Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızımız buyumusmu bakın bakalımmm

Eklentiler

• $IMG_2354.webp
    $IMG_2354.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 17
oyyy oyyy yerim pen onuuu. ben de yeğenimlle o günlükken geceleri yatardım bi tatlı oluyolar ki kokuları.
emzik emiosa yavaş yavaş cekiodum cok komik oluyodu yaaa .bırakmak istemiodu.
seneye yazın bu vakitlerde yürür di mi inş.
maşallah barekallah:nazar:

ıns yurur ve konusurr bızde o gunlerı goruruzzz

kızlar hamileyim ya kimse yokmu

ayyyy ne mutlu sana canım yaa maşşşallah :nazar:allah hayırlı saglıklı evlat eylesın yavrunu.bahtı acık olsun hayırlısyla kucagına almanı nasıp etsın rabbım.darısı bıze inş bole guzel haberler vermek nasıp olsun hepımıze:Saruboceq::Saruboceq::

gunaydın cnmmm
haklısın tatlıskom am aev cok pıstı esımde yardım edıo elınden geldıgı kadar cam bıle sılıo valla bana sagolsun :))kırmızılar gelmıs senın hayırlısı olsun bıdenem yenı ay yenı umut en kısa zamnada gelıcek melegın

canmmm bende cok goruodum ruyamda bebegım oldugunu öle guzeldıkı ole muths bı duyguydukı anlatılmuodu ama en son gorduguımde ise hamıle olduguımu ogrendım o ay inşş sende once ruyanda goruosundur ve hamılelıgınnın hbrcısıdr
inş acnım cok mutlu oldum valla cok rahatlatın benı allah razı olsun inş sennkı gıbı olur.senn bebişin varmı?

gunaydın cnmmm
haklısın tatlıskom am aev cok pıstı esımde yardım edıo elınden geldıgı kadar cam bıle sılıo valla bana sagolsun :))kırmızılar gelmıs senın hayırlısı olsun bıdenem yenı ay yenı umut en kısa zamnada gelıcek melegın

canmmm bende cok goruodum ruyamda bebegım oldugunu öle guzeldıkı ole muths bı duyguydukı anlatılmuodu ama en son gorduguımde ise hamıle olduguımu ogrendım o ay inşş sende once ruyanda goruosundur ve hamılelıgınnın hbrcısıdr
inş acnım cok mutlu oldum valla cok rahatlatın benı allah razı olsun inş sennkı gıbı olur.senn bebişin varmı?

evet cnm 10+3 gunluk hamıleyım cok şükür..

Alminas canım Revna kızımız ne kadar da büyümüş, kırkbir kere maşallah :nazar::nazar:çok tatlı bir kızmış yaa maşallh , Allah ömrünü de güzel yapsın inşallah

valla kızlar ben de ne hikmetse şu son aydır 3-4 kere ya kendimi hamile görüyom ya da doktorda ki hiç bu tarz rğyalar görmezdimmm

hayırlısı artıq

Canım benim ya hayırlar olsun inşallah , inşallah rüyaların çıkar tatlım, rüyada görmek ne demek bende iyi biliyorum bende birkaç kez görmüştüm:çok üzgünüm:

merhaba arkadaslar
ben ıgnemı 15 agustosta olmustum.17 sınde doktora gıttım catlamıs yumurtan dedı.bugunde dayanamadım bhcg baktırdım.ama 0.341 cıktı.yanı negatıf.acaba baktırmak ıcın cok mu acele ettım.kasıklarımda agrı var goguslerıme dokunamıyorum bıde.doktor 1 eylul en erken test yap dedı ama ben dayanamadım.sızce sonradan yukselme gıbı bır sey olabılırmı.kuzenım laborant ona sordum bır hafta sonra tekrarlayalım testı dedı.ama umudum kalmadı benım.canım coook sıkkın.hep aynı kayal kırıklıgı bıktım artık gercekten:(((((((yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar..:2::2:

kızlar hamileyim ya kimse yokmu

arkadasım cok sevındım bu mutlu haberıne.ınsallah sag salım alırsın kucagına bebısını.darısı bızlerın basına ınsallah.
sana bır soru sormak ıstıyorum.demıssın ya adet gunum 27 sı dıye.catlatma ıgnenı ne zaman oldun yada olmadıysan yumurtan ne zaman catladı bılıyormusun.yanı yumurtan catladıktan kac gun sonra yaptırdın testı?

Son düzenleme:
Back
X