• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ben burdayııım klomenle ilgili biras araştırma yapıyordum bu başlığa takıldım ben klomen kullandım bu ay sonuç ne olucak merak ediyorum aslında daha öncede kullandım ama bu ay daha umutluyum olmazsa sonrasında aşılama bu konuda bilginiz varmı aşılama nasıl yapılıyo beni biras ürkütüyorda fisfisfis

ben burdayııım klomenle ilgili biras araştırma yapıyordum bu başlığa takıldım ben klomen kullandım bu ay sonuç ne olucak merak ediyorum aslında daha öncede kullandım ama bu ay daha umutluyum olmazsa sonrasında aşılama bu konuda bilginiz varmı aşılama nasıl yapılıyo beni biras ürkütüyorda fisfisfis

dobican hoşgeldin merhaba inşallah bu ay sevinçli haberler alırsın ....aşılama hakkında henüz bir bilgim yok ama benim durum da o yöne doğru gidebilir bakalım önümüzdeki aylarda görücez by...

hoşbulduuuk teşekkürler inşallah alırım, inşallah o haberi bekleyen herkes alır. aşılama konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlarla karşılaşırıs umarım çünkü çok merak ediyorum teoride nasıl biliyorum ama aşılama yaptırmış ilk ağızdan dinlemeyi çok istiyorum

nrmns naber nası gidiyo bi test yapsana yok mu evde merak etmiyormusun?

canım ben idrar testine güvenmiyorum.....bugün başka bir topicte okudum..adetine 1 hafta kala kan testi yapmış negatif..daha sonra adet günü yapmış önce idrarda pozitif aksam 11de yaptırmışlar poliklinikte kan testi pozitif ve hamile....sen napıyosun senin belirtiler nasıl....zemuszemus

canım ben kendi bildiklerime göre yanıtlamaya calışıyım....Aşılama sadece tüp bebek merkezinde yapılan bir işlem....Birde klomen kullanıpta sonuç alamadığında doktorun iğne tedavisine geçiyor...Bu da yumurtlamanı sağlamak için..Ve bazı arkadaşlar bunu aşılamayla karıştırabiliyor....

hihoyyythihoyyytEZGİDEN HALA HABER GELMEDİ
balım geldim hemde güzel haberlerle sabah test yaptım ve çift çizgi çıktı o kadar sevindimki içime doğmuştu zaten belirtilerde vardı sonrada hastaneye gittim bide orda test yapıldı ordada pozitif çıktı iki gün sonrada kendi kadın doğum dr.uma gidicem hamileyim yani hepinize çooooookkkkkkkk teşekkür ederim canım arkadaşlarım benim inş.en yakın zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi alırız hepinizi seviyorumŞeniza.s.:1hug:

balım geldim hemde güzel haberlerle sabah test yaptım ve çift çizgi çıktı o kadar sevindimki içime doğmuştu zaten belirtilerde vardı sonrada hastaneye gittim bide orda test yapıldı ordada pozitif çıktı iki gün sonrada kendi kadın doğum dr.uma gidicem hamileyim yani hepinize çooooookkkkkkkk teşekkür ederim canım arkadaşlarım benim inş.en yakın zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi alırız hepinizi seviyorumŞeniza.s.:1hug:
:sm_cool::sm_cool: çook mutlu oldum inan ezgi'cim.hihoyyytBirbirimizi hiç tanımıyor olsakta, hiç görmemiş olsakta sevincini yürekten paylaşıyorum.opuyorumnanaktanınşallah ayağını sürümüş olursun patır patır hamiş haberleri alırız inşallah..
..:Saruboceq:Seni ve bebeğini korusun Allah'ım..:nazar:

tebrikler çokkkkk mutlu oldum ne kullandın arkadaşım allah bize de tez zamanda nasip etsin :lepi:hihoyyythihoyyyt

Tebrik ederim ezgi hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıklıca inşallah.Darısı isteyen bekleyen herkeseeeeeeeeeee

bende doktordan geldim, solda 3 tane sağda 1 tane yumoşlarım olmuş. Sağdaki 14 mm ile en büyükleri soldakiler daha küçükmüş onlarda büyür dedi Dr. yalnız rahim duvarım incelmiş biraz bir hap verdi onu kullan dedi, yarın yine gideceğim kontrole. Bakalım ne diyecek bu arada kızlar yumoşlar ne kadar sürede ne kadar olur? birde ne kadar olduktan sonra çat.iğnesi vurulur?

opuyorumnanaktandelikafadulden:sm_cool::hooray:

CANIM COK TEBRİK EDERİM........Allahım sağlıkla elini almayıda nasip etsin.....
Bizlerlede paylaşırmısın belirtilerin nelerdi...........:1hug:

