• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Merhabalar herkese , tatilde olduğum için yazamadım uzun süredir. Bend eklomene başladım ancak balsurat adet tarihim 8 ağustos demiştim 7 ağustos da oldu, çok önemli değil değiştirmesek de olur Klomenin hiç bir yan etkisini görmedim, bugünd ekontrole gideceğim bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş, ona göre çatlatma iğnesi verecek doktor çok heyecanlıyım.Kaç tane oldu acaba yumoşlarım :)Bu hafta çok önemli benim için kalbim de pır pır atıyor . İnşallah hamile listesine bizlerde gireriz.

Günde 1 tane aldım klomen ,adetin 3. günü başladım 5 gün içtim, acaba çokmu az oldu, ondanmı hiç ağrı sızı herhengi bir belirti yok?

Merhabalar herkese , tatilde olduğum için yazamadım uzun süredir. Bend eklomene başladım ancak balsurat adet tarihim 8 ağustos demiştim 7 ağustos da oldu, çok önemli değil değiştirmesek de olur Klomenin hiç bir yan etkisini görmedim, bugünd ekontrole gideceğim bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş, ona göre çatlatma iğnesi verecek doktor çok heyecanlıyım.Kaç tane oldu acaba yumoşlarım :)Bu hafta çok önemli benim için kalbim de pır pır atıyor . İnşallah hamile listesine bizlerde gireriz.

Günde 1 tane aldım klomen ,adetin 3. günü başladım 5 gün içtim, acaba çokmu az oldu, ondanmı hiç ağrı sızı herhengi bir belirti yok?

canım inşallah güzel haberlerini alırız....yumoşların olmuştur.....dr.undan gelince yazmayı unutma........a.s.

Teşekkür ederim nrmnsa'cım, yazarım tabiiki öğleden sonra netleşir.Kalbim nasıl atıyor anlatamam, kendimi çok yakın hissediyorum bu hamileliğe inşallah Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklıca hayırlı birer evlat verir.

bu arada ben eşimede içirdim klomen, henüz sperm sayısını ölçtürmedik ama arttı bendeki hap, içindede erkeklerde kullanabilir yazıyordu bende içirdim.:) Aranızda eşide kullanan varmı bu hapı? ışimizi garantiye alalım diye inşallah herşey normal seyrinde gider.

kızlar ben biraz önce adet oldum :(( ben şimdi pembe akıntının geldiği tarih olan 14 ağustosu mu adet tarihi olarak alıcam yoksa kanamanın olduğu bugünü yani 17 ağustosu mu adet tarihi kabul edicem böyle olmuyordu normalde...kafam karıştı yardım eder misiniz lütfen...

kızlar merhaba ben 10 ağustosta çatlama iğnesi oldum ama ağrılarım geçmek bilmedi özellikle ilişkide sizlerdede öyle olan varmı ?

kızlar ben biraz önce adet oldum :(( ben şimdi pembe akıntının geldiği tarih olan 14 ağustosu mu adet tarihi olarak alıcam yoksa kanamanın olduğu bugünü yani 17 ağustosu mu adet tarihi kabul edicem böyle olmuyordu normalde...kafam karıştı yardım eder misiniz lütfen...

canım üzme kendini....Bu da Allahtan...benimde benzer durumum olmuştu bir kere yani akıntı gibi...dr.um adet olduğun günden başla demişti saymaya..seninde 17 ağustos olması lazım...

Kızlar herkese merhaba, tatildeydim yeni geldim işe başladım, tatile çıkarken adet olmuştum, döndüm yine adet oldum:) Hem de 4 gün erken geldi kırmızılar...Listede 19 Ağustostu adet tarihim, o günü bile bekleyemedi ki kırmızı karı erkenden yedim:) Herneyse yeni listeye benim tarihimi de 12 Eylül olarak eklerseniz sevinirim...

canım üzme kendini....Bu da Allahtan...benimde benzer durumum olmuştu bir kere yani akıntı gibi...dr.um adet olduğun günden başla demişti saymaya..seninde 17 ağustos olması lazım...

sağol canım haklısın...hayırlısı böyleymiş her işte bir hayır vardır...o zaman 17 ağustos adet başlangıcım o halde ona göre hesaplama yapayım...

Kızlar herkese merhaba, tatildeydim yeni geldim işe başladım, tatile çıkarken adet olmuştum, döndüm yine adet oldum:) Hem de 4 gün erken geldi kırmızılar...Listede 19 Ağustostu adet tarihim, o günü bile bekleyemedi ki kırmızı karı erkenden yedim:) Herneyse yeni listeye benim tarihimi de 12 Eylül olarak eklerseniz sevinirim...

inşallah birdaha görmezsin canom o kırmızları :umursamaz::umursamaz:

üzülme canım yola devam.allahım hepimizin yüzünü güldürür inşaalllaaaaahhh. :Saruboceq:

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

befenertvbismilah28bi8gkk9.gif

:nazar::nazar:*************KLOMEN VEYA GONAPHENE ıLE HAMıŞ KALANLAR**************:nazar::nazar:

