Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

valla ben gördüm bariz erkekdi :) ama doktor kordonda oraya girmiş yinede soru işareti koyalım dedi :) kıpır kıpır amaaannn suna bakın yerındede durmuyor dedı doktor :) birazda kendi vurdu karnıma iyce oynarsa kordondan kurtulur diye ama almış bacaklarnın arasına takla atyordu :) kordondan kurtulamadı.. üçlü test yaptırdık sonuc haftaya perşembe. sonucu gostermeye gıttıgımde bıdaha baktırırım belkı kesınlesır..

ayyyyy yerim ben o tatlılığı maaşallah bebişin çok yaramaz olacak anlaşılan ayyy nasıl heyecanlandım şimdi....sonuçlarında güzel ilerliyor ohhh maaşallah canım sağlıkla kavuşun birbirinize...

kızlar ben az once gıttım adet olmusum kesınlestı artık.valla ılk defa cok uzulmedım korktum cunku hamıle olup kan gelıyor olmasından herhalde o yuzden.artık ınsallah saglıklı bır sekılde onumuzdekı aya bakıcaz.calısmalara devam artık:))
kuzu benıde eklermısın lısteye cnm 28 eylul.

hayırlısı olsun canım durmak yok çalışmalara devam inş. bu ay hamiş kalırsın...

arkadaşlarım malesef yine adet oldum lütfen bana dua edin üzülüyorum her ay ama yapacakta bişey yok tabi allahtan hayırlısı ne diyeyim pek giremiyorum artık ramazandan dolayı ramazan bitince bol bol sohbet ederiz inş depresyonamı giriyorum anlamadım uykuda girmiyor gözüme artık :(( ne yapcam şaşırdım doktoramı gitsem çok kafaya takıyorum bidahaki beklenmeyen adetim 22 eylül inşallah bu ay hamiş olurum bende allahım tüm bebiş isteyenlere şu ramazan hörmetine bebek nasıp et hayırlı geceler hepinize k.i.b ın

canım anlıyorum üzülmemek elde değil bende senin gibiyim ama üzülee üzüleee vakitte geçmiyor en iyisi ne yapmak istiyorsan onu yap ki aklında hiçbişey kalmasın inş. en kısa zamanda hamiş heberini duyarız...

günaydınnnnnn
ayyyy gece hiç uyuyamadımm
şimdi de belim ağrıo
amannn amannnnn ananem gibi oldumkaydirigubbakcemile3

kızzzzzzzz yoksaaaaaa inşşşşşşş:CüvCüv::utangac:

canımmm iyiyz biz çok şükür
bende bi gelişme yok aynı tas aynı hamam devam edioruz
kafandaki karışıklıklardan bahsetmişsin
bazen bende öle oluorum canım
bi diorum dr.umla konuşiim hemen aşılama yapalım
bi diorum ne bu acele elbet olucak az daa sabret
şu sıralar sakinim dr.um ne derse aynı doğrultuda ilerliorum
ama dediğim gibi şu sıralar
1-2 aya ne olur bilemem
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

ayyyyy canım yaaa valla bu karışıklık beni çok yoruyordu dün eşimle konuştuk ve bayramdan sonra tekrar hastaneye gitmeye karar verdik bakalım 2 yıldır benim doktor boşyeremi bekletmiş beni farklı bir hastaneye gidecem belli olmaz gerekirse hemen tüp bebekte yaptırabiliriz hayırlısı...

merhaba esemos bende ankaradım bende pco var ve suan bebek tedavısı goruorum gazı unv tıp fakultsnn hastanesıne gıdıorum orda "prf.dr ahmet erdem "dıe bı doktoro gorunuorum alanında cok ii bı doktor hatta ikizide var aynı oda cok ii mehmet erdem tavsıye ederım doktorumu ccok ii ilgılenıolr hastalryla ve cok basarlılar cok doktora gıttım vehıç fayda gormedım sonunda dogru tercıh yaptıgma inanıorum benden tavsıye canım ucrette cok cuzzi.bu arada ozel muaynesı hastane içinde.

