• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm arkadaşlar. bende bu ay klomen kulandımm. adetimin 16 günüde kullanmam için progestan verdii doktor bugünn progestan ilacımında son günü bitiyoo. artık beklemeye geçicemm adet düzensizliğide yaşadığım içinn pek ümitli değilimm ama allahtann hayırlısını diliyorumm şu mübarek aydaa..

insallah tutar canım.amın yürekten.

edda edda tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah ve darısını da başımıza versin.

ya arkadaşlar maşallah bu ay ne kadar çok hamile haberi var topicte. hemen hemen haftada en az 2-3 hamiş çıkmış Allah tamamına erdirsin. çok mutlu oluyorum duydukça. inşallah tez zamanda Allahım hepimize Hz.Muhammet S.A.V.'e nasip ettiği gibi, onun hayırlı evlatları gibi bize de hayırlı sağlıklı sıhhatli salih evlatlar nasib eder, şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder.. (Amin)

bugün sabah test yaptım ama ondan evvel bir haftadır kasıklarımda sancı vardı kısa süreli oluor sonra geçior. ben adet olucam diye düşündüm çünkü her umutlanışımda kırmızıları gördüm. ama bu sefer öle olmadı. sadece sancı vardı eğer bu belirtiyse.. şuan çok heyecanlıyım ve ayrıntılar çokda aklıma gelmior arkadaşlar...

inşallah allahım kucağına almayı da nasip eder hamilelerin duası kabul olur derler olmayanlara bolca dua et allahım hayırlı evlatlar nasip etsin .....

slm arkadaşlar çok giremedim siteye ama süreklki takip ediordum. ben klomeni2 ay kullandım ve biraz evvel öğrendim hamileyim... Rabbim inşallah sizlere de en kısa zamanda verir. çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim. umudu tükenenlere umut olsun die ve ben 2 sendedir bebek düşünüordum kısmet bugüneymiş...

ayy ne güzel.belırtılerını yazarsan sevınırız canım.

edda edda tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah ve darısını da başımıza versin.

ya arkadaşlar maşallah bu ay ne kadar çok hamile haberi var topicte. hemen hemen haftada en az 2-3 hamiş çıkmış Allah tamamına erdirsin. çok mutlu oluyorum duydukça. inşallah tez zamanda Allahım hepimize Hz.Muhammet S.A.V.'e nasip ettiği gibi, onun hayırlı evlatları gibi bize de hayırlı sağlıklı sıhhatli salih evlatlar nasib eder, şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder.. (Amin)

Amin canım.:Saruboceq:

benim de sağdan sağdan batmalar başladı. galiba bu ay sağdan yumurluyorum :P geçen ay çok erken olmuştum inşallah bu ay hiç olmam da annesinin bebişi geliverir :)))

ya ben bişey duymuştum ne kadar doğru acaba sağdan döllenirse kız, soldan döllenirse erkek olurmuş ???

günaydın kızlardün fazla giremedim neler olmuş bitanemxx canım çok üzüldüm ama hayırlısı en azından hamile kalabiliyorsun inşallah yeniden olur ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bu arada yeni arkadaşlar hoşgeldiniz hamile olan arkadaşlar bebeklerinizi allah kucağınıza almayı nasip eylesin

benim de sağdan sağdan batmalar başladı. galiba bu ay sağdan yumurluyorum :P geçen ay çok erken olmuştum inşallah bu ay hiç olmam da annesinin bebişi geliverir :)))

ya ben bişey duymuştum ne kadar doğru acaba sağdan döllenirse kız, soldan döllenirse erkek olurmuş ???

bende topıklerınde bırınde okumustum ne kadar dogru bılmem.

günaydın kızlardün fazla giremedim neler olmuş bitanemxx canım çok üzüldüm ama hayırlısı en azından hamile kalabiliyorsun inşallah yeniden olur ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bu arada yeni arkadaşlar hoşgeldiniz hamile olan arkadaşlar bebeklerinizi allah kucağınıza almayı nasip eylesin

günaydın canım.

bbbaby2213sp9by.gif

KIZLAR ALLAH HEPıMıZE BÖYLE TATLIMI TATLI,HINZIRMI HINZIR VE TABıKı HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLATLAR NASıP ETSıN.

gunaydın herkese ben bırkac gundur gıremedım cunku TEYZEEEEE oldum hastanedeydımbebegımız pek tatlı cokta saglıklı masallah bugun yıne gıdecegız bebegı gorunce dayanamayıp buay klomene basladım tekrar bugun ııncı gunum nefret edyıyorum bu ılacın yan etkılerınden nasıl mıdem bulanıyor valla gozlerım bıle gormuyor hersey bulanık :((((((sızlerde ne var neyok

gunaydın herkese ben bırkac gundur gıremedım cunku TEYZEEEEE oldum hastanedeydımbebegımız pek tatlı cokta saglıklı masallah bugun yıne gıdecegız bebegı gorunce dayanamayıp buay klomene basladım tekrar bugun ııncı gunum nefret edyıyorum bu ılacın yan etkılerınden nasıl mıdem bulanıyor valla gozlerım bıle gormuyor hersey bulanık :((((((sızlerde ne var neyok

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.......:Saruboceq:

tebrik ederim.allah sağlıcakla büyütmeye nasip etsin.
iyi etmişsin tedavine devam ettiğin için.herşeyde vardır bir hayır.

merhaba bende hamile kalmayı çok istiyorum dediğin gibi hayırlı evlatlar versin rabbim bize şu güzel günlerde bereketli günlerde bolca dua edelim birbirimize illaki allahım birimizin duasını kabul eder inşallah amin.....

kızlar meraba sizlere bişey soracağım ovulasyon testi hakkında ben hem klomen hem çatlatma iğnesi kullanıyorum acaba testi kullansam yanıltma payı falan olurmu bu şekilde ovulasyon testi kullanan oldumu hiç...

Back
X