• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yanı artık olmasa bıleee o çift çizgiyi gördüm .. bu bılee ınanın elim ayagım tıtıryorrr adetlerım düzensizzdii ve pkos görünümü vardı . gene de bişi demiyorum allhım yarın bişi çıkarr inanmıyorum ya inanamıyorummm ... ateş gibiyim şuan .. allhım bu duyguyu hepinize yasattsın yarabbımm

yanı artık olmasa bıleee o çift çizgiyi gördüm .. bu bılee ınanın elim ayagım tıtıryorrr adetlerım düzensizzdii ve pkos görünümü vardı . gene de bişi demiyorum allhım yarın bişi çıkarr inanmıyorum ya inanamıyorummm ... ateş gibiyim şuan .. allhım bu duyguyu hepinize yasattsın yarabbımm

amınn ıns:Saruboceq:

canım yakınlarda poliklinik varsa evinizin orda kan testi yaptırabilirsin....onların laboratuarları genelde 24 saat açık oluyor....Şimdiden Tebrik ederim....Bu topik hepimize uğurlu gelir inşallah....AMİN AMİN AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::hooray:

yarın en kısa zamnda size haber verecegım kızlar sabah işe gitmeden direkt kan tahlılıne gıdeyım deıl mı ? nereye gıtmem lazım sabahın köründe doktoru mu arayayım yoksa sımdı kapalı telı .. ne dersınızz . haber verıcem durun hemen sevınmeyelımm bı kesın öğreneyım napsam kı ya bu gece gecmez sımdı .

yanı artık olmasa bıleee o çift çizgiyi gördüm .. Bu bılee ınanın elim ayagım tıtıryorrr adetlerım düzensizzdii ve pkos görünümü vardı . Gene de bişi demiyorum allhım yarın bişi çıkarr inanmıyorum ya inanamıyorummm ... Ateş gibiyim şuan .. Allhım bu duyguyu hepinize yasattsın yarabbımm

önce bi derin nefes ala sakin ol diyemiyorum normal çünkü ama birazcıkta olsa rahatla bak negüzel çift çizgi görmüşsün hamilesin aklına olumsuzluk getirme sadece mutlu ol eşine sarıl gelecek günleri düşün sağlıklı olun bebeğinle eşinle inşallah....

şimdii kızlar ben durun bir öğreneyım kesın yarın sabah . hemen arkasından en geçç yarın akşam size destan yazıcam ne yaptım ne yapmadımm . öpüyorum sizi yazıcam yarın merak etmeyınn nnn

eğer hamile oldugumu öğğrendıgım an hepinizi için dua edecegımm bunun ne demek oldugunu çok ıyı bılıyorum ama hala ınanmıyorumm olmaması ıhtımalı var mı sizceeee :( elim ayagım hala tıtrıyooo bu ay ilaç falan da kullanmadım balsurattt nerdesınnnnnnnnnnnn .. yazan arkadaslarıma da cok tesekkur ederımm ınşşş öyledır ama ben hala ınanmıyorum o kadar zor oldu kıı acaba yaaaa

Yuppiiiiiii yeni bir hamişimizzz daha çıkmışşşşş..Simgeee çokk sevindimm canımm bu mübarekk ayda Rabb,m yüzünü güldürdüüüü ne mutlu sanaaaa:nazar:Tebrik ederimmmopuyorumnanaktanRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh.Hadiyin halayaaaa:teytey: :teytey::teytey: :teytey:

bu ay ilaç kullanmadımmm. hatta 2aydır dıyebılırım 2 adettır bısey kullanmadım

hayırlısı olsun allah kucağına almayıda nasip eylesin hadi uyu artık bebişinde rahatlasın bu kadar heyecandan oda korkar anneme birşey oldu der karnını okşa bebişini okşar gibi eşinin kollarında huzurla uyu bitanem

Back
X