canım çok saol mutlaka onuda değerlendirecem bana özelden yazarmısın muayene ücretini ve randevu sistemini...inş. hakkımızda hayırlısı olur...

arastr cnm Rabbım en iisinı cıkarsın inşş karsına
oo ozman inşş hala seneye gelmez sen gelırsın ist guzel olu valla yaa.ben eskıden hep ankaradaydım iş ıcın gelşıodum 1 hafta kalırdım keske yıne gelsem ama özgur sehr dısı calımammı ıstemedı:kızgın:
ayy valal bılmıom hoşkılo alırım dıye yemkten kısmıorum asla ama cok yemıyorumdA amann napalım yaa verırız artıkın
tatlıs sana seyı sorcktım hanı sen tatlık-h yaptrmıstın ya nedenını ogrenmek ıcın sımdı hamıs kaldıgında nesıl onlem alınıcak bsy dedımı dr

kuzum inş. birgün ya istanbulda ya ankarada tanışırız canım...hele sen sağlıkla hamişliğin tadını çıkar kilo durumunada fazla takılma bidenem..
canım ben genetik test yaptırdım sonuç olarak bende kan pıhtılaşması çıktı eşimdede az derecede kromozon bozukluğu çıktı... ben coraspirin kullanıyorum hergün malesef eşimin bir tedavisi yok onunki doğuştan bir sorunmuş doktorun dediğine göre önemli değil ama ben biraz araştırdım bizi en güzel sonuçla bırakacak şey tüp bebekmiş bakalım araştıracam canım bayramdan sonra hastane marotonum tekrar başlayacak sanırım...haaaa benim doktorum hiç bir önlem almadı onun bana dediğini söyleyim belki 3. ve hatta 4. bebeğinide kaybedebilirsin buna yapacak bişey yok dedi..ben doktorun bu söylediklerinden etkilendiğim için 5 ay korundum hamişlik istemedim ama doktorumu değiştirip tahlillerimi başka bir doktora daha göstermeye karar verdim...

Al bendende o kadar Tatlım ya. Bir çok kişiye yardımcı olmuş benim Doktorumda. Ama gel görelimki ben bir faydasını görmedim. Özel bir Muaynehaneye gittim canım ben Kavaklıderede. Dünyanın parasını verdim, birde aşılama yaptırdım ama elde var sıfır. :sinifsinif:

tatlım bırak artık özel hastaneleri bende senin gibi yaptım özel hastaneye verdiğim parayla bugün bi tüp bebek yaptırabilirdim düşün artık ne kadar para verdiğimi...ben bayramdan sonra devlet üniversite hasatnelerini tercih edecem doktorun muayenehanesinede gidersem birkere giderim sonra hastane ortamında olacak herşeyim sende öyle yap bence biz özel olunca sanki doktorları daha iyiymiş gibi düşünüyoruz haaa daha ilgili olabilirler ona bişey diyemem ama gerçekten sonuç alınamayınca ilgide bir işe yaramıyor canım sende benim gibi yap istersen devlet hastanelerini bir düşün...

selam kızlar size bişi sorcam
ben ilk bu ay klomene başladım benim herşey normal ovallerde çalışıyo gebeliği hızlandırmak için verdi dr. bugün 7.ci gün içeli çarşama kontrolüm var. dün benden ovülasyon akıntısı gibi asılınca uzayan yumurta akı gibi sıvı geldi. acaba ilaç bitmeden çatlama olurmu dün adetimin 8.ci günüydü. cevaplarsanız sevinirim.

selam kızlar size bişi sorcam
ben ilk bu ay klomene başladım benim herşey normal ovallerde çalışıyo gebeliği hızlandırmak için verdi dr. bugün 7.ci gün içeli çarşama kontrolüm var. dün benden ovülasyon akıntısı gibi asılınca uzayan yumurta akı gibi sıvı geldi. acaba ilaç bitmeden çatlama olurmu dün adetimin 8.ci günüydü. cevaplarsanız sevinirim.