KıM................................NE KULLANDI...........MUHTEMEL DOĞUM TARıHı

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GıZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YıĞıDO17:::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ::: ::::::::::::::::hoşgeldin çağatay bebek:nazar::ecrin_bebek:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHEN E ::::::::::::hoşgeldin MERT bebek:nazar::ecrin_bebek:
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ ::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek:nazar::ecrin_bebek:
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇ SIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇS IZ
18.MıLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::::::::::::: ::hoşgeldin selin bebek:nazar::ecrin_bebek:
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::29 temmuz hoşgeldin burçin :nazar: :ecrin_bebek:
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇS IZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
24.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
26.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLA ÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
32.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOM EN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇS IZ
34.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
37.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: AŞILAMA
38.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOM EN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::: :
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
46.gulsah1985:::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::iLA ÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ıLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN ::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N:
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN ::::::::::::::::: 01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::ı LAÇSIZ
55.ZUZUCUK82::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN :::::::::::::::: 11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMıN::: :::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::ıLAÇSIZ
59.sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::::::ı LAÇSIZ:::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
61.maksimen:::::::::::::::::::::::::::::::::::::SE ROPHENE
62.sudembebis:::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::: MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : KLOMEN
69.mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ıLAÇSIZ::::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
71.antiope:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::: KLOMEN
72.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::: KLOMEN
73.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::ıLAÇSIZ
74.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
75.nilsu24:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
76.bitanemxx:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
77.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN+ÇATLATMA ıĞNESı

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

a.s.:Saruboceq::Saruboceq: AĞUSTOS AYI LıSTESıa.s.a.s.:Saruboceq::Saruboceq:

nostok:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :1 AĞUSTOS ?????
denizvekumsal::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 AĞUSTOS ?????
simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 AĞUSTOS ????? BEKLEMEDE
zehra.tugba::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 AĞUSTOS ?????
_ezgi_:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::: 8 AĞUSTOS ?????BEKLEMEDE
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :12 AĞUSTOS??????
nergis55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 AĞUSTOS???????
umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 AĞUSTOS??????
ceydammm::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 AĞUSTOS??????
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 6 AĞUSTOS??????
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 AĞUSTOS???????
YETMEZMı:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 AĞUSTOS??????
asfa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::: 20 AĞUSTOS
alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 AĞUSTOS
mugemugemuge:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 AĞUSTOS
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::: 20 AĞUSTOS
nrmnsa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 21 AĞUSTOS
serselo::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::: 21 AĞUSTOS
cansam:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 22 AĞUSTOS
özlem147:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 23 AĞUSTOS
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::: 27 AĞUSTOS
serenay2010::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 27 AĞUSTOS
gul_ay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 AĞUSTOS
pamuksel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 28 AĞUSTOS
hasreti:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 AĞUSTOS
eemell:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::: 31 AĞUSTOS
tlyvz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::: 31 AĞUSTOS
kanguru82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ? ? ? ?
BEBEGIMIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ? ? ???

a.s.a.s.:Saruboceq::Saruboceq: EYLÜL AYI LıSTESıa.s.a.s.:Saruboceq::Saruboceq:

SULTAN1984:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 EYLÜL
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 EYLÜL
civciv81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 EYLÜL
ipekyol51::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EYLÜL
rufeyde serra:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EYLÜL
ninik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EYLÜL
gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 EYLÜL
ncmymnys:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 10 EYLÜL
ayzan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 EYLÜL
pempepamuk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 EYLÜL
zeyhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 EYLÜL
librarian:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 EYLÜL
sessizfırtına:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 EYLÜL
kukuleta09:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 EYLÜL
Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????????
gulcangulcan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 EYLÜL
arzu0000:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 EYLÜL
cananzer:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ? ? ? ?
blny72:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ? ? ? ?

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMıNN.AMıNN****

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar bi dahaki ay beklenmeyen adet tarihim 13 eylül yazarsanız sevinirim...teşekkürler .

selam kızlar uzun zamandır yoktum hepinizi özledim yeni hamişler olmuş gözünüz aydın darısı başımıza hamiş arkadaşlar.. aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz burası hepinize uğurlu gelir inş. bebişlerinize kavuşursunuz... balsurat biraz topikten uzaklaşmış galiba geçmişe dönük yazıların hepsini okuyamıyorum inş. bi sorun yoktur balım bekliyorum seniopuyorumnanaktan gulcangulcan canım listeyle de sen ilgileniyorsun sanırım artık sanada hayırlı olsun deyim canım benim hamiş olursam birgün bağıra bağıra ilan edersin beni kızz neyse kızlar bende bi değişiklik yok boş boş takılıyorum halakaydirigubbakcemile3 hakkımızda hayırlısı nedeyim hepinizi öpüyorum kader arkadaşlarım benimkaydirigubbakcemile2

Canım benimde 2 ay önce aynı senin gibi olmuştu.Önce pembe akıntı gelmişti,bir iki gün sonra adet olmuştum..İnşallah çok yakın bir zamandadır bebişlerimizin haberini alacağımız gün..:Saruboceq:

selam kızlar uzun zamandır yoktum hepinizi özledim yeni hamişler olmuş gözünüz aydın darısı başımıza hamiş arkadaşlar.. aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz burası hepinize uğurlu gelir inş. bebişlerinize kavuşursunuz... balsurat biraz topikten uzaklaşmış galiba geçmişe dönük yazıların hepsini okuyamıyorum inş. bi sorun yoktur balım bekliyorum seniopuyorumnanaktan gulcangulcan canım listeyle de sen ilgileniyorsun sanırım artık sanada hayırlı olsun deyim canım benim hamiş olursam birgün bağıra bağıra ilan edersin beni kızz neyse kızlar bende bi değişiklik yok boş boş takılıyorum halakaydirigubbakcemile3 hakkımızda hayırlısı nedeyim hepinizi öpüyorum kader arkadaşlarım benimkaydirigubbakcemile2

slm hoşgeldin,
inşallah canım hamiş listesine hepimiz ekleniriz.buyrunnnnnnnnn

Back
X