kızlar beni ağustos listesinden çıkarıp eylül 17 ye yazabilirmisiniz.
canım regl oldun sanırım.ekledim seni eylüle inşallah bidaha görmezsin o kırmızıları...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar beni ağustos listesinden çıkarıp eylül 17 ye yazabilirmisiniz.
Merhabalar herkese , tatilde olduğum için yazamadım uzun süredir. Bend eklomene başladım ancak balsurat adet tarihim 8 ağustos demiştim 7 ağustos da oldu, çok önemli değil değiştirmesek de olur Klomenin hiç bir yan etkisini görmedim, bugünd ekontrole gideceğim bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş, ona göre çatlatma iğnesi verecek doktor çok heyecanlıyım.Kaç tane oldu acaba yumoşlarım :)Bu hafta çok önemli benim için kalbim de pır pır atıyor . İnşallah hamile listesine bizlerde gireriz.
Günde 1 tane aldım klomen ,adetin 3. günü başladım 5 gün içtim, acaba çokmu az oldu, ondanmı hiç ağrı sızı herhengi bir belirti yok?
kızlar ben biraz önce adet oldum( ben şimdi pembe akıntının geldiği tarih olan 14 ağustosu mu adet tarihi olarak alıcam yoksa kanamanın olduğu bugünü yani 17 ağustosu mu adet tarihi kabul edicem böyle olmuyordu normalde...kafam karıştı yardım eder misiniz lütfen...
canım üzme kendini....Bu da Allahtan...benimde benzer durumum olmuştu bir kere yani akıntı gibi...dr.um adet olduğun günden başla demişti saymaya..seninde 17 ağustos olması lazım...
Kızlar herkese merhaba, tatildeydim yeni geldim işe başladım, tatile çıkarken adet olmuştum, döndüm yine adet oldum:) Hem de 4 gün erken geldi kırmızılar...Listede 19 Ağustostu adet tarihim, o günü bile bekleyemedi ki kırmızı karı erkenden yedim:) Herneyse yeni listeye benim tarihimi de 12 Eylül olarak eklerseniz sevinirim...
kızlar ben biraz önce adet oldum( ben şimdi pembe akıntının geldiği tarih olan 14 ağustosu mu adet tarihi olarak alıcam yoksa kanamanın olduğu bugünü yani 17 ağustosu mu adet tarihi kabul edicem böyle olmuyordu normalde...kafam karıştı yardım eder misiniz lütfen...
kızlar merhaba ben 10 ağustosta çatlama iğnesi oldum ama ağrılarım geçmek bilmedi özellikle ilişkide sizlerdede öyle olan varmı ?
Canım benimde 2 ay önce aynı senin gibi olmuştu.Önce pembe akıntı gelmişti,bir iki gün sonra adet olmuştum..İnşallah çok yakın bir zamandadır bebişlerimizin haberini alacağımız gün..:Saruboceq:kızlar ben biraz önce adet oldum( ben şimdi pembe akıntının geldiği tarih olan 14 ağustosu mu adet tarihi olarak alıcam yoksa kanamanın olduğu bugünü yani 17 ağustosu mu adet tarihi kabul edicem böyle olmuyordu normalde...kafam karıştı yardım eder misiniz lütfen...
selam kızlar uzun zamandır yoktum hepinizi özledim yeni hamişler olmuş gözünüz aydın darısı başımıza hamiş arkadaşlar.. aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz burası hepinize uğurlu gelir inş. bebişlerinize kavuşursunuz... balsurat biraz topikten uzaklaşmış galiba geçmişe dönük yazıların hepsini okuyamıyorum inş. bi sorun yoktur balım bekliyorum seniopuyorumnanaktan gulcangulcan canım listeyle de sen ilgileniyorsun sanırım artık sanada hayırlı olsun deyim canım benim hamiş olursam birgün bağıra bağıra ilan edersin beni kızz neyse kızlar bende bi değişiklik yok boş boş takılıyorum halakaydirigubbakcemile3 hakkımızda hayırlısı nedeyim hepinizi öpüyorum kader arkadaşlarım benimkaydirigubbakcemile2
Kızlar benim aşılama tutmadı(