• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar bende klomen le hamile kaldım ama iki tane kocaman kist oluşmuştu bu ay kaybolmuşlar önemli değil demişlerdi gerçekmiş 12 haftam geride kaldı hayırlısı olur inşaallah.Rabbim isteyen herkese bol bol versin amiinnnn..

arkadaşlar bende klomen le hamile kaldım ama iki tane kocaman kist oluşmuştu bu ay kaybolmuşlar önemli değil demişlerdi gerçekmiş 12 haftam geride kaldı hayırlısı olur inşaallah.Rabbim isteyen herkese bol bol versin amiinnnn..

tebrikler canım.inşallah yüce rabbim bizede nasip eder.:lepi:

kızlar bendede olmuştu klomen kullandıgımda gözlerim bulanık görüyodu özellikle akşamları ama ilacı bırakınca geçti bi kac gün sonra

okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar klomeni almadıkları ay hamile kalmışlar umarım sen de de öyle olur

sağol canım inşallah öyle olur bende pko var düzensiz adetlerim vardı ama 3 aydır düzenli oluyorum buda umut verici inşallah dediğin gibi olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlarr benim son aydaa artık gözlerim bulanık görmeye başlamıştı hatta drda söylemiştimm hepsini ilaç yapıyorrmirmirmirmir

balım nasılsın doktorum izne çıkmış aradım bu ay pas geçmeye karar verdik zaten klomen yumurtaları 2 ay kadar etkileyebiliyormuş doktorum moralini yüksek tut dedi zaten bende bu ay bir tuhaflık var normal bir olay gibi karşıladım ağlamadım en azından hayırlısı senin içinde dua ediyorum canım:Saruboceq:

balım nasılsın doktorum izne çıkmış aradım bu ay pas geçmeye karar verdik zaten klomen yumurtaları 2 ay kadar etkileyebiliyormuş doktorum moralini yüksek tut dedi zaten bende bu ay bir tuhaflık var normal bir olay gibi karşıladım ağlamadım en azından hayırlısı senin içinde dua ediyorum canım:Saruboceq:

Eevt serselom benim dr öyle dedi 2 ay falan etkisi devam ediyorr.Bende bu ay kullanmadım ilaç ama büyüdüklerini hissediyorum.Hayırlısı olsun belkide doğal yoldan gelir bu ay bebişlerimizzzz :))))Şeniz

kızlar benimde gözlerim ağrıyor bulanık görüyorum klomen kullandığım zamanlar...meğerse yan etkiymiş bende bir göz dr.una gidiyim diyodum:enbuyukkk:

Allah'ım bende niye bulanık görmeye başladım diyorum,klomendenmiş demek.Bende göz doktoruna gideyim diyordum.Bu klomen hamile olmamızı kolaylaştıracağına gözlerimizi bozuyor demek..:delphin:

selam kızlar benim kırmızılar erken geldimafoldumbengıcık oluyorum artık yaa geleceğini biliyorum ama ne keder hazırlasamda kendimi üzülmedende edemiyorum:gitme:yeni tarihim 20 eylül ramazan ilk günü kırmızıları gördüm önümüzdeki ayda bayramın birinci günü görecem erken gelmezse tabii inş. hiç gelmezde çifte bayram yaşarım:Saruboceq:şimdiden hepinize hayırlı ramazanlar bu ay bol bol dua edelimsenağlama

Cümleten hayırlı Ramazanlar kızlaaar:teytey:.Rabbim bu güzel ayın hatrına yüzümüzü güldürür inşallah..sefiyom hepinizi:1hug:opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Herkesin ramazanı mübarek olsun arkadaşlar...bu hayırlı mübarek günlerde ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul eder rabbim inşallah...bebek hasreti çekenlere de gönlündekini nasip eder inşallah....

BALIM evlilik yıldönümünmüş bugün tebrik ederim...nice mutlu senelere opuyorumnanaktandelikafadulden

nrmnsa canım çokk sağolasınn güzel dileklerin içinnopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ramazan.jpg

Kızlar merhaba nasılsınız? Dün doktora gittim 1,5 aylık hamileyım bu guzel anları sizinde yasamanızı canı gönülden diliyorum su mübarek gunlerde. ıçinizi ferah tutun . Belki bu ay belki bir daha ki belki de önümüzdeki yaz ,ama elbet olacak .Göreceksiniz burdaki çoğu kişi hamile kalacak . Adet düzensizliği olanlar üzülmesinler benimde hep düzensizdi. Hafif PKOS var demişti. Hepsi geride kaldı gördüğünüz gibii doktora bile gitmediğim 2 ay içinde oldu hersey .Doktorlarınıza güvenin,onlar pek konusmuyorlar işlerini yapıyorlar ,sormak ıstedıklerınızı sorun mutlaka cvp verecekler. Hepiniizn güzel haberlerini bekliyoruım. Balsurat sen nasılsın özellikle ? Nasıl giidyor? Sana geçenlerde sordum ama görmedin sanırım sana artık iğnelere mi geçecek doktor kısmetse ? nasıl bır yol ızlıyor doktorun ? Hayırlsı olsun şimdiden sevgiler hepinize.. Bu arada yaptıklarımı tekrar yazayım ,biraz incir kürü ,biraz soğan kürü,biraz bel altına yastık , bişeyler mutlaka işe yaradı ama hangsı tam olarak bılemıyorum :) Keyfinizi bozmayın gezip eğlenmenize bakın , kafanızı çok takmayın buna. bakın bütün hamilelr söylüyor bunu farkındaysanızz. Zor oldugunu bız de bılıyoruzz ..Çok uzun deıl daha dune kadar aynı yoldaydık . Ama gercekten cok fazla düşünmeyın ,üzülmek sorunları çözmüyor güçlü olup devam etmek önemlii, tedavilerinizi olun ,duanızı edin ,yüce allh eminim verecektir ,veriyor.. amin.

Back
X