canım gunaydın bıldıgım kadarı ıle kac gunde adet oluyorsan onun yarı tarıhınde catlama olur dıye bılıyorum mesela 28 gunde bır adet oluyorsan 14. gunde 26 gunde bır oluyorsan 13. gunde 30 gunde bır oluyorsan 15 . gunde olur dıye bılıyorumm ama bu ıslerın takvımı yokk bellı bır matematıgıde yokk heray catlama gunu degısebılırde yumurtlama testlerı var eczanelerde satılan gebelık testı gıbı aynı yontemle yapılıyor al bır tane bak bakalım yumurtlama olmusmuu yardımcı olabıldım mı bılemem ama bılgım bu kadar

gunaydın kızlarrr nasılsınızzz

asyacım cok sevındım umarım erkektırr esemosum nasılsınn zehracım ya senn nasılsınn selda mercımek ne yapıyorrr umutlum nerelerdee

kızlar ben yıne cok uykusuzumm dun gezmeye gıttık kuzenımın oglunun 1. yasgunuydu onlara gıttık aıle arasında ıftar yemegı ıle kucuk bı kutlama yapıldı ama kızım butungece uyudu hıckımse sevemedıı

eve geldık uyandı sabaha kadar gozunu kırpmadı tabı bende:((((((( valla hayalet gıbı oldumm arkadaslar benım sutum kızıma yetmıyorr gecelerı mamaya basladıkk karnı doymuyorr cunku kendımı vıcdanen cok kotu hıssedıyorumm ama ne yapalım mecburen verıyoruz mamayıı yoksa aclıktan uyumuyorr cumartesı gunu 1 aylık oluyoruz vakıt hızla ılerlıyorr cumartesıde dr kontrolumuz ve asımız varr bakalım dr umuz ne dıyecekk

saol cnm tarıhımı degıstırmıssın.ınsallah onumuzdekı ay gelır bebeısım.herseyın hayırlısı herkes ıcın.demekkı zamanı gelmemıs henuz.ewt moralım ıyı nedense ben daha kotu olurum dıyordum adet olursam cok bozulurum herhalde dıyordum ama ole olmadı.en azından tarıhınde oldu gecıkme olmadı.burda bır pcolu olarak ıyı bır gelısme benım ıcın.bu arada kuzu sende gecen okudum temızlık falan yapmıssın.arkadasım benden tavsıye ben ılk hamılelıgımde hıc durmadım her ısı yaptım.bır suru yemeklı mısafırler falan agırladım.bır daha asla aynı hatayı yapmıcam hamıle kalırsam.uzatıp ayaklarımı tadını cıkarıcam.sana tavsıyem cnm kendını ne olursa olsun zorlama ve yorma.bırak su 9 ayın tadını cıkar:))
inşş cnm inşş eylul ayı guzel bır ay olur
uzulmemen cok cok ii moralın yuksek oluck cunku
yok cnm ya öle yormuorum kendımı aslonda ama belım agrıo ama belım bı kackere egılım kalkım agrıo hemen :)

asyacım cok sevındım umarım erkektırr esemosum nasılsınn zehracım ya senn nasılsınn selda mercımek ne yapıyorrr umutlum nerelerdee

kızlar ben yıne cok uykusuzumm dun gezmeye gıttık kuzenımın oglunun 1. yasgunuydu onlara gıttık aıle arasında ıftar yemegı ıle kucuk bı kutlama yapıldı ama kızım butungece uyudu hıckımse sevemedıı

eve geldık uyandı sabaha kadar gozunu kırpmadı tabı bende:((((((( valla hayalet gıbı oldumm arkadaslar benım sutum kızıma yetmıyorr gecelerı mamaya basladıkk karnı doymuyorr cunku kendımı vıcdanen cok kotu hıssedıyorumm ama ne yapalım mecburen verıyoruz mamayıı yoksa aclıktan uyumuyorr cumartesı gunu 1 aylık oluyoruz vakıt hızla ılerlıyorr cumartesıde dr kontrolumuz ve asımız varr bakalım dr umuz ne dıyecekk

gunaydınnnnnnnnn mercimek ii dir inşş cnm yanı ben kotu bsy hıssetmıorum ama daha dgrusu pek bsy hıssetmıorum :)))
yaaa yerım onu yaaa mısafırlıktye uyudu demek hee :))
valla sevdacım senın hamılelık zamannından bellıydı kızınn aclıga dayanamadıgı acıkınca baslıodu ya hareketlenmeye simdide bak ole :) masalhhh yesın olsun sadece mama yemıokı cnm benım sütte emıoo
1 ay ne csabuk gectı yaa :))

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR........................................................

