Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrrrrr ... İyi gecelerrrr bişi sorcam çok acil cvppppp . az önce test yaptım iki çizgi bariz bi şekilde çıktııı .. Adetim normaldede gecikirr ama sankı az da olsa hissetmıstım .. ya bu sonuc guvenılırmııdırrrrrrr lütfen yazarmısınızzz çok heyecanlıyımm doktorumunda telı kapalı sizle paylasmak ıstedımmm... çok acil lütfen uyuyamamm ben bu gece napmam lazım kan tahlılı olur mu bu saatteeeeeee, test eskı falan deıl ve bu saatte yaptımmmm ne diyorsunuzzz
doğru diyosun alminas ben zaten listede 77 yi görünce ooo süper dedim
yaa ben ööle kan man vermeden ınanamıycam yaaa . ya bişi çıkarsaaaa inanamıyorum hala yaaa . en son adetım 2 temmuzz
KESINLIKLE RAMAZAN BEREKTIYLE GELDI BENCE BUAY HAMIS LISTEMIZ DAHADA ARTACAK:enbuyukkk:
hasretiiii
nerdesinnn
nasıl oldun canım
ben dün iğnemi oldum hiç ağrım olmadı ya??
yumoş catlamadımı acaba??
kızlar bişi soracağım
iğneden ne kadar sonra yumoş catlıyor ve ne kadar süre canlı kalıyor???
Bencede şöyle rahat bir uyu tabi uyuyabilirsen kesin hamilesin tebrik ederim ne güzel bir duygudur bizde bir bilsek .....hihoyyytyaa ben ööle kan man vermeden ınanamıycam yaaa . ya bişi çıkarsaaaa inanamıyorum hala yaaa . en son adetım 2 temmuzz
Bencede şöyle rahat bir uyu tabi uyuyabilirsen kesin hamilesin tebrik ederim ne güzel bir duygudur acaba .....hihoyyyt
yaa benım hep gecikirrr zaten .. ama bunda yanlıslık olur mu yaaa şaşkınım inanamıyorum napsam bılemedım gecenın bu saatıı
inşallah canım cümlemize .....merak etmeyın bızde yasayacagız o duyguyu :lepi:
bence bu topıc cok ugurlu bı suru hamısımız oldu ıns DhihoyyytARISI BASIMIZA
inanın şuan hiçbir şey hissetmıyorum sadece sabah oılup doktpora gıtmek ıstıyorum bu saatte olmazmı kan falan yaa. yaa barız bı sekılde önce tek çok az sonra da çitf oldu çizgiler silik falan da deıl bu yanlıss cıkarmıı yaa tarıhıne bıle baktım yok yanı bunun adisii falan olur mu yaaaa .. sizi de daralttım kızlar ama bu saatte başka kıme sorcammm![]()