valla ben gördüm bariz erkekdi :) ama doktor kordonda oraya girmiş yinede soru işareti koyalım dedi :) kıpır kıpır amaaannn suna bakın yerındede durmuyor dedı doktor :) birazda kendi vurdu karnıma iyce oynarsa kordondan kurtulur diye ama almış bacaklarnın arasına takla atyordu :) kordondan kurtulamadı.. üçlü test yaptırdık sonuc haftaya perşembe. sonucu gostermeye gıttıgımde bıdaha baktırırım belkı kesınlesır..
ayyyyy yerim ben o tatlılığı maaşallah bebişin çok yaramaz olacak anlaşılan ayyy nasıl heyecanlandım şimdi....sonuçlarında güzel ilerliyor ohhh maaşallah canım sağlıkla kavuşun birbirinize...
kızlar ben az once gıttım adet olmusum kesınlestı artık.valla ılk defa cok uzulmedım korktum cunku hamıle olup kan gelıyor olmasından herhalde o yuzden.artık ınsallah saglıklı bır sekılde onumuzdekı aya bakıcaz.calısmalara devam artık:))
kuzu benıde eklermısın lısteye cnm 28 eylul.
hayırlısı olsun canım durmak yok çalışmalara devam inş. bu ay hamiş kalırsın...
arkadaşlarım malesef yine adet oldum lütfen bana dua edin üzülüyorum her ay ama yapacakta bişey yok tabi allahtan hayırlısı ne diyeyim pek giremiyorum artık ramazandan dolayı ramazan bitince bol bol sohbet ederiz inş depresyonamı giriyorum anlamadım uykuda girmiyor gözüme artık( ne yapcam şaşırdım doktoramı gitsem çok kafaya takıyorum bidahaki beklenmeyen adetim 22 eylül inşallah bu ay hamiş olurum bende allahım tüm bebiş isteyenlere şu ramazan hörmetine bebek nasıp et hayırlı geceler hepinize k.i.b ın
canım anlıyorum üzülmemek elde değil bende senin gibiyim ama üzülee üzüleee vakitte geçmiyor en iyisi ne yapmak istiyorsan onu yap ki aklında hiçbişey kalmasın inş. en kısa zamanda hamiş heberini duyarız...
günaydınnnnnn
ayyyy gece hiç uyuyamadımm
şimdi de belim ağrıo
amannn amannnnn ananem gibi oldumkaydirigubbakcemile3
kızzzzzzzz yoksaaaaaa inşşşşşşş:CüvCüv:

canımmm iyiyz biz çok şükür
bende bi gelişme yok aynı tas aynı hamam devam edioruz
kafandaki karışıklıklardan bahsetmişsin
bazen bende öle oluorum canım
bi diorum dr.umla konuşiim hemen aşılama yapalım
bi diorum ne bu acele elbet olucak az daa sabret
şu sıralar sakinim dr.um ne derse aynı doğrultuda ilerliorum
ama dediğim gibi şu sıralar
1-2 aya ne olur bilemem
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
ayyyyy canım yaaa valla bu karışıklık beni çok yoruyordu dün eşimle konuştuk ve bayramdan sonra tekrar hastaneye gitmeye karar verdik bakalım 2 yıldır benim doktor boşyeremi bekletmiş beni farklı bir hastaneye gidecem belli olmaz gerekirse hemen tüp bebekte yaptırabiliriz hayırlısı...
merhaba esemos bende ankaradım bende pco var ve suan bebek tedavısı goruorum gazı unv tıp fakultsnn hastanesıne gıdıorum orda "prf.dr ahmet erdem "dıe bı doktoro gorunuorum alanında cok ii bı doktor hatta ikizide var aynı oda cok ii mehmet erdem tavsıye ederım doktorumu ccok ii ilgılenıolr hastalryla ve cok basarlılar cok doktora gıttım vehıç fayda gormedım sonunda dogru tercıh yaptıgma inanıorum benden tavsıye canım ucrette cok cuzzi.bu arada ozel muaynesı hastane içinde.
canım çok saol mutlaka onuda değerlendirecem bana özelden yazarmısın muayene ücretini ve randevu sistemini...inş. hakkımızda hayırlısı olur...
arastr cnm Rabbım en iisinı cıkarsın inşş karsına
oo ozman inşş hala seneye gelmez sen gelırsın ist guzel olu valla yaa.ben eskıden hep ankaradaydım iş ıcın gelşıodum 1 hafta kalırdım keske yıne gelsem ama özgur sehr dısı calımammı ıstemedı
ayy valal bılmıom hoşkılo alırım dıye yemkten kısmıorum asla ama cok yemıyorumdA amann napalım yaa verırız artıkın
tatlıs sana seyı sorcktım hanı sen tatlık-h yaptrmıstın ya nedenını ogrenmek ıcın sımdı hamıs kaldıgında nesıl onlem alınıcak bsy dedımı dr
kuzum inş. birgün ya istanbulda ya ankarada tanışırız canım...hele sen sağlıkla hamişliğin tadını çıkar kilo durumunada fazla takılma bidenem..
canım ben genetik test yaptırdım sonuç olarak bende kan pıhtılaşması çıktı eşimdede az derecede kromozon bozukluğu çıktı... ben coraspirin kullanıyorum hergün malesef eşimin bir tedavisi yok onunki doğuştan bir sorunmuş doktorun dediğine göre önemli değil ama ben biraz araştırdım bizi en güzel sonuçla bırakacak şey tüp bebekmiş bakalım araştıracam canım bayramdan sonra hastane marotonum tekrar başlayacak sanırım...haaaa benim doktorum hiç bir önlem almadı onun bana dediğini söyleyim belki 3. ve hatta 4. bebeğinide kaybedebilirsin buna yapacak bişey yok dedi..ben doktorun bu söylediklerinden etkilendiğim için 5 ay korundum hamişlik istemedim ama doktorumu değiştirip tahlillerimi başka bir doktora daha göstermeye karar verdim...
Al bendende o kadar Tatlım ya. Bir çok kişiye yardımcı olmuş benim Doktorumda. Ama gel görelimki ben bir faydasını görmedim. Özel bir Muaynehaneye gittim canım ben Kavaklıderede. Dünyanın parasını verdim, birde aşılama yaptırdım ama elde var sıfır. :sinifsinif:
tatlım bırak artık özel hastaneleri bende senin gibi yaptım özel hastaneye verdiğim parayla bugün bi tüp bebek yaptırabilirdim düşün artık ne kadar para verdiğimi...ben bayramdan sonra devlet üniversite hasatnelerini tercih edecem doktorun muayenehanesinede gidersem birkere giderim sonra hastane ortamında olacak herşeyim sende öyle yap bence biz özel olunca sanki doktorları daha iyiymiş gibi düşünüyoruz haaa daha ilgili olabilirler ona bişey diyemem ama gerçekten sonuç alınamayınca ilgide bir işe yaramıyor canım sende benim gibi yap istersen devlet hastanelerini bir düşün...