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.................................
AYSEN_34............................3 AĞUSTOS
UMUTLU22...........................3 AĞUSTOS
OZDAGE...............................5 AĞUSTOS
ENDLEESLOVE....................13 AĞUSTOS
BİRSEN29............................20 AĞUSTOS
G.ERKL_........................... 25 AĞUSTOS
SEYDAM............................... 30 AĞUSTOS
LİGHTLİFE.............................30 AĞUSTOS
.............................EYLÜL AYI LİSTEMİZ..............................

A_EMET26 ..........................2 EYLÜL
MAWWİ35............................3 EYLÜL
DURUŞAH............................5 EYLÜL
ZEYNO_81............................7 EYLÜL
ZAZEZ..................................7 EYLÜL
GAMZELİ KIZ........................9 EYLÜL
GUZELGUN..........................10 EYLÜL
SERSELO............................12 EYLÜL
ASKMESK...........................17 EYLÜL
SİYASİYA.............................17 EYLÜL
MATTİKA..............................18 EYLÜL
EXORCİST_TREX...................20 EYLÜL
İLKNURR1984....................... 22 EYLÜL
G.ERKL.................................23 EYLÜL
ESEMOS...............................25 EYLÜL
NAZLİKİ82............................28 EYLÜL

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
EYLÜL AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

ESEMOSUM
bende kullanıorum senın kullandıgın aspırınden dr vermısrtı ama tathlı yapıp vermedı bana
cnm ben inanıorum bu sefer cok guzel oluck bak goruceksın..
Allahım dualarımızı kabul etsın inşşş

günaydın canım sanada
ben iiim çok şükür 2 gün sonra okul açılıo die biraz üzgünüm açıkcasıkafamçokkarıştı
yaa zaman ne çabuk geçti dimi 1 aylık oluo miniğimiz Allahın izniyle
demek kızımız gündüzleri uyuo uyuo geceleri uyumuyo
acaba gündüzleri bi şekilde oyalamaya çalışsanız da az da gece uyusa olmuomu
daa biz o günleri tatmadığımızdan söylemek kolay tabi bize
neyse canım sağlıklı olsunda napalım tek derdiniz bu olsun
sütün konusunda da hiç kötü hissetme canım kendini
en azından süt verebiliosun
yetmemesi senle diil yarmagül:emir_bebek: kızınla ilgili bence
maşşallah Allahım nazarlardan saklasın çooookk güzel bi bebek çünkü o:nazar:

bende bu ay klomen kullandım kızlaryerimseniben..4 yaşında bi, kızım var onada tedaviyle hamile kalmıştım..şimdi 2.bebek için tedaviye gidiyorum..bikaç kere gittim ama olmadı :sinifsinif:..haziranda hsg çekindim.bu ayda klomen verdi dr um..dün kontrolüm vardı iki sağda iki solda 4 yumoşun ölçümlerini aldı ama bana küçük gibi geldiler..9-12 mm arasındalar.boshayallersmilesizce büyürlermi salı gününe kadar..boshayallersmile.salı günü tekrar kontrolüm var..inşallah büyürlerde çatlatma iğnemi vurunurum..:Saruboceq::Saruboceq:birde dr um rahmin ters dönmüş dedimafoldumben yani iyice zorlaştı ne yapacam bilemiyorum..boshayallersmile

benide uğurlu listenize ekler misiniz canlarıııımmm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.beklenen adet tarihim 16 EylülolumunekankayizsmileŞeniz..

