Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar ben sebebsiz infertileyim rahim filmi sperm analizi hormon tahlili hepsi normal 1 kere hap bir kerede aşılama oldum sonuç negatif sizce klomenle hamile kalbilirmiyim kullansam nasıl olur ben 28 günde bir adet görüyorum bilgisi olan lütfen yardım etsin
:3:

slm kızlarrrr oh ohh topıcmz baya kalabalık :))
asyacım nasılsın cnm nasıl gıdıo

İyiyim cnm sen nasılsın. Nasıl gidiyor.
Benim göbüş çıkmaya başladı. Sanırım kilo almayada başladım : ) daha dün sizlere sorular sorardım şimdi 14 hafta geçti. Zaman çabuk mu geçiyor ne anlamadım.

İyiyim cnm sen nasılsın. Nasıl gidiyor.
Benim göbüş çıkmaya başladı. Sanırım kilo almayada başladım : ) daha dün sizlere sorular sorardım şimdi 14 hafta geçti. Zaman çabuk mu geçiyor ne anlamadım.

oyy oyy cıktımı :))
yaa bende sımdıden aldım kılo gıyıgım pantollar sortlar olmuo ,sımdı tatıldeyım bılmıodum olmadıgını ve sımdı getrdıgım hıcbır sortumu gıyemıorum burda:(((
kasıkımda batma var bıracgndr bızımkı yer accıo kendıne heralde:)))

slm kızlar ben sebebsiz infertileyim rahim filmi sperm analizi hormon tahlili hepsi normal 1 kere hap bir kerede aşılama oldum sonuç negatif sizce klomenle hamile kalbilirmiyim kullansam nasıl olur ben 28 günde bir adet görüyorum bilgisi olan lütfen yardım etsin

klomeni aşolamaya geçmeden önce 3 ay doktor kontrolü altında kullandırıyolar sana doktorun bu konuda bişeey söylemedimi tabi yumurtlama bozukluğun yoksa klomen vermemiş olabilir çünkü klomen genelde yumurtlama sorunu olanlarda yada yumurtası küçük olanlarda yumurta uyarıcı olarak kullanılıyor.

Kanda baktırmak daha kesın sonuc verır. Ben 14 . gun kanda baktırmıstım. İdrarda iğnenin etkisi ile pozitif cıkabılıyor. Umarım olumlu sonuc alırsın..

inşallah asya :) hayırlısı sağlıklısı sıhhatlisi inşallah.. kanda yaptırınca sonucu almak çok kötü oluyor :( o yüzden idrar daha özel ve güzel.. keşke idrarda hemen çıksa.. Allah bebeğini sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin asya :emir_bebek:

oyy oyy cıktımı :))
yaa bende sımdıden aldım kılo gıyıgım pantollar sortlar olmuo ,sımdı tatıldeyım bılmıodum olmadıgını ve sımdı getrdıgım hıcbır sortumu gıyemıorum burda:(((
kasıkımda batma var bıracgndr bızımkı yer accıo kendıne heralde:)))

o batmalar bende de oluyopr canım.Benım kıyafetlerde problem yokta artık pantolonun sadece beli karnımı bastırıyor. Rahatsız oluyorum. Yenı kıyafetler almak lazım ..

kızlar şimdi tuvalete gittim beyaz mat akıntım var :) biliyorum bu akıntıyı önceki düşük yaptığım hamileliğimde de vardı.. inşallah kendi kendime ümitlenmiyorumdur :) daha adet tarihime çok var ama şimdiden olurmu bu akıntı ya.. adet tarihim 30 ağustos. çatlatma iğnemi 9 ağustosta yaptırdım.son günlerde çok kuruluk yaşıyodum hiç akıntım yoktu bugün karın ağrısı bel ağrısı var.. hee bu arada çatlatma iğnesi sonrası kontrolde 1 adet kistim olduğunu öğrendim o kist bu belirtileri yapabilirmi? bu arada dün değil evelsi gün doktor kontrolüm olduğu için oruçlu değildim nasıl bi miğde bulantısı ağızda tat değişikliği vardı sormayın hatta doktordan gelirken tuzlu bişeyler aldım bulantım geçsin diye ama kist yapıyor diye düşündüm ve hala öyle düşünüyorum.

