 8 gün geçtiği halde nasıl test yapmazsın yaa ben meraktan ölürüm bence eğer düzensizlik sorunun yoksa hamile olabilirsin canım yarın bence mutlaka sabh ilk idrarınla yap hatta ilk idrar olmasa bile çıkar bence 8 gün geçmiş yani...inş. hamişsindir canım
ya ne biliyim bi kaç kişiye sordum 10 gün geçmeden çıkmaz dediler bende çıkmaz diye korktum yapamadım en iyisi yarın yapıyım ben sabah gidip alamamda yarın alırım akşama yaparım inş.çıkar çok tşk.ederimm
inş.canım ya:Saruboceq:10 gün geçmeden çıkıyor canım inşallah yarın bize müjdeyi verirsin...
kızlar bugün 8. günüm hala gelmedi benim kırmızılar test yapmaya korkuyorum belki klomen gecikme yapmıştır diye ama geçen ayda kullandım tam 28.günde olmuştum bide karnımda acayip bi acı var bastırınca çok acıyo bide bugün çok fazla akıntı geldi hamilelikte ağrı veya akıntı olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?