Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar 4 senelik evliyim 2008 de yumurtalarım normaldi ama ben dr.korkuma nasılsa bebek olur dedim.ama hala olmadı.mecburen dr. gittim yumurtalarımın olgunlaşamadığını adetimin 3.günü gelmemi söyledi.bende adet düzensizliği de var çok gergin ve hassas bir yapım var bu yüzden cinselliğe hala alışamadım.kendimi suçlamaktan da bıktım.dr.a bu hafta giderim adetim yaklaştı gidince neler yapacak bana yardım edin?

canım ben adetin 3üncü gitmiştim yumurtmın biri 10mm di.ama ben 24 güne bir adet oluyorum büyük ihtimalle yarın yumurtlama günüm.benim çok çabuk büyüyo zilliler.sen kaç günde bir adet oluyorsun.ondan yola çıkarak buluruz normal olup olmadığını

bu ay 15 de olduysam bir daha ki ay 17 de oluyorum 2 gün geçikiyo yada erken geliyo böle işte ohaoldumsmile

Progesteron yumurtalıklar tarafından salgılanan bir cinsiyet hormonudur. Ön hipolizden salgılanan lutein yapıcı hormonun denetimi altında üretilir. Progesteron başlıca etkilerini kadın cinsel organlarında gösterir. Östrojenin etkilerini bastırır ve östrojenle birlikte bazı değişimlere yol açar.Dölyalağı kas dokusunun uyarılar birliğini azaltarak kasılmasını zorlaştırır, bu koza salgının artmasını sağlar, dölyalağı ağzındaki bezlerin salgısının birleşimini ve özelliklerini degiştirir, dölyalağında döllenen yumurtanın daha kolay yerleşmesi için gerekli ortamı hazırlar. Bütün bu özellikleriyle gebeliğin başlamasını ve sürmesini sağlayan progesteron ayrıca gebelikte öbür hormonlarla birlikte meme dokusunu geliştirir ve bu dokuyu doğum sonrasında süt salgılamaya hazır duruma getirir.

canım progestanın etkileri bunlar.benimde bi ara adetim uzun sürmüştü rahim duvarı incelmiş dedi ama sonraki ay düzeldi.bildiğim kadarıyla yukarda da yazılı ama,yumurtanın rahimde tutunmasını zorlaştırıyormuş.eğer gebelikte oluşursa düşüğe neden olabilirmiş.progesteron işe yarar büyük olasılıkla
saol cnm bnm bu 3. kullanısım ve klomn bi türlü fayda etmedi bana 2 sefer kist yaptı bu ayda rahmi inceltti :(ne kadar ince onuda bilmşyom ne garip bi doktorum varonuda solemedi of offfffff

arkadaşlar 4 senelik evliyim 2008 de yumurtalarım normaldi ama ben dr.korkuma nasılsa bebek olur dedim.ama hala olmadı.mecburen dr. gittim yumurtalarımın olgunlaşamadığını adetimin 3.günü gelmemi söyledi.bende adet düzensizliği de var çok gergin ve hassas bir yapım var bu yüzden cinselliğe hala alışamadım.kendimi suçlamaktan da bıktım.dr.a bu hafta giderim adetim yaklaştı gidince neler yapacak bana yardım edin?

canım korkmana hiç gerek yok bikere gittikten sonra rahatlarsın canım.stresi bitiyo.şimdi gettiğin zaman büyük ihtimalle alttan bakacak.önce gelişen yumurtaların dökülüp dökülmediğine bakacak.adet düzensizliğin varsa pko olup olmadığına bakar.herhangi bir kist miyom anlıcan rahimde olabilecek rahatsızlıklara bakacak.stres yapma canım tedavin hayırlı olur umarım bizi haberdar edersin gelişmelerden.sormak istediğin bişey varsa çekinmeden sor canım