merhaba kızlar
ebbry bende senınle aynı durumdayım cnm.bende de pco var.ben bır kere hamılekaldım ama kalbı durdu dıye aldılar.sımdı klomen tedavısı gordum bu ay bende.catlatma ıgnesı oldum catladı yumurtam sanırım 18 mm falandı yada 19mm.doktorun dedıgı gunlerde de ılıskı oldu.salı gunu gıttıgımde catlama olmustu zaten doktor carsamba da bırlıkte olun dedı.gunduz olduk ama bu gece olamadık.esım cok yorgundu bugun ıs yuzunden uyuya kaldı bende artık ellemedım bu saatten sonra gunduz bırlıktelık oldu dıye.acaba hatamı yapıyorum.ama eger yumurta pazartesı gecesı catladıysa zaten pazartesı gecesı ve salı sabahı bırlıktelık olmustu.gıttıgımde catlamıs dedı.ama salı gunduz catlamıstır belkı dedı carsambada olsun dedı.dedıgım gıbı bugunde gunduz calıstık.acaba sımdı calısmasak olurmu?offf ya.olduysa olmustur artık demı arkadaslar.gercı hıc olmamıs gıbı gelıyor bana.hıcbırsey hıssetmıyorum acaba kac gun sonra anlamaya baslarım bırsey varsa.gogus uclarımda bıraz acıma var.o kadar zaten kasıklarım agrıyordu ılactan dolayı hala agrı var.1 eylulde test yaparız dedı doktor ama ben hıc umıtlı deılım nedense ıcıme hıc dogmuyor.artık hayırlısı olur ınsallah.

kızlar adet sancısı gibi kasıklarımda hafif hafif ağrılar var böyle olupta hamile kalan var mı??
yoksa adetin ayak sesleri mi :(((

offffff offfffffffffffffffffff yıne sabaha kadar uyumadıkk :((((((( dora agladı durduu sabah saat 05 00 te arabaya koyduk sahıle goturduk arabaya bınınce uyudu cocuk bakmak cokkk zorrrrrrrrr coookkkk hamıle kalmak ısteyenler bır kez daha dusununnnn :(((((((((( bugunler ıyıgunlerınızzz bol boll uyuyuunnn

saka bır yanada arkadaslar cocuk olayı cıdden cok zormusss altı temız karnı tok gazı cıktı yınede hıc susmadan aglıyor ınsanın ıcı acıyorr onu agladıkca gormek cok kotu dayanamıyorr ınsan

merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmıyorum bende klomen kullanarak 2009 aralıkta hamile kaldım 6 ay kullanmıştım kolomenle gynodel benim yumurtalar büyümüyordu şans işte aralıkta tutmuş ama martta kaybettim ölmüş aldılar şimdi yine kullanıyorum başladım 5-6 aydan beri bakalım nolucak

merhaba klomeni geçen 1 defa kullandım tutmadı daha sonra ara vermek zorunda kaldım tedaviye.şimdi tekrar başladım eylüle kadar dopergin kullanıcam daha sonra klomen benide listenize eklermisiniz...:3:

offffff offfffffffffffffffffff yıne sabaha kadar uyumadıkk :((((((( dora agladı durduu sabah saat 05 00 te arabaya koyduk sahıle goturduk arabaya bınınce uyudu cocuk bakmak cokkk zorrrrrrrrr coookkkk hamıle kalmak ısteyenler bır kez daha dusununnnn :(((((((((( bugunler ıyıgunlerınızzz bol boll uyuyuunnn

saka bır yanada arkadaslar cocuk olayı cıdden cok zormusss altı temız karnı tok gazı cıktı yınede hıc susmadan aglıyor ınsanın ıcı acıyorr onu agladıkca gormek cok kotu dayanamıyorr ınsan

canımmm zor ve yorucu sürece girdin ama merak etme kız çocukları daha sakin olur derler hele bi 40 ı çıksın dahada sakinleşecek prensesimiz..sana gündüzleri yardım eden yokmu biraz güzdüz bari uyu sütün için uyku çok önemli...

merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmıyorum bende klomen kullanarak 2009 aralıkta hamile kaldım 6 ay kullanmıştım kolomenle gynodel benim yumurtalar büyümüyordu şans işte aralıkta tutmuş ama martta kaybettim ölmüş aldılar şimdi yine kullanıyorum başladım 5-6 aydan beri bakalım nolucak

merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun bende aynı olayı iki kere yaşadım çok zor günlerdi seni çok iyi anlıyorum... peki doktorlar ne dedi neden kaybetmişsin bebeği belli bi tanı konuldumu...
ama içini ferah tut inan yeterki bizler tekrar hamiş kalacaz inş. ve bu kez kucağımızada alacaz inş. ALLAH ın izniyle...