hepinize çoook teşekkür ederim kızlar öncelikle bende pcos var iki aydır tedavi görüyodum klomenle yumurtalarım gelişiyodu ve ardından çatlatma iğnesi oluyodum bu ayda aynı işlemler yapıldı yani klomen sayesinde hamileyim
belirtiler psikolojikte olabiliyor geçen ay o kadar çok inandımki hamile olduğuma nerdeyse bütün belirtiler vardı özellikle karnımda ağrı vardı ama peşinden adet oldum
bu ay fazla kafama takmadım hiç moralimi bozmadım belirti bile aramadım özellikle karında olan ağrı hamilelik belirtisi ama bu ağrıyı yumurtlama dönemindeki ağrıyla karıştırmamak lazım yani yumurta çatlaması sırasındada aynı acıyı duyabiliyosun benim bahsettiğim ağrı ancak adet gününde yada geçince ortaya çıkıyo gaz şeklinde karnım ağrıyo ve geriliyodu oturup kalkarken acıyodu daha sonra adet günüm geçtikten bi kaç gün sonra akıntım olmaya başladı ve acayip bi şekilde yemek yiyodum doymuyodum bi türlü sonrada teste yapınca pozitif çıktı testi adet günüm geçtikten 9 gün sonra yaptım
yani benim hamileliğim klomen sayesinde oldu 3 yumoş oluşmuştu ve peşindende çatlatma iğnesi vuruldum inşallah hepinizin güzel haberlerini alıcaz ben inanıyorum sadece biraz sabır ve kafaya takmamak lazım

ezgiiii ben sana dedimm burnumaa hamişşş kokusuuu geliyorr diyeeeeeeeeeeeee ışteeee budurr:teytey:Tebrik ederimmmm canım çok sevindimm inan.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn inşallahhhh çifttttt bebiştirrrrrr:dance::dance:

Tebrik ederim ezgi hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıklıca inşallah.Darısı isteyen bekleyen herkeseeeeeeeeeee

bende doktordan geldim, solda 3 tane sağda 1 tane yumoşlarım olmuş. Sağdaki 14 mm ile en büyükleri soldakiler daha küçükmüş onlarda büyür dedi Dr. yalnız rahim duvarım incelmiş biraz bir hap verdi onu kullan dedi, yarın yine gideceğim kontrole. Bakalım ne diyecek bu arada kızlar yumoşlar ne kadar sürede ne kadar olur? birde ne kadar olduktan sonra çat.iğnesi vurulur?
canım benimde ilk gittiğimde 1 yumurta büyümüş 3 tane daha vardı ama onlar hiç gelişmemişti o 1 yumurtada anca 15 mm di1 hafta sonra tekrar gittim ve hepsi büyüdü 20mm oldular yani tam gününde büyümedi daha sonradan büyüdüler seninkilerde büyür merak etme
çatlatma iğneside 18 19 mm olduktan sonra vuruluyo

hepinize çoook teşekkür ederim kızlar öncelikle bende pcos var iki aydır tedavi görüyodum klomenle yumurtalarım gelişiyodu ve ardından çatlatma iğnesi oluyodum bu ayda aynı işlemler yapıldı yani klomen sayesinde hamileyim
belirtiler psikolojikte olabiliyor geçen ay o kadar çok inandımki hamile olduğuma nerdeyse bütün belirtiler vardı özellikle karnımda ağrı vardı ama peşinden adet oldum
bu ay fazla kafama takmadım hiç moralimi bozmadım belirti bile aramadım özellikle karında olan ağrı hamilelik belirtisi ama bu ağrıyı yumurtlama dönemindeki ağrıyla karıştırmamak lazım yani yumurta çatlaması sırasındada aynı acıyı duyabiliyosun benim bahsettiğim ağrı ancak adet gününde yada geçince ortaya çıkıyo gaz şeklinde karnım ağrıyo ve geriliyodu oturup kalkarken acıyodu daha sonra adet günüm geçtikten bi kaç gün sonra akıntım olmaya başladı ve acayip bi şekilde yemek yiyodum doymuyodum bi türlü sonrada teste yapınca pozitif çıktı testi adet günüm geçtikten 9 gün sonra yaptım
yani benim hamileliğim klomen sayesinde oldu 3 yumoş oluşmuştu ve peşindende çatlatma iğnesi vuruldum inşallah hepinizin güzel haberlerini alıcaz ben inanıyorum sadece biraz sabır ve kafaya takmamak lazım

TEBRİKLEEEERRRR....Darısı hepimizin başına, dualarını eksik etme Ezgicim...:sm_cool:

ezgiiii ben sana dedimm burnumaa hamişşş kokusuuu geliyorr diyeeeeeeeeeeeee İşteeee budurr:teytey:Tebrik ederimmmm canım çok sevindimm inan.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn inşallahhhh çifttttt bebiştirrrrrr:dance::dance:

balım canım benim çoook teşekkür ederim çok destek oldun bana inş.seninde güzel haberlerini alırız yakında inanıyorum
kız valla sen ne dediysen çıkıyo zaten dr.da iğne vurursak ikiz olabilir demişti ama ben vurulmak istedim oda tamam dedi bide ikizmiş şok olurum valla yarın hastanede kan testlerim yapılacak bide idrar testi enfeksiyon varmı diye öbür günde o sonuçları alıp kendi dr.uma gidicem orda anlaşılır tekmi çiftmi:))

balım canım benim çoook teşekkür ederim çok destek oldun bana inş.seninde güzel haberlerini alırız yakında inanıyorum
kız valla sen ne dediysen çıkıyo zaten dr.da iğne vurursak ikiz olabilir demişti ama ben vurulmak istedim oda tamam dedi bide ikizmiş şok olurum valla yarın hastanede kan testlerim yapılacak bide idrar testi enfeksiyon varmı diye öbür günde o sonuçları alıp kendi dr.uma gidicem orda anlaşılır tekmi çiftmi:))
İnşallahh kan tahlilindeee yükse çıkarda çift sevinç yaşarsın inşallahh.Ne güzell bu mübarek aylarda rabbim yüzünü güldürdüü.:sm_cool::sm_cool:

Back
X