Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlarrrr oh ohh topıcmz baya kalabalık :))
asyacım nasılsın cnm nasıl gıdıo
İyiyim cnm sen nasılsın. Nasıl gidiyor.
Benim göbüş çıkmaya başladı. Sanırım kilo almayada başladım : ) daha dün sizlere sorular sorardım şimdi 14 hafta geçti. Zaman çabuk mu geçiyor ne anlamadım.
slm kızlar ben sebebsiz infertileyim rahim filmi sperm analizi hormon tahlili hepsi normal 1 kere hap bir kerede aşılama oldum sonuç negatif sizce klomenle hamile kalbilirmiyim kullansam nasıl olur ben 28 günde bir adet görüyorum bilgisi olan lütfen yardım etsin
![]()
Kanda baktırmak daha kesın sonuc verır. Ben 14 . gun kanda baktırmıstım. İdrarda iğnenin etkisi ile pozitif cıkabılıyor. Umarım olumlu sonuc alırsın..
oyy oyy cıktımı :))
yaa bende sımdıden aldım kılo gıyıgım pantollar sortlar olmuo ,sımdı tatıldeyım bılmıodum olmadıgını ve sımdı getrdıgım hıcbır sortumu gıyemıorum burda((
kasıkımda batma var bıracgndr bızımkı yer accıo kendıne heralde:)))
offffff offfffffffffffffffffff yıne sabaha kadar uyumadıkk(((((( dora agladı durduu sabah saat 05 00 te arabaya koyduk sahıle goturduk arabaya bınınce uyudu cocuk bakmak cokkk zorrrrrrrrr coookkkk hamıle kalmak ısteyenler bır kez daha dusununnnn
((((((((( bugunler ıyıgunlerınızzz bol boll uyuyuunnn
saka bır yanada arkadaslar cocuk olayı cıdden cok zormusss altı temız karnı tok gazı cıktı yınede hıc susmadan aglıyor ınsanın ıcı acıyorr onu agladıkca gormek cok kotu dayanamıyorr ınsan
merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmıyorum bende klomen kullanarak 2009 aralıkta hamile kaldım 6 ay kullanmıştım kolomenle gynodel benim yumurtalar büyümüyordu şans işte aralıkta tutmuş ama martta kaybettim ölmüş aldılar şimdi yine kullanıyorum başladım 5-6 aydan beri bakalım nolucak
merhaba klomeni geçen 1 defa kullandım tutmadı daha sonra ara vermek zorunda kaldım tedaviye.şimdi tekrar başladım eylüle kadar dopergin kullanıcam daha sonra klomen benide listenize eklermisiniz...![]()
kızlar şimdi tuvalete gittim beyaz mat akıntım var :) biliyorum bu akıntıyı önceki düşük yaptığım hamileliğimde de vardı.. inşallah kendi kendime ümitlenmiyorumdur :) daha adet tarihime çok var ama şimdiden olurmu bu akıntı ya.. adet tarihim 30 ağustos. çatlatma iğnemi 9 ağustosta yaptırdım.son günlerde çok kuruluk yaşıyodum hiç akıntım yoktu bugün karın ağrısı bel ağrısı var.. hee bu arada çatlatma iğnesi sonrası kontrolde 1 adet kistim olduğunu öğrendim o kist bu belirtileri yapabilirmi? bu arada dün değil evelsi gün doktor kontrolüm olduğu için oruçlu değildim nasıl bi miğde bulantısı ağızda tat değişikliği vardı sormayın hatta doktordan gelirken tuzlu bişeyler aldım bulantım geçsin diye ama kist yapıyor diye düşündüm ve hala öyle düşünüyorum.
slm kızlar ben sebebsiz infertileyim rahim filmi sperm analizi hormon tahlili hepsi normal 1 kere hap bir kerede aşılama oldum sonuç negatif sizce klomenle hamile kalbilirmiyim kullansam nasıl olur ben 28 günde bir adet görüyorum bilgisi olan lütfen yardım etsin
![]()
Günaydın tatlım, iyiyiz. Siz de iyisiniz, bi de miissller gibi kokmuşsuunz ohhhh zemuszemus Dün de söyledim, bugün de söyleyeyim gülüm, kızımız adıyla biinn yaaşasıın. Allahım ömrünü uzun, bahtını açık etsin yavrunun. Anne-babasının yüzünü hep güldürsün inşallah. Vatanına, milletine hayırlı bir birey olsun.
Banyo yapmasa da missler gibi kokar zaten şimdii o. :ecrin_bebek: o koku dünyada başka hiçbirşeyde yok dimi tatlıım. Eşim bile hala hatırlar oğlanın o ilkk kokularını. Yüce Rabbiimm bütün isteyenlere nasip etsin anne-babalık duygusunu ve o minikk bedenin misslerr gibi kokusunu. Göbeği de düştü demek yavrumuun, demek ki karnı doymuuş. Eskiler öyle der çünkü, bebeğin karnı doyduğunda düşermiş göbekleri.