Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar sizin kocalarınız da benim kocam kadar rahat mı yaaa.
ocaktan beri o doktor senin bu doktor bu tahlil benim geziom. bi kere bile gelmedi. sadece sperm testi için gitti.onu da ben verebilseydim eminim ki gitmezdi. işinden izin alamazmış.
ben o kadar ilaçları işkenceleri cekiom yaaa.
burda okumuştum bazı kocalar da klomen kullanıomuş.
ben yakın zamanda eşime diim ki" doktor eşin de klomen kullansın dedi die...
nerden bilecek .
braz da o hormonlansın.
hormonlu domateslerden farkım kalmadı valla:))))))

cnm benım kocamda cok rahat.olur zamanı gelınce dıyor baska bısey demıyor.olcak bak gorursun bosuna endıselenıyorsun dıyor ama her muayenede yanımda.bırlıkte gelıyor benımle.yumurta takıplerıne bıle gelıyor.hamıle kalsam ona suprız yapamıcam.sureklı yanımda cunku.ıyı mı kotumu anlamadım:)))) ama saolsun daha bır kere bıle yalnız gıtmedım doktora.ama rahatlıgı benı sınır edıyor.aslında bende onun gıbı rahat olabılsem belkı bu ıs coktan olmustu:))bu arada benım 36 saat bu gece doluyor.kızlar dua edın nolur tutsun bu gece.butun hafta yatıcam kalkmadan.ıs falan yapmıcam evde hıc.bır arkadasımsoledı ben hep yattım dedı gunduzlerıde o ay hamıle kaldı.hıc ıs yapma wc dısında kalkmamaya calıs dedı.bakalım bende denıcem.bu bır hafta yatıcam sureklı.hepımız kısa zmanda ınsallah meleklerımızı alıcaz kucagımıza ben ınanıyorum.

çok sıkıldım.30. günde yine hastalandım.
herkes doğum için gün sayıyor ben daha hamile kalamadım,

arkadasım oyle soyleme.bızım ıcın en onemlı sey su anda moral.Allah hayırlısını versın hepımıze.dua edıyorum ben hep bol bol.ınsanı rahatlatıyor.strese gırme sakın.en azından duzenlı adet olabılıyorsun burada bır cok kişi onuda olamıyor.birde bu tarafından bak.ınsallah en kısa zmanda alırsın hayırlı haberler.

kuzu insallah gonlunden gecen olur bebişinin cinsiyeti.Rabbim hayırlı evlat versın ınsallah.saglıklı sıhatlı olsun.kız erkek hepsi melek:)))sabırsızlıkla beklıyoruz bızde cınsıyetını bebısının:))

arkadaşlar beni ekim ayına listeye yazarmısınız bu ayda olmadı kırmızıları gördüm .....neyse kendinize iyi bakın çalıştıgım için fazla giremiyorum nete ....

kuzu insallah gonlunden gecen olur bebişinin cinsiyeti.Rabbim hayırlı evlat versın ınsallah.saglıklı sıhatlı olsun.kız erkek hepsi melek:)))sabırsızlıkla beklıyoruz bızde cınsıyetını bebısının:))
canım benım saolll Amın inşşş 1 haftamız kaldı hemen gecsede gıtsek :) inşş gosterır bıde o var :))
arkadaşlar beni ekim ayına listeye yazarmısınız bu ayda olmadı kırmızıları gördüm .....neyse kendinize iyi bakın çalıştıgım için fazla giremiyorum nete ....