Ben adetimin 3. günü gittim bu ay ultrasonla baktı sonra klomen verdi 5 gün kullandım 10. gün sonra kontrole gittim yani bu gün içime ultrason soktu ıyy hala kendime gelemedim sıkıntıdan başım agrıyo neyse sonra çarşamba gene gel yumurtan büyümemiş dedi çarşamba gene gidecegim bakalım hayırlısı boshayallersmile

arkadaslar merhaba oncelikle bebegini akybeden arkadasimiza cok uzuldum dilerim bir an once toparlanir allahim yeniden o guzelligi tadirir amin,ben klomen tedavisiyle hamile kaldim HEMDE ILK DENEMEDE VE TEK YUMURTAYLA ama aklima burda takilanlar oldu,mesela klomen bebek ölü doguyormus ya arkadaslar icime kuskular dusurdunuz;ben dr,surekli muayenedeyim ve bebegim cok saglikli gerci baya kilo kaybetim 4kilo ama yiende bebegim saglikli,birde bebegin cinsiyeti bence cinsiyeti tip bende bilindigi gibi erkek sperni belirler,klomen bebek illede kiz olacak diye sacma brisey olamaz,diye dusunuyorum istirham ederim amntikli bir aciklama yapiniz icme kusku dusurdunuz:=(( dr,danistim saglikli surectensiniz sorun yok dedi ama yiende yasan yazan arkadaslar beni korkuttu:=( bir kizim var 10yasinda ikinci bebek icin 5yil bekledim sonunda klomen tedavisiyle hamile kaldim ,11 hafta 1gunluk hamileyim darisi HERKESIN BASINA AMINNN

saol cnm bnm bu 3. kullanısım ve klomn bi türlü fayda etmedi bana 2 sefer kist yaptı bu ayda rahmi inceltti :(ne kadar ince onuda bilmşyom ne garip bi doktorum varonuda solemedi of offfffff

canım normal bir rahmin kalınlığı 12mm oluyor bir sonraki ay benim ideal kalınlıktaydı hatta dr kitap gibi demişdi.inceldiğinde banada dr kalınlığını söylememişti.normalde rahim kalınlığını alttan bakınca nasıl söyleyeyim şöyle yuvarlak ama yayvan bir görünümü var bide ortasında bir çizgi var.nette bak istersen tam olarak anlatamadım sanırım ama netten bakarsan daha iyi anlarsın canım

arkadaslar merhaba oncelikle bebegini akybeden arkadasimiza cok uzuldum dilerim bir an once toparlanir allahim yeniden o guzelligi tadirir amin,ben klomen tedavisiyle hamile kaldim HEMDE ILK DENEMEDE VE TEK YUMURTAYLA ama aklima burda takilanlar oldu,mesela klomen bebek ölü doguyormus ya arkadaslar icime kuskular dusurdunuz;ben dr,surekli muayenedeyim ve bebegim cok saglikli gerci baya kilo kaybetim 4kilo ama yiende bebegim saglikli,birde bebegin cinsiyeti bence cinsiyeti tip bende bilindigi gibi erkek sperni belirler,klomen bebek illede kiz olacak diye sacma brisey olamaz,diye dusunuyorum istirham ederim amntikli bir aciklama yapiniz icme kusku dusurdunuz:=(( dr,danistim saglikli surectensiniz sorun yok dedi ama yiende yasan yazan arkadaslar beni korkuttu:=( bir kizim var 10yasinda ikinci bebek icin 5yil bekledim sonunda klomen tedavisiyle hamile kaldim ,11 hafta 1gunluk hamileyim darisi HERKESIN BASINA AMINNN

