- 21 Temmuz 2009
- 1.202
- 0
- 116
KIZLAR GELDİM SONUÇ NEGATİF.....mafoldumben
canımmmm sıkma canını bitanem bence biraz daha bekle diğer arkadaşların dediği gibi geç döllenme olabilir benimde 21 de regl günüm ama daha belirtileri yok bakalım ne olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR GELDİM SONUÇ NEGATİF.....mafoldumben
canımmmm sıkma canını bitanem bence biraz daha bekle diğer arkadaşların dediği gibi geç döllenme olabilir benimde 21 de regl günüm ama daha belirtileri yok bakalım ne olacak
Canım inşallah senden güzel haberler alırız:Saruboceq:...Ama yazdığım gibi bende geç döllenme olayı olamaz çünkü 17 gün oldu yumoşların çatlayalı....Çünkü çatlayan yumurtanın ömrü döllenmeden önce en fazla 48 saat....Yani ayın 1.nde çatlayan yumurta en fazla 3 ağustosa kadar yaşar ve ayın 3.de döllense bile aradan 15 gün geçti....Kanda gebelikte zaten döllenme varsa 14.günde veriyor....Napalım bu da Allahımdan ve Allahımdan gelecek herseye razıyım....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bişey sorcam tedavi esnasında ör.-temizlik agır kaldırma böyle şeyler etkilermi hamileligi üzüntüfalan
kızlar bende bahsetmıstım bu ay ılk teavım klomen kullanıyorum adetımın 10.gunuydu bugun gıttım daha yenı buyuyolar 10 12 mm boyutları kucuk daha dedı ama 3 4 tane yumurtam var sag sol olmak uzere bakalım persembe tekrar konrtrol var 1 yıllık evlıyım ben allah ısteyen herkese nasıp etsın bu arada doktor bana hormon testı yapmamıstı onuda sordum neden yapmadıgını adetlerım duzenlı oldugu ıcın yapmamıs bosu bosuna masrafa gerek yok dedı ınsallah herkes hamıs kalır allahım cok zormus kazanıcaz kızlarrrr ınanmak basarmanın yarısı ıse az kaldı :teytey:
ıns hamıs olursun bu ay ama bence hormon testlerını yaptır mutlaka cunku onemlı hemde cok pahalı degıl 10 kuusur mıo mal olur ama en azından aklından soru ısaretlerı gıder tedavınde hayırlı olsun
ist mecıdıyekoy de oturuyorum varmı yakınımdan bırılerı?3 ay takıp olucakmıs tedavı yanı aylık 200 tl alıyo doktor kıme desem yuhh dıyo anlamadım :a015:
canım ben anadolu yakasında oturuyorum usenmezsen benım dr uma gel ayda 35 tl hemde ozel polıklınık pendıkte tek otobusle gelırsın
keske daha onceden haberım olsaydı bende ozele gıdıyorum ama hıc olmazsa bu kadar para vermezdım cok tesekkur ederım sımdı cıkmak zorundayım daha sonra gorusuruz cok saolhihoyyyt
ya kızlar hepiniz uyudunuz mu
iyiyim saol sen nasılsın burda olmana çok sevindim sen tedavi mi görüyordun