Kızlar merhaba :) Hepinize teşekkür ederim anca fırsat buldum sabah izinliydim işe geldim tabıı işler hamilelik dinlemiyor . Sabah kan tahlılı yapıldı 65.000 küsürlü bişiler cıktı . Doktorumda bugun amelıyat gunu hasta bakmıyor ama aradım kesın var yarın gel bakalım ultrasonda dedı . Çok şükür sanırım gercekten hamileyim allhım bu hayırlıı günlerde hepinize nasip etsin bu forumun uğuruna inanın ve bırakmayın . Ben başladıgımda 66.kişide falandı . Şimdi kızlar ben bayagıdır hiç bişey yapmıyordum ne ilaç ne bişey en son mayıs zamanı klomen kullandım ,gelişmedi dedi doktor ,gene gel bir kere daha klomenle gelişmezse iğnelere geçeriz demişti bayagı bı kaynadı doktorun izni vs derken bugunlere geldık. Enson 2 temmuzda adet oldum normaldede gecıktıgı ıcın şüphelenmedım ama yemekler nasıl koktu kaç gundur burnumaa anlatamam sizee berbat kokuyoo hersey . Birde gögüs uçları hassaslastı ve gecelerı cok huzursuz uyuyordum normaldee sorunsuz uyurum bi yerleşemiyordum yerımee. Yumurtalık kısımlarında çok çok nadır arada bazı ağrılar oluyordu ama adete benzer. Ama sankı adet hiç gelmeyecek gibi hissettim ömi deyim artık bilemiyorum akşam baktım çift çıktı işte kızlar bılıyor gece burda olanlar.. saolsunlar onlarda cok sevındı allhım hepınıze nasip etsin . Kızlar ben Mayıs ta incir kürü yapmıştım ve de soğan ama çok az kullandım 1ayı bıle doldurmadım . Bide altıma hep yastık koydum . Başka da hiçbir ilaç iğne vs kullanmadım ve sorunum adet gecıkmesı ve birazda polikistik görünümdü ama tam pkos deılım sanıırım sadece adetler geç kıllanma falan yok bende. Bide doktorumu dinleyipp azimle bu ay kilo verdim kilo vermen iyi olur demıstı bıraz verdım 1-2 kilo ama sankı o da iyi geldi. Bşakada bişi yapmadım şekerler.. Soru sormak ıstersenız sorun . İncir soğan dedım ama ondan mı artık allahtan mı bılmıyorum .. Size tatil hikayelerımı anlatsam kalpten gidersiniz! ne kaydıragı kaldı ne denızı ne havuzu ben anlamadım bu işi ne zman hamıle kaldım ??
CANIM TEKRAR TEBRİKLER ALLAHIM ELİNE BEBİŞİNİDE SAĞLIKLA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: