kızlar sizin kocalarınız da benim kocam kadar rahat mı yaaa.
ocaktan beri o doktor senin bu doktor bu tahlil benim geziom. bi kere bile gelmedi. sadece sperm testi için gitti.onu da ben verebilseydim eminim ki gitmezdi. işinden izin alamazmış.
ben o kadar ilaçları işkenceleri cekiom yaaa.
burda okumuştum bazı kocalar da klomen kullanıomuş.
ben yakın zamanda eşime diim ki" doktor eşin de klomen kullansın dedi die...
nerden bilecek .
braz da o hormonlansın.
hormonlu domateslerden farkım kalmadı valla:))))))
cnm benım kocamda cok rahat.olur zamanı gelınce dıyor baska bısey demıyor.olcak bak gorursun bosuna endıselenıyorsun dıyor ama her muayenede yanımda.bırlıkte gelıyor benımle.yumurta takıplerıne bıle gelıyor.hamıle kalsam ona suprız yapamıcam.sureklı yanımda cunku.ıyı mı kotumu anlamadım:)))) ama saolsun daha bır kere bıle yalnız gıtmedım doktora.ama rahatlıgı benı sınır edıyor.aslında bende onun gıbı rahat olabılsem belkı bu ıs coktan olmustu:))bu arada benım 36 saat bu gece doluyor.kızlar dua edın nolur tutsun bu gece.butun hafta yatıcam kalkmadan.ıs falan yapmıcam evde hıc.bır arkadasımsoledı ben hep yattım dedı gunduzlerıde o ay hamıle kaldı.hıc ıs yapma wc dısında kalkmamaya calıs dedı.bakalım bende denıcem.bu bır hafta yatıcam sureklı.hepımız kısa zmanda ınsallah meleklerımızı alıcaz kucagımıza ben ınanıyorum.