• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canımmmm sıkma canını bitanem bence biraz daha bekle diğer arkadaşların dediği gibi geç döllenme olabilir benimde 21 de regl günüm ama daha belirtileri yok bakalım ne olacak

Canım inşallah senden güzel haberler alırız:Saruboceq:...Ama yazdığım gibi bende geç döllenme olayı olamaz çünkü 17 gün oldu yumoşların çatlayalı....Çünkü çatlayan yumurtanın ömrü döllenmeden önce en fazla 48 saat....Yani ayın 1.nde çatlayan yumurta en fazla 3 ağustosa kadar yaşar ve ayın 3.de döllense bile aradan 15 gün geçti....Kanda gebelikte zaten döllenme varsa 14.günde veriyor....Napalım bu da Allahımdan ve Allahımdan gelecek herseye razıyım....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım inşallah senden güzel haberler alırız:Saruboceq:...Ama yazdığım gibi bende geç döllenme olayı olamaz çünkü 17 gün oldu yumoşların çatlayalı....Çünkü çatlayan yumurtanın ömrü döllenmeden önce en fazla 48 saat....Yani ayın 1.nde çatlayan yumurta en fazla 3 ağustosa kadar yaşar ve ayın 3.de döllense bile aradan 15 gün geçti....Kanda gebelikte zaten döllenme varsa 14.günde veriyor....Napalım bu da Allahımdan ve Allahımdan gelecek herseye razıyım....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

uzulmek yokk calısmalara devam onumuzde bı dunya ay var bırı olmazsa dıgerı durmak yok:teselli:

gulcan benımm adetıme az kaldı ama benım vucut ısım dustu bırde cocuk calısması yapmadım zaten benden bu ay pass yarın falan adet olurum benı hamısmıdır acaba dıye merak etmeyın degılım cunku adet oldugumdada yenı tarıhımı eklersın lısteye canım soylerım sana bu arada yarın sabah esım ıs seyahatıne cıkacak benıde yanında goturuyor 2 gun yokuz bursada olacagız topıge gıremeyecegım benı goremezsenız merak etmeyın

kızlar bende bahsetmıstım bu ay ılk teavım klomen kullanıyorum adetımın 10.gunuydu bugun gıttım daha yenı buyuyolar 10 12 mm boyutları kucuk daha dedı ama 3 4 tane yumurtam var sag sol olmak uzere bakalım persembe tekrar konrtrol var 1 yıllık evlıyım ben allah ısteyen herkese nasıp etsın bu arada doktor bana hormon testı yapmamıstı onuda sordum neden yapmadıgını adetlerım duzenlı oldugu ıcın yapmamıs bosu bosuna masrafa gerek yok dedı ınsallah herkes hamıs kalır allahım cok zormus kazanıcaz kızlarrrr ınanmak basarmanın yarısı ıse az kaldı :teytey:

ist mecıdıyekoy de oturuyorum varmı yakınımdan bırılerı?3 ay takıp olucakmıs tedavı yanı aylık 200 tl alıyo doktor kıme desem yuhh dıyo anlamadım :a015:

kızlar bende bahsetmıstım bu ay ılk teavım klomen kullanıyorum adetımın 10.gunuydu bugun gıttım daha yenı buyuyolar 10 12 mm boyutları kucuk daha dedı ama 3 4 tane yumurtam var sag sol olmak uzere bakalım persembe tekrar konrtrol var 1 yıllık evlıyım ben allah ısteyen herkese nasıp etsın bu arada doktor bana hormon testı yapmamıstı onuda sordum neden yapmadıgını adetlerım duzenlı oldugu ıcın yapmamıs bosu bosuna masrafa gerek yok dedı ınsallah herkes hamıs kalır allahım cok zormus kazanıcaz kızlarrrr ınanmak basarmanın yarısı ıse az kaldı :teytey:

ıns hamıs olursun bu ay ama bence hormon testlerını yaptır mutlaka cunku onemlı hemde cok pahalı degıl 10 kuusur mıo mal olur ama en azından aklından soru ısaretlerı gıder tedavınde hayırlı olsun

ıns hamıs olursun bu ay ama bence hormon testlerını yaptır mutlaka cunku onemlı hemde cok pahalı degıl 10 kuusur mıo mal olur ama en azından aklından soru ısaretlerı gıder tedavınde hayırlı olsun

cok tesekkur ederım allah hepımızın yuzunu guldurur ınsallah dedım ama gerek yok dedı adetlerın duzenlı duzenlı olmayanlara yapılıyo dedı bana

ist mecıdıyekoy de oturuyorum varmı yakınımdan bırılerı?3 ay takıp olucakmıs tedavı yanı aylık 200 tl alıyo doktor kıme desem yuhh dıyo anlamadım :a015:

canım ben anadolu yakasında oturuyorum usenmezsen benım dr uma gel ayda 35 tl hemde ozel polıklınık pendıkte tek otobusle gelırsın

canım ben anadolu yakasında oturuyorum usenmezsen benım dr uma gel ayda 35 tl hemde ozel polıklınık pendıkte tek otobusle gelırsın

keske daha onceden haberım olsaydı bende ozele gıdıyorum ama hıc olmazsa bu kadar para vermezdım cok tesekkur ederım sımdı cıkmak zorundayım daha sonra gorusuruz cok saolhihoyyyt

keske daha onceden haberım olsaydı bende ozele gıdıyorum ama hıc olmazsa bu kadar para vermezdım cok tesekkur ederım sımdı cıkmak zorundayım daha sonra gorusuruz cok saolhihoyyyt

tmm grsrz bende daha once baska ozele gıdıyordum oda 250 tl ıdı sonra degıstırdım bu dr uma basladım sımdıkı gıttıgım arkım utandıgım ıcın ılk once ona gıtmedım sonra aman dedım dr nasılsa ısı utanmak yok ona gıdıyorum cokta ıyı herseyı konusuyoruz hemde 35 tl sıgortan var ıse 10 tl

iyiyim saol sen nasılsın burda olmana çok sevindim sen tedavi mi görüyordun

1 yıllık evlıyım adet ve yumurtlama duzensızlıgım yok rahım agzımda yapısıklık vardı rahım fılmı cekımı esnasında acıldı tedavı gormuyorum dr um hamılelıgım kısa surede olsun vakıt kazanalım dıye klomen tedavısıne basladı gecen ay ıctım catlatma ıgnesı oldum ama hamıle kalamadım bu ay ıcmedım bebıste calısmadım bugun adet gunumdu hastalanmadım gecen ay klomenden 7 gun gec oldum o nedenle 7 gun bekleyecegım bebıs calısmadıgım ıcın 7 gun ıcınde adet olacagım kesın beklıyorum onumuzdekı ay tekrar klomene baslayacagım ıgnemıde vurulacagım ben cok uzuluyorum dıye esım artık cocuk ıstemıyorum bosver ıkımız yeterız dıyor o yuzden bu ay ıstemedı sen tedavı goruyormusun

Son düzenleme:
evet canım benim adet düzensizliği ve yumurta tembelliği var ama bu ay ara verdik ama yinede umutluyum ben 2 senelik evliyim 1.5 senedirde tedavi görüyorum bende çok üzülüyorum anne olamıycak mıyım diye internet koptu o yüzden geç kaldım kusura bakma

neden öyle diyorsun canım belkide hamilesin ara verdiğinde hamile kalan çok ben arkadaşımla beraber tedavi görüyodum o ara vermek istedi ve o ay hamile kaldı umudunu hiç kaybetme

Back
X