dün sabah 10:00 da çatlatma iğnemi vuruldum,hayırlısı ile bugün ilişki...dua edin 17 eylülde kırmızıyı görmeyeyimm:Saruboceq:
perşembe yine çağırdı dr.beni ne olacak ogün bilen varmı ?birde dün çok fena bacağım kasıldı tüm gün iğneden sonra böyle etkileri olurmu kafama takıldı?bilmiyorumkismile

bende bu ay klomen kullandım kızlaryerimseniben..4 yaşında bi, kızım var onada tedaviyle hamile kalmıştım..şimdi 2.bebek için tedaviye gidiyorum..bikaç kere gittim ama olmadı :sinifsinif:..haziranda hsg çekindim.bu ayda klomen verdi dr um..dün kontrolüm vardı iki sağda iki solda 4 yumoşun ölçümlerini aldı ama bana küçük gibi geldiler..9-12 mm arasındalar.boshayallersmilesizce büyürlermi salı gününe kadar..boshayallersmile.salı günü tekrar kontrolüm var..inşallah büyürlerde çatlatma iğnemi vurunurum..:Saruboceq::Saruboceq:birde dr um rahmin ters dönmüş dedimafoldumben yani iyice zorlaştı ne yapacam bilemiyorum..boshayallersmile

benide uğurlu listenize ekler misiniz canlarıııımmm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.beklenen adet tarihim 16 EylülolumunekankayizsmileŞeniz..
tedavın hayırlı olsun cnm inşş en yakın zamnada kavusursun mınıgıne :)eklıorum hemen lısteya
ben yeni üyeyim listeye beni de eklermisiniz? 25 ağustos klomen:1hug:

pardon beklenen adet yazıyoruz sanırım 27 eylül

tamm cnm eklıorum senıde ugurlu gelsın lıstemız inşş

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.................................
AYSEN_34............................3 AĞUSTOS
UMUTLU22...........................3 AĞUSTOS
OZDAGE...............................5 AĞUSTOS
ENDLEESLOVE....................13 AĞUSTOS
BİRSEN29............................20 AĞUSTOS
G.ERKL_........................... 25 AĞUSTOS
SEYDAM............................... 30 AĞUSTOS
LİGHTLİFE.............................30 AĞUSTOS
.............................EYLÜL AYI LİSTEMİZ..............................

A_EMET26 ..........................2 EYLÜL
MAWWİ35............................3 EYLÜL
DURUŞAH............................5 EYLÜL
ZEYNO_81............................7 EYLÜL
ZAZEZ..................................7 EYLÜL
GAMZELİ KIZ........................9 EYLÜL
GUZELGUN..........................10 EYLÜL
SERSELO............................12 EYLÜL
RAEBZEH............................16 EYLÜL
ASKMESK...........................17 EYLÜL
SİYASİYA.............................17 EYLÜL
MATTİKA..............................18 EYLÜL
EXORCİST_TREX...................20 EYLÜL
İLKNURR1984....................... 22 EYLÜL
G.ERKL.................................23 EYLÜL
ESEMOS...............................25 EYLÜL
KİDY......................................27 EYLÜL
NAZLİKİ82............................28 EYLÜL

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
EYLÜL AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

tedavın hayırlı olsun cnm inşş en yakın zamnada kavusursun mınıgıne :)eklıorum hemen lısteya

tamm cnm eklıorum senıde ugurlu gelsın lıstemız inşş

sağol canııım benimŞenizçok teşekkür ederimopuyorumnanaktaninşallah sende miniğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canım..Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin..amiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:

sağol canııım benimŞenizçok teşekkür ederimopuyorumnanaktaninşallah sende miniğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canım..Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin..amiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:

saol cnm amın inşşş
Rabbım yurgımızdekılerı nasıp etsın bızlere

ayyyyy yerim ben o tatlılığı maaşallah bebişin çok yaramaz olacak anlaşılan ayyy nasıl heyecanlandım şimdi....sonuçlarında güzel ilerliyor ohhh maaşallah canım sağlıkla kavuşun birbirinize...

canım cok sağol. allah sanada nasip eder inşşalah bu duyguyu

bakalmım canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun. sende kendını üzüpte kalan sütüde kaçırma. bebk için bebegın kadar kendınıde dusunmen gerek.sende bebegın uyudugu an hemen uyumaya calıs. dinlen biraz. 1 ay da ne cabuk gectı ya. masallah..

Back
X