Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar meraba sizlere bişey soracağım ovulasyon testi hakkında ben hem klomen hem çatlatma iğnesi kullanıyorum acaba testi kullansam yanıltma payı falan olurmu bu şekilde ovulasyon testi kullanan oldumu hiç...
klomen ve catlatma ıgnesı kullanıyorsan yumurtlama takıbın yapılıyor demektır.durum boyle olunca ovulasyon testıne nıye ıhtıyac duyuyorsun kı arkadasım bence gereksız ultrasonda bellı oluyor zaten yumurtladıgın ve catladıgın
hayır canım benim doktorum ultrasonla bakmıyor bana 5 gün klolmen kullan dedi 13. Gün iğneni vurun dedi 2 aydır bu şekilde kullanıyorum ama olmuyor doktor gelde bakalım falan demedi. Bu ayda adet tarihim bir kaç gün oynadı bende onun için ovulasyon testi yapıyım ve iğnemi ona göre vurunuyum dedim
asfa cnm dr vermeden kendin test yapıp igneni vurulabiliyomusun catlatma ignesini
hımm bak canım benım doktorum adetımın 5.gunu hormon testlerıme bakıyor sonra ultrasonda bakıyor kac adet yumos var dıye sonra klomen verıyor 5.gun sabah 1 aksam 1 doz olmak uzere 5gun boyunca ıcıyorsun sonra 12 ve 14 gunumde ultrasonda karından bakıyor kac tane kac mm olmus dıye benım genelde 14ıle 15.gun 20 mm e ulasıyor ve ogun ıgnemı yapıyor sonra 6gun sonra cagırıyor benı tekrar bakıyor catlayanlara ve catlamyanlara hanı kıst olusuyormus ya o nedenle sureklı kontrol edıyor benı ve ben cok memnunum aksı takdırde sen bılemezsın yumos sayını ve ebatlarını belkı senın yumoslar 13.gun degılde 16.gun catlıyor yada yumos oluyorda hıc catlamıyor hepsı ıhtımal dahılınde bence dr unla gorus ve kesınlıkle olcum yaptır
canım benim iğnemi doktor verdi ve 13.gün vurun dedi ama benim 2 aydır adetim bi kaç gün atıyor bende onun için yumurtlama günüm değişmiştir diye garanti olsun diye ovulasyon testi yapıp öğle vurunuyum diyorum....
valla senin doktorun çok iyiymiş canım ya bende doktorumu değiştirecem. Işte o kontrol yapmadığından bende ovulasyon testi yapıyımda diyorum ona göre vurunuyum iğnemi sanki daha garanti gibi olur....
ya kızlar kusura bakmayın ben ıgrenc yazıyorum harflerı falan hep eksık yazmısım kelımelerım anlamsız olmus ama valla gozum gormuyor acayıp bulanık secemıyorum harflerı
ya kızlar kusura bakmayın ben ıgrenc yazıyorum harflerı falan hep eksık yazmısım kelımelerım anlamsız olmus ama valla gozum gormuyor acayıp bulanık secemıyorum harflerı
ayyy hiç sorma o dert bende de var.gözlerimi ovalaya ovalaya bir oldum.klava:
evet canım klomene başladım bu üçüncü günüm allahım olmayanlara içinde banada versin
yeni evliyim 5 aydır bebek istiyoruz inşallah bizede nasip olur anne olmak
canım benim bu insandan insana değişir bende ilk kullandığımda ağrı olmuştu ve 4 5 gün sürmüştü 2.ayımda çok hafif bir ağrım oldu ayrıca geçen ayki ilişkilerimde yumurta oluşan yumurtalığım bir kaç gün ağrımıştı bu ay 6 7 gün ağrıdı ve ilişki esnasında canımı yakıyordu kısacası hem bünyeden bünyeye hemde aydan aya değişiyor
aynen bu klomen herseyi basarıyorda birde hamile kalabilsek....
ayyy hiç sorma o dert bende de var.gözlerimi ovalaya ovalaya bir oldum.klava:
bende gıcccııkk oluyorumkafamçokkarıştı