ayyy bu olsunzemuszemus adıyla yasasın, çok güzelmiş anlamı
bende cok begendım halam onerdı o ısmıde kuranda da gecıyor
çok kötüyüm kızlar doktora gittim bu gün geldigimden beri öle yatıyorum ruhu çekilmişler gibi başım çatlıyo arıdan mafoldumben 15 de adet olmuştum klomen kullanmıştım bu ay işte 13 dedi yumurtan bebek olabilmesi için 18-19 olmalı dedi doktor çarşamba gene çagırdı . Ne demek şimdi bu ben hiç bi şey anlamadım adamıda yanıma yaklaştırmıyodum c.tesi doktordan sonra diye oda tecavüzcü coşkun gibi bakıp duruyo ayyy sinirlerim bozuldu benim yaa mafoldumben çarşamba 19 olmazsa nolucak yani şimdi hmm bilenler aydınlatsın lütfen :gitme:
korkma endıse etme yumurtalar hergun yaklasık 2 cm buyuyorlar yanı 2-3 gune daha ıhtıyacın var kı 19 cm olsun anladınmı canım
progestanın boyle bi özelligi varmıki acep
klomen rahım duvarını ınceltıyor progestan verıyorlarkı rahım duvarı ıncelmesın kalın olsun kı bebek cok daha rahat rahım duvarına tutunsun canım
arkadaslar merhaba oncelikle bebegini akybeden arkadasimiza cok uzuldum dilerim bir an once toparlanir allahim yeniden o guzelligi tadirir amin,ben klomen tedavisiyle hamile kaldim HEMDE ILK DENEMEDE VE TEK YUMURTAYLA ama aklima burda takilanlar oldu,mesela klomen bebek ölü doguyormus ya arkadaslar icime kuskular dusurdunuz;ben dr,surekli muayenedeyim ve bebegim cok saglikli gerci baya kilo kaybetim 4kilo ama yiende bebegim saglikli,birde bebegin cinsiyeti bence cinsiyeti tip bende bilindigi gibi erkek sperni belirler,klomen bebek illede kiz olacak diye sacma brisey olamaz,diye dusunuyorum istirham ederim amntikli bir aciklama yapiniz icme kusku dusurdunuz:=(( dr,danistim saglikli surectensiniz sorun yok dedi ama yiende yasan yazan arkadaslar beni korkuttu:=( bir kizim var 10yasinda ikinci bebek icin 5yil bekledim sonunda klomen tedavisiyle hamile kaldim ,11 hafta 1gunluk hamileyim darisi HERKESIN BASINA AMINNN
canım ben neredeyse 1 yıldır bu sayfadayım hıc senın yazdıgın gıbı cumleler bu sayfada konusulmadı bence topıgı karıstırıdın sen bebegın de hayırlı ugurlu olsun allah saglıkla kucagına almayı asıp etsın ıns
Ecmel bende Ecel'i anımsattı ondan sevmedim... Revna daha güzel hem manası da güzelmiş ama onunda akılda kalması biraz zor gibi
sagol canım zaten dusunmeye devam edıyorumm bakalım bunlarda alternatıflerdı