Hayırlı olsun umut oldun banada 1 yumurta oluştu bendede bu ay

ben çok stresli dönemler geçirdim bu hep ilişkimize yansıdı.cinselliği hiç tadamadım yani hep kafam dolu kendimi veremiyorum.bugün yarın derken 3 sene bitti 4 e az kaldı.bide bebek de olmadı.dr.korkarak gitim alttan muayene olamadım ultrasonu da karnımdan dışarıdan baktı.bir daha ki geldiğinde hazır ol dedi vajianal ultrason şart dedi.miyomlarım var ama çok küçükmüş onlar önemli değil dedi ama adet düzensizliğim var.

bana adetin 3.günü gel dedi geçen ay 21inde adet oldum bu ay daha olmadım ama eli kulağında.bu hafta giderim dr.a alttan bakar mı regli de olsam.gene baktıramam düşün düşün şimdide gene taş gibi gerildim.çok hassasım keşke biraz rahat biri olsaydım ama yapı işte.bana klomen mi verir=?o ne peki hormon mu?kilo aldırır mı?5 gün kullanıp gene mi gel der.Allah'ım yardım et kafayı yiyorum.

allah bağışlasın canım bebeğini yenisinide sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.canım soruna gelirse ben hiç gebelik geçirmedim ama netten bu konuda çok şey araştırdım.son yıllarda biliyorsun ilaçla tedavi yöntemleri çoğaldı.sağlımızda eski insanlara oranla sağlam değil.klomen her insanda farklı bir etki gösteriyor.bende ne zaman kullansam kist yapıyor ama başkasında böyle bir problem çıkmıyor.anlıcan her insanda etkisi farklıdır.eğer dr sağlıklı diyorsa öyledir canım kafanı bunlarla yorup bebeğini sıkma ona iyi bak.ve allaha dua et sağlıklı bir şekilde doğsun diye.ben rahim filmi çektirceğim zaman araştırdım kimi diyo aşırı ağrım oldu,kimisi diyo çok kanamam oldu ama bende hiçbirşey olmadı hemen yapıp bitti.zaten dr bebekte bir problem olursa ilk size söyleyecektir.

ben çok stresli dönemler geçirdim bu hep ilişkimize yansıdı.cinselliği hiç tadamadım yani hep kafam dolu kendimi veremiyorum.bugün yarın derken 3 sene bitti 4 e az kaldı.bide bebek de olmadı.dr.korkarak gitim alttan muayene olamadım ultrasonu da karnımdan dışarıdan baktı.bir daha ki geldiğinde hazır ol dedi vajianal ultrason şart dedi.miyomlarım var ama çok küçükmüş onlar önemli değil dedi ama adet düzensizliğim var.

bana adetin 3.günü gel dedi geçen ay 21inde adet oldum bu ay daha olmadım ama eli kulağında.bu hafta giderim dr.a alttan bakar mı regli de olsam.gene baktıramam düşün düşün şimdide gene taş gibi gerildim.çok hassasım keşke biraz rahat biri olsaydım ama yapı işte.bana klomen mi verir=?o ne peki hormon mu?kilo aldırır mı?5 gün kullanıp gene mi gel der.Allah'ım yardım et kafayı yiyorum.

inan stresi o koltuğa oturup ayaklarını açana kadar sürüyo.sonra her şey olup bitiyor.evet canım büyük olasılıkla klomen verir.klomenin her insanda etkisi farklı oluyor.ama genel etkileride var mesala:iştahın açılıyor,asabileşiyosun azcık.eğer ilacı kullandıktan sonra kasıklarında ara ara ağrı falan olursa,göğüslerinde hassaalık olursa bu klomenin etkisidir.

o koltuktan kaçış yok onu anladım ALLAh yardım etsin ne diyim.klomeni 5 gün kullanıp tekrar mı gidiyoruz...

o koltuktan kaçış yok onu anladım ALLAh yardım etsin ne diyim.klomeni 5 gün kullanıp tekrar mı gidiyoruz...

