canım adetine kaç gün var yoksa geçtimi
7 gün var daha adetime ama 10 gün kalada kanda gebelik belli olabiliyormuş ya tahlilim çok güzel betam 0 çıktı ama geç çatlamışta olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım adetine kaç gün var yoksa geçtimi
kızlar progesteronum >40.00 çıktı betamda 0 bu ne demek şimdi
7 gün var daha adetime ama 10 gün kalada kanda gebelik belli olabiliyormuş ya tahlilim çok güzel betam 0 çıktı ama geç çatlamışta olabilir
adete 7 gün var ilişkidende en son ilişki 5 gün önceydi doktora göstermedim daha sonucumu progesteronun bu kadar yüksek olması yum urtanın birden fazla çatlaması demekmiş eğer tutduysa ikiz gebelik olma şansım bile varmış ama bende ümit yok eşimin sperm problemi vardı geçen ay inşallah tutmuşturcanım progesteronu bilmiyorum ama bete 0 demek hamilelik yok demektir...ama adetine kac gün var birde son ilişkinden kaç gün geçti
adete 7 gün var ilişkidende en son ilişki 5 gün önceydi doktora göstermedim daha sonucumu progesteronun bu kadar yüksek olması yum urtanın birden fazla çatlaması demekmiş eğer tutduysa ikiz gebelik olma şansım bile varmış ama bende ümit yok eşimin sperm problemi vardı geçen ay inşallah tutmuştur
günaydın kızlar,
umutlu ve mutlu hayırlı günler diliyorum herkese.
Ben 7 ay kullandım ve öyle feci bir ağrı hiç yaşamadım:uhm:inşallahh seninki bebe işaretidir:1rolleyes:
ya anlamadım bende canım adet olucakmışım gibi ağrıyor adetime de 10 gün var belki bende yan etki yapmıştır sanmıyorum bebek olsa bile şimdiden ağrı yapmaz
yarında devam ederse ağrım olmazsa doktorumu arıyıp sorucam
balım ya progesteron sonucum >40.00 çıktı betam 0 daha bir hafta var adete sen neye yorarsın bunu
Ben 7 ay kullandım ve öyle feci bir ağrı hiç yaşamadım:uhm:inşallahh seninki bebe işaretidir:1rolleyes:
ya anlamadım bende canım adet olucakmışım gibi ağrıyor adetime de 10 gün var belki bende yan etki yapmıştır sanmıyorum bebek olsa bile şimdiden ağrı yapmaz
yarında devam ederse ağrım olmazsa doktorumu arıyıp sorucam
canım benim klomen ve çatlatma iğnesinden sonra herzaman kasıklarım ağrır....özelliklede sol kasığım..........ilaçların etkisi bence
canım benim klomen ve çatlatma iğnesinden sonra herzaman kasıklarım ağrır....özelliklede sol kasığım..........ilaçların etkisi bence
yanlız ben çatlatma iğnesi kullanmadım doktor vermedi bende hapın yan etkisi diye düşünüyorum. benimde yumurtalar sağ tarafımda ve sağ tarafım ağrıyo daha çok
slm arkadaşlar çok giremedim siteye ama süreklki takip ediordum. ben klomeni2 ay kullandım ve biraz evvel öğrendim hamileyim... Rabbim inşallah sizlere de en kısa zamanda verir. çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim. umudu tükenenlere umut olsun die ve ben 2 sendedir bebek düşünüordum kısmet bugüneymiş...