Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar,
geçen yıl bu ayda ve muhtemelen bu günlerde ne olurdu bende hamile kalsam diye uğraşıp duruyordum.sizlerle dertleşiyordum burda.Allahıma binlerce şükür rabbim bana bu güzellği yaşattı.
dünyalar güzeli bir kızım var şimdi 3,5 aylık oldu artık.adı nisanur teyzeleri.hepinize bol şanslar diliyo.kafanız rahat kalbiniz mutlu olsun gerisi geliyor.hepinizi öpüyoruz...

allah analı babalı büyütsün canım. sağlıkla..

İnşallah canım.. ben tükenmek üzereyim çabalamaktan yoruldum. doktorum klomen tedavinin ilk basamağı henüz diyor..Olmaması için neden de yok galiba doğru zamanı bekliyor...
cnm bılıosun hıcbır sorun yokken bıle hamıle kalma sansı %25 oluo demenkkı melegın bılıo gelıceghı zamannı sen moralını yuksek tut umutsuz olma sakın
slm kızlar,
geçen yıl bu ayda ve muhtemelen bu günlerde ne olurdu bende hamile kalsam diye uğraşıp duruyordum.sizlerle dertleşiyordum burda.Allahıma binlerce şükür rabbim bana bu güzellği yaşattı.
dünyalar güzeli bir kızım var şimdi 3,5 aylık oldu artık.adı nisanur teyzeleri.hepinize bol şanslar diliyo.kafanız rahat kalbiniz mutlu olsun gerisi geliyor.hepinizi öpüyoruz...
allaj bagıslaın analı babalı buyutsun cnm gozunaydın neguzel RAbım bızlerede saglıklarıyla kucagımıza almayıo nasıo etsın isteyen tum herkezede bıran once nasıp etsın inşşş
evet cnm hamıleyım 10 haftalık oldu.aynen bende bu yollardn gectım cnm 5 ay klomen kullandm bnde benım tedavı karısık baya :))

kuzu sen de mi 5 ay klomen kullandın da 5 . ayda mı gebe kaldın.
eee en fazla 3 diolardı.

ayyy cok merak ediom benim doktor bana ne dicekkakannehir[/QUOTE]

ayy cnmn benım ılk dr tm bı dengesızdı 5 ay klomen kulladrdı bana sona ben hsg cekılmek ıstedım neyse cektırdım bana 2 tupunde tıkalı bu sekılde olmaz tüp bebk ancak dedı.(ve benım onceden bı hamılelıgım vardı normal dogl yolla hemde ama düşük oldu )ayy ben agla agla cıktım sonra ılk hamılelıgımı bılen dr gıttım yenı hsg cektı tek tupum tıkalı dıgerı acıktım :)) yenı bı tedavıye basladık klomen degl ama dr norml bırakalım ıstersen dedı ben ıstemedım asılama oldum ılk seferde oldu cok şükür :)
yanı dr coooook önemlı cnm benım sımdıkı dr klomenı ben olsam 1-2 defa kullandırrırm demıstı.oyuzden en normalı 3 defa benım salak dr gıbı 5 defa degl
bende cok merk edıorum dr nedıycek bakalım gobkten iğnelerı soyleyebılır

kuzummm benim sol kasığım çok ağrıo sabahtan beri
sanırım benim yumurtalar çatlıo
ama şuan bişi yapamıycam
artık dünden kalanlar varsa belkimm kavuşurlar birbirlerinekaydirigubbakcemile3

ya acaba doktor bana catlatmayı vurunca öğlen vurdu yarın ilişkiye gir dedi. ben de yarın gece ilişkiye girdim acaba yanlış mı anladım
yani 36 saat olmuştıu
ama ilk doktor iğneden 5-6 saat sonra ilişki demişti

ufff yyaaaaa

ya acaba doktor bana catlatmayı vurunca öğlen vurdu yarın ilişkiye gir dedi. ben de yarın gece ilişkiye girdim acaba yanlış mı anladım
yani 36 saat olmuştıu
ama ilk doktor iğneden 5-6 saat sonra ilişki demişti

ufff yyaaaaa

canm benm dr.da öğlen yapardı ki iğneyi
36 saat sonrası bigün sonrası geceye gelsin diye
yani banada 30-36 saat sonra çatlar derdi