hangi koltuktan kızz benim gibi çatala oturma korkunmu var . Ben bide bir çocuk annesiyim dogumda yaptım yani ama yinede bi ürkeklik oluyo işte doktorum erkek ama bayan hazırlıyo zaten ultrasonu bile bayan yerleştiriyo üstünüde örtüyo doktor görmüyo yani
Adetliyken karnından bakıyolar cnm ilacı kullandıktan sonra vijinal ultrason devreye giriyo bilmiyorumkismile

kızlar ben bugun ucuz gebelık testlerınden aldım sılık cızgı cıktı...cok merak edıyorummmmm..habıre bakıyorum baya baya cızgı var ama sılıkkk
sılık cızgı var ıse hamıle olabılırsın buradakı hamıle kalan arkadasların cogunda ılk once sılık cızgı cıktı.

canım revna daha güzel geldi bana hele anlamı çok güzelmiş.benim ismimin anlamı olmadığı için çocuğuma koycağım ismin anlamına çok dikkat etmeyi düşünüyorum.bence de revna canım[/QUOTE]

benımde ıcıme revna sındı ama bıraz daha dusuneyım

mrbaa kıslarrrrrrrr..ben bugn gıttım dr dedıkı bı yumurtan atılmıs 2 yumurtan daha vr dedı oyuzden devam dedı ama anlamadıgım yumurtanın atılması ne yanı çatlamısmı oluyo yoksa o atılan yumurta tutmadıgı için mı...????offffffff bılen varmıı

yumutan dollenmemıs ve kuculmeye baslamıs adetınle atılacak demek canım dıger yumosların ıcın calısmaya devam et

ayyy bu olsunzemuszemus adıyla yasasın, çok güzelmiş anlamı
bende cok begendım halam onerdı o ısmıde kuranda da gecıyor

çok kötüyüm kızlar doktora gittim bu gün geldigimden beri öle yatıyorum ruhu çekilmişler gibi başım çatlıyo arıdan mafoldumben 15 de adet olmuştum klomen kullanmıştım bu ay işte 13 dedi yumurtan bebek olabilmesi için 18-19 olmalı dedi doktor çarşamba gene çagırdı . Ne demek şimdi bu ben hiç bi şey anlamadım adamıda yanıma yaklaştırmıyodum c.tesi doktordan sonra diye oda tecavüzcü coşkun gibi bakıp duruyo ayyy sinirlerim bozuldu benim yaa mafoldumben çarşamba 19 olmazsa nolucak yani şimdi hmm bilenler aydınlatsın lütfen :gitme:

korkma endıse etme yumurtalar hergun yaklasık 2 cm buyuyorlar yanı 2-3 gune daha ıhtıyacın var kı 19 cm olsun anladınmı canım

progestanın boyle bi özelligi varmıki acep

klomen rahım duvarını ınceltıyor progestan verıyorlarkı rahım duvarı ıncelmesın kalın olsun kı bebek cok daha rahat rahım duvarına tutunsun canım

canım ben neredeyse 1 yıldır bu sayfadayım hıc senın yazdıgın gıbı cumleler bu sayfada konusulmadı bence topıgı karıstırıdın sen bebegın de hayırlı ugurlu olsun allah saglıkla kucagına almayı asıp etsın ıns

Ecmel bende Ecel'i anımsattı ondan sevmedim... Revna daha güzel hem manası da güzelmiş ama onunda akılda kalması biraz zor gibi

sagol canım zaten dusunmeye devam edıyorumm bakalım bunlarda alternatıflerdı

buarada herkese gunaaydın pazar acılısını ben yapayım dedım benım mısafırler dun gece gıttıler artık yalnız kaldım esımde carsamba gunu tayvana gıdecek ve yaklasık 20 gun sonra gelecek anlayacagınız yıne yalnızım hamıle olunca yalnız kalmak bıraz tedırgın edıcı oluyor ya gece basıma bırsey gelırse dıye urkuyorum ama yapacak bırsey yok hem ev telefonunu hem cep talefonumumu bascuma alıp yatıyorum

Back
X