• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar benim de eşim kullanıyor. doktor verdi. sperm sayısını arttırması için
siz kendiniz mi kullanıyorusnuz, kaç tane yoksa doktor tavsiyesi mi?ben de eşiminkilerden bir kaç tane yutsam acaba?

Doktor bana vermişti klomen günde 1 tane 5 gün içilecek diye. Baktım ilaç artıyor, içindede erkeklerde kullanımı yazıyor sperm sayısını artırır diye, bend eeşime verdim 5 tanesinide o içti . Sakıncası yoktur inşallah denedik şansımızı artırmak için. bu zaten bir hormon takviyesi,

Doktor bana vermişti klomen günde 1 tane 5 gün içilecek diye. Baktım ilaç artıyor, içindede erkeklerde kullanımı yazıyor sperm sayısını artırır diye, bend eeşime verdim 5 tanesinide o içti . Sakıncası yoktur inşallah denedik şansımızı artırmak için. bu zaten bir hormon takviyesi,

hangi günler içiyorsun canım?

teşekkür ederim canım. bir dahaki ay ben de deniycem. forumda ne duyarsam yapıyorum.

Canım ama kendi başına deneme sakın, doktorunla görüş onun kontrolünde al muhakak, ilk denemende en azında.Çünkü hap bitiminde devamlı kontrole çağırıyorlar yumların oluşumuna , rahim duvarlarına bakıyorlar. Mesela bende rahim duvarı incelmiş hap verdi, yoksa hamilelik oluşsa bile bebek rahime tutunamazmış. Ayrıca birden fazla yum oluşmasına sebep olabiliyor. Diğerleri gelişmiyor küçük kalıyor ve kiste dönüşebiliyor.Onların hepsini kontrol ediyor ona göre tedaviye devam ediyor yada sorun varsa gidermeye çalışıyor.

valla ben eşime dedim sende iç diye içmemdedi gıcıkkk.olsun onun birsürü macunu filan var en azından onları içiyo..sositososito

eşimde keçiboynuzu pekmezi+ çinko+ evicap+arı polenli karışım içiyor hergün.Birde ben klomen verdim çok merak ediyorum bizim sperm sayısı kaç oldu acaba diye? :)))

arkadaşlar ben klomen ve pregnyl iğnesi kullanmıştım.ilkinde hamile kalamadım.bir ay tedaviye ara verdik. ama ikinci denememde hamile kaldım.ş,mdi hamileliğimin 33. haftasındayım.eğer bu tedaviyi kullananlar varsa en önemli şeyin moral ve kafaya takmamak olduğunu bilsin.ben bu tedaviyi olurken çok araştırmıştım yurt dışında bile sormak istedikleriniz varsa özelden msj atın yardımcı olurum yaşadıklarımla ilgili. hepinize sevgiler...

arkadaşlar ben klomen ve pregnyl iğnesi kullanmıştım.ilkinde hamile kalamadım.bir ay tedaviye ara verdik. ama ikinci denememde hamile kaldım.ş,mdi hamileliğimin 33. haftasındayım.eğer bu tedaviyi kullananlar varsa en önemli şeyin moral ve kafaya takmamak olduğunu bilsin.ben bu tedaviyi olurken çok araştırmıştım yurt dışında bile sormak istedikleriniz varsa özelden msj atın yardımcı olurum yaşadıklarımla ilgili. hepinize sevgiler...

aşılamamı yoksa yumurta takibine gittin ben aşılama olcam sizde sorun kimdeydi benim eşimin hareketli sperm sayısı az doktorumuz aşılama önerdi tüp bebeğe gerek yok dedi eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 sene önce :emir_bebek:

selam kızlar
iki gündür çalışma vardı, giremedim internete:)
ama bugun 4 ark. adet gunu.
güzel haber bekliyorum onlardan, onlar güzel haberler versinki bize de moral olsun dimi kızlar.

hasreticim bu akşam belki ugrayabilirim topice.
sende iğneden sonra kacıncı gun ağrı başlamıştı canım
benim iğneden sonra 4.gunum bugun pek ağrım yok benim ya.
seninki nasıl haifiledimi biraz

of kızlar offf.beklemek nekadar sıkıcı.bide bekledıgıne deyse ınsanın.of ya kafayı yıyecem ayın 28i ne zamn gelırkı.allahım ne olur bekleyısımız bosuna olmasınsenağlama

:roflol:
selam kızlar
iki gündür çalışma vardı, giremedim internete:)
ama bugun 4 ark. adet gunu.
güzel haber bekliyorum onlardan, onlar güzel haberler versinki bize de moral olsun dimi kızlar.

hasreticim bu akşam belki ugrayabilirim topice.
sende iğneden sonra kacıncı gun ağrı başlamıştı canım
benim iğneden sonra 4.gunum bugun pek ağrım yok benim ya.
seninki nasıl haifiledimi biraz

ya benım ılk gun basladı.9gundur devam edıyo.bugun yok gıbı agrı ama aksamları bastırıyor.senı gormek guzel....nasıl gıdıyo calısmalar:roflol:

bakalım görcez nasıl gittiğini ama vakit hakkaten gecmiyor ya...
ya bugun güzel haberler alırız inşallah.
cok ümitliyim ben arkadaşlardan.
onları gördükçe mutlu oluyorum, sıra bana yaklaşıyor dye:))

ben şimdi kacıyorum arkadaşlar sonra görüşürüz

teşekkür ederim canım. bir dahaki ay ben de deniycem. forumda ne duyarsam yapıyorum.

canım istersen dr kontrolünde al ilacı, çünkü sonrasında ne kadar büyüdüğünü de takip ediyor.
galiba kiste çevirme durumları olabiliyor.
bende cok fazla bilmiyorum, bu benimde ilk ayım içtiğim .
ama bilmediğin şeyleri kullanmadan önce dr a danışmak en iyisi bence.

ya kızlar ben anlamadım hangi iğneden sonra ağrılar başlıyor 4. gün veya 5. gün?

Çatlatma iğnesinden sonramı anlayamadım?

Back
X