kuzummm benim sol kasığım çok ağrıo sabahtan beri
sanırım benim yumurtalar çatlıo
ama şuan bişi yapamıycam
artık dünden kalanlar varsa belkimm kavuşurlar birbirlerinekaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaa hadı hayırlısı Allahımmm bu guzel ayda nasıp et
kız nıe bugun bsy yayapmıosun calıssana :))) hoş dün ii olmus calısma bak hazır kıta beklıolardr sımdı :))ama bugunde calısn yaaaa
inşşş zehracım inşşş rabbımnasıp eder

ayy cnmn benım ılk dr tm bı dengesızdı 5 ay klomen kulladrdı bana sona ben hsg cekılmek ıstedım neyse cektırdım bana 2 tupunde tıkalı bu sekılde olmaz tüp bebk ancak dedı.(ve benım onceden bı hamılelıgım vardı normal dogl yolla hemde ama düşük oldu )ayy ben agla agla cıktım sonra ılk hamılelıgımı bılen dr gıttım yenı hsg cektı tek tupum tıkalı dıgerı acıktım :)) yenı bı tedavıye basladık klomen degl ama dr norml bırakalım ıstersen dedı ben ıstemedım asılama oldum ılk seferde oldu cok şükür :)
yanı dr coooook önemlı cnm benım sımdıkı dr klomenı ben olsam 1-2 defa kullandırrırm demıstı.oyuzden en normalı 3 defa benım salak dr gıbı 5 defa degl
bende cok merk edıorum dr nedıycek bakalım gobkten iğnelerı soyleyebılır[/QUOTE]

cANım gercekten doktor cok önemli. benim de ilk doktorum özel hastanedeydi bi ton para verdim. yara varken bana tedavi uygulamış...
şimdi ilk iki klomenler boşuna gitti demek oluyo buuu.ewet yarın sabah aricem doktoru muayene:kahve:hanesindeyse gidecem inş.

bende cok merk edıorum dr nedıycek bakalım gobkten iğnelerı soyleyebılır

cANım gercekten doktor cok önemli. benim de ilk doktorum özel hastanedeydi bi ton para verdim. yara varken bana tedavi uygulamış...
şimdi ilk iki klomenler boşuna gitti demek oluyo buuu.ewet yarın sabah aricem doktoru muayene:kahve:hanesindeyse gidecem inş.[/QUOTE]

gu<ell hblerle gelcnmm

kızlaaaaaaarrr uykum cooooook geldııı uyku pıt pt akıoo gozumdennn
zehracımmmm dedıgımı unutmaaaa :)) kocaman öptummmmmm ii bakın kendınızeee :)

aaaaaaaaaaaa hadı hayırlısı Allahımmm bu guzel ayda nasıp et
kız nıe bugun bsy yayapmıosun calıssana :))) hoş dün ii olmus calısma bak hazır kıta beklıolardr sımdı :))ama bugunde calısn yaaaa
inşşş zehracım inşşş rabbımnasıp eder

inş. canım benim ama
bugün yerimden kıpırdayasım yok hiç
takviye kuvvet göndersek ii olurdu tabi ama :))
ramazanda zaten hiç gelmio içimden

inş. canım benim ama
bugün yerimden kıpırdayasım yok hiç
takviye kuvvet göndersek ii olurdu tabi ama :))
ramazanda zaten hiç gelmio içimden

iyi uykular canem. ben tatildeyim keyfini cıkarıom. öğlen 1 de uyandım.

:1ninca:

slm kızlar nasılsınız.Arada gelip listeyi falan kontrol ediyorum.Merak ediyorum sizleri.Pek bişey yazamıyorum ama.Rabbim en hayırlı zamanda bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin.Dua ederken bizi de unutmazsanız seviniriz.Son zamanlarımızı yaşıyoruz bizde.Zor bir hamilelik dönemi geçirdim.İnş doğumum sıkıntısız olur.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ya arkadaşlar ben bişey sorcam size:
Geçen çarşamba doktora gittim ve bana ilişki günlerini söyledikten sonra çarşamba gel hormon testi yapıp yumurtalarının çatlayıp çatlamadığını anlıcaz dedi.Bahsettiği test progesteron testi mi acaba?Bilginiz var mı?