merhaba klomeni geçen 1 defa kullandım tutmadı daha sonra ara vermek zorunda kaldım tedaviye.şimdi tekrar başladım eylüle kadar dopergin kullanıcam daha sonra klomen benide listenize eklermisiniz...:3:

merhaba hoşgeldin aramıza canım inş. en kısa zamanda yavruna kavuşursun...uğurlu listemize senide ekleyelim istersen adet tarihinide söyle listemize yazalım...

kızlar şimdi tuvalete gittim beyaz mat akıntım var :) biliyorum bu akıntıyı önceki düşük yaptığım hamileliğimde de vardı.. inşallah kendi kendime ümitlenmiyorumdur :) daha adet tarihime çok var ama şimdiden olurmu bu akıntı ya.. adet tarihim 30 ağustos. çatlatma iğnemi 9 ağustosta yaptırdım.son günlerde çok kuruluk yaşıyodum hiç akıntım yoktu bugün karın ağrısı bel ağrısı var.. hee bu arada çatlatma iğnesi sonrası kontrolde 1 adet kistim olduğunu öğrendim o kist bu belirtileri yapabilirmi? bu arada dün değil evelsi gün doktor kontrolüm olduğu için oruçlu değildim nasıl bi miğde bulantısı ağızda tat değişikliği vardı sormayın hatta doktordan gelirken tuzlu bişeyler aldım bulantım geçsin diye ama kist yapıyor diye düşündüm ve hala öyle düşünüyorum.

belirtilerin hamişlik belirtisi gibi ama şimdiden umutlanma ne olur ne olmaz seninle adet günlerimiz aynı inş. hamiş kalırsın arkadaşım madem bir düşüğün var geçmişte ona göre kendine çok dikkat et ALLAH ın izniyle hamişimmm diye burda müjdeni vereceksin inş.

benimde hamile kalamamam için bir neden gösterilmiyo canım bende 28 günde bir adet görüyorum bende 4 kere klomen kullandım 2 kere aşılama yaptırdım tutmadı tedaviyi bıraktım hamiş kaldım kendiliğinden gerçi bebeğimi kaybettim sonra ama en azından hamiş kalabildim...şu anda yine tedavi olmuyorum kendi haline bıraktık gerçi doktorumda beni başından savdı adam bugüne kadar hamiş bırakmadığı hasta yokmuş ben ilk oldum heralde ondan:çok üzgünüm: inş.seneye kadar gelir yavrum yoksa önümüzdeki yaz direk tüp bebek yaptıracaz... seninde madem bir sorunun yok kafana takma kendine farklı uğraşlar bul bak gör ozaman bebişin daha çabuk gelecek..

Günaydın tatlım, iyiyiz. Siz de iyisiniz, bi de miissller gibi kokmuşsuunz ohhhh zemuszemus Dün de söyledim, bugün de söyleyeyim gülüm, kızımız adıyla biinn yaaşasıın. Allahım ömrünü uzun, bahtını açık etsin yavrunun. Anne-babasının yüzünü hep güldürsün inşallah. Vatanına, milletine hayırlı bir birey olsun.
Banyo yapmasa da missler gibi kokar zaten şimdii o. :ecrin_bebek: o koku dünyada başka hiçbirşeyde yok dimi tatlıım. Eşim bile hala hatırlar oğlanın o ilkk kokularını. Yüce Rabbiimm bütün isteyenlere nasip etsin anne-babalık duygusunu ve o minikk bedenin misslerr gibi kokusunu. Göbeği de düştü demek yavrumuun, demek ki karnı doymuuş. Eskiler öyle der çünkü, bebeğin karnı doyduğunda düşermiş göbekleri.

umutlummm bidenem hoşgeldin tatlım seni çok çok özledim gelir gelmezde beni ağlattın yazdıklarından çok duygulandım hani bebeğin kokusundan bahsetmişsinya işte ben onu çok merak ediyorum birde eşimin baba olduğu andaki yüz ifadesini ALLAH ım bütün evlat sahibi olmak isteyenlere sabır versin vakti zamanı gelince olacak inş.

eeee neyse yeter bukadar duygusallık sen neler yaptın tatlım nasıl geçti tatilin kafanı dinledinmi enerjini topladınmı...adetin nasıl düzene girdimi bari bu aralar... öpüyorum canım seniopuyorumnanaktan

Back
X