Merhaba kızlar bayadır giremiyordum topiğe, başıma neler geldi neler, 17 agustosda adet olmam lazımdı ve cuma günü başka bir dra gittim eşimin danıştığı bir dr, daha önce bahsediyordum sizlere. Eski dr uma çok kızdı nasıl bir dr muş da sana rahim filmi çekmeden , pap smear çekmeden bütün tahlilleri yapmadan klomen verirmiş diye. Üstelik eşin de spermiogram için sperm vermemiş , belki sorun eşinde , dr çok hata yapmış dedi ,önce tanı sonra tedavi dedi. Gelelim muayeneye , smear için parça alacağız dedi, neyse yattım bide ne görsün rahim ağzında kocaman bir yara:1shok: %95 oranında yaran var bu halde zaten hamile kalamazsınki bunu yakacağız dedi:1shok: Yine bir şok nasıl yani nasıl yakma , hiç mi olmayacak bebeğimiz diye birsürü soru sormaya başlayınca benim endişelendiğimi gördü dr. Hiç merak etme artık olaya ben el koydum, tedavinden sonra kucağınıza bebeğinizi vereceğim ben inşallah, bu tür hastalarımdan hep iyi sonuç aldım ben dedi. Neyse 2 parça aldı ve 2 side farklı bölüme gönderildi, birinin sonucu bugün çıkacak, diğeri cuma günü... Birsürü hormon için kan verdim. Adetim varken de farklı tarihlerde 3 tane kan vereceğim, bütün sonuçları alıp tekrar gideceğim. Artık rahim filmi için ve yakma için gün verecek sanırım...Kızlar nasıl korktum size anlatamam yeni yeni kendime geliyorum.:çok üzgünüm: Başka bir bölümde birde ultrasonla muayene etti, rahim iyi dedi. Hatta yumurtaları bile gördü, bak yumurtaların var klomen verip bu kadar yumurtayı ne yapacakmış , tavukmusun sende ha bire yumurtlayacaksın dedi :):) çok da esprili bir dr du .

Kızlar uzun oldu kusura bakmayınbilmiyorumkismile benim gibi yarası olan varmı aranızda ?

Merhaba kızlar bayadır giremiyordum topiğe, başıma neler geldi neler, 17 agustosda adet olmam lazımdı ve cuma günü başka bir dra gittim eşimin danıştığı bir dr, daha önce bahsediyordum sizlere. Eski dr uma çok kızdı nasıl bir dr muş da sana rahim filmi çekmeden , pap smear çekmeden bütün tahlilleri yapmadan klomen verirmiş diye. Üstelik eşin de spermiogram için sperm vermemiş , belki sorun eşinde , dr çok hata yapmış dedi ,önce tanı sonra tedavi dedi. Gelelim muayeneye , smear için parça alacağız dedi, neyse yattım bide ne görsün rahim ağzında kocaman bir yara:1shok: %95 oranında yaran var bu halde zaten hamile kalamazsınki bunu yakacağız dedi:1shok: Yine bir şok nasıl yani nasıl yakma , hiç mi olmayacak bebeğimiz diye birsürü soru sormaya başlayınca benim endişelendiğimi gördü dr. Hiç merak etme artık olaya ben el koydum, tedavinden sonra kucağınıza bebeğinizi vereceğim ben inşallah, bu tür hastalarımdan hep iyi sonuç aldım ben dedi. Neyse 2 parça aldı ve 2 side farklı bölüme gönderildi, birinin sonucu bugün çıkacak, diğeri cuma günü... Birsürü hormon için kan verdim. Adetim varken de farklı tarihlerde 3 tane kan vereceğim, bütün sonuçları alıp tekrar gideceğim. Artık rahim filmi için ve yakma için gün verecek sanırım...Kızlar nasıl korktum size anlatamam yeni yeni kendime geliyorum.:çok üzgünüm: Başka bir bölümde birde ultrasonla muayene etti, rahim iyi dedi. Hatta yumurtaları bile gördü, bak yumurtaların var klomen verip bu kadar yumurtayı ne yapacakmış , tavukmusun sende ha bire yumurtlayacaksın dedi :):) çok da esprili bir dr du .

Kızlar uzun oldu kusura bakmayınbilmiyorumkismile benim gibi yarası olan varmı aranızda ?

canım öncelikle geçmiş olsun umarım bukez doktorun dediği gibi hemencecik hamiş kalırsın... benim görümcem geçen ay rahmindeki yarayı yaktırdı ağrılı bir işlem değil bende yanında gitmiştim bi zorluğu yok sadece işlemden sonra 10-15 gün yoğun akıntısı oldu şimdi düzeldi...sende ihmal etme bütün tedavini yaptır inş. en kısa zamanda sende hamiş kalırsın...

Back
X