ekımın kacı cnm tarıhın

merhabalar ben izmirden yeni katıldım 23 yaşındayım 2 aylık evliyim fakat 1,5 yıllık bir beraberliğimiz vardı ve ben hamile kalamadım dün smyrna tıp merkezine gittim bendeki yumurtaların çatlamadıı söylediler çatlamaış yumurtalar varmış birde ben dogum kontrol hapı kullanmadan adet olamıyorum eşiminde sperm sayısı 3000 çıktı ikimizdede sorun varmış yani tüp bebek dediler benim yumurtalarımın çatlaması ve eşimin sperm sayısının artası için önerebiliceniz bişeyler varmı arkadaşlar teşekkürler

günaydın kızlar, kuzucum bebeğinin cisiyeti haftaya belli olacak demek ayy ne güzel maşallah. Kuzucum aklıma bişey takıldı aşılama olmadan önce eşler ilaç vs. kullanıyormu, yani hemen adet bitince şu gün gel deyip aşılama mı başlıyor

merhabalar ben izmirden yeni katıldım 23 yaşındayım 2 aylık evliyim fakat 1,5 yıllık bir beraberliğimiz vardı ve ben hamile kalamadım dün smyrna tıp merkezine gittim bendeki yumurtaların çatlamadıı söylediler çatlamaış yumurtalar varmış birde ben dogum kontrol hapı kullanmadan adet olamıyorum eşiminde sperm sayısı 3000 çıktı ikimizdede sorun varmış yani tüp bebek dediler benim yumurtalarımın çatlaması ve eşimin sperm sayısının artası için önerebiliceniz bişeyler varmı arkadaşlar teşekkürler

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım, sperm sayısı için dr size ilaç vermedi mi, ayrıca keçiboynuzu kürü yapabilirsin eşine, çok faydasını görenler var, pekmezinden de yedir, fındık fıstık vs. de iyi beslenin yani

yok eşim için hapların bi faydası olamıycanı söylediler yani ikimizdede sorun oldugu için baş başa bi tedavi uygulayıp tüp bebek yapılıcak dediler bu klomen varmış bayanlarda yumurta çatlatma ve erkeklerde sperm sayısını arttırıyormuş galiba acaba kullansak bir faydası olurmu birde bu klomen adet görmemi saglarmı acaba

yok eşim için hapların bi faydası olamıycanı söylediler yani ikimizdede sorun oldugu için baş başa bi tedavi uygulayıp tüp bebek yapılıcak dediler bu klomen varmış bayanlarda yumurta çatlatma ve erkeklerde sperm sayısını arttırıyormuş galiba acaba kullansak bir faydası olurmu birde bu klomen adet görmemi saglarmı acaba

Adetb düzensizliği de varmı canım sende ? Klomeni dr kontrolünde kullanman gerekli, senin yumurtan çatlamıyorsa aslında çatlatma iğnesi verebilir, ama eşinin spermleri az olduğu için direk size tüp bebek demiş sanırım drun. Evet yumurta çatlatma iğnesi var eşlerin spermlerini arttırmak için miş, benim eşimde başladı kullanmaya. eşimin sperm sayısı da 12 .000 , normal değer 20.000

dedigim kur iliskiye girmeden önce yapilip oluyor 3 gun boyunca ve yumurtlama gununde

Evet küçüklüğümden beri adet problemi hep yaşadım ondan evenince hemen dk.gittim zaten ne biliyim klomen kullamayı düşünüyorum birde böğürtlen kökü kullanıcam ben eşimede keçi boynuzu kürü yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı

Benim abimde 4 yıllık evli eşide kendide gayet saglıklı am aolmuyordu 4 sene sonra annemi kaybettik şimdide efeciğ bekliyoruz dünyaya gelsin diye 8 aylık oda allahım banada nasip etsin o kdr çok arzuluyorumki bebeğim gel artık lütfen

Benim abimde 4 yıllık evli eşide kendide gayet saglıklı am aolmuyordu 4 sene sonra annemi kaybettik şimdide efeciğ bekliyoruz dünyaya gelsin diye 8 aylık oda allahım banada nasip etsin o kdr çok arzuluyorumki bebeğim gel artık lütfen

allahım inş sana ve bütün isteyenlerede nasip etsin cnm

kızlar merhaba benım yaklasık 1 haftadan berı cok akıntım oluo bu normal bişseymı acababilmiyorumkismile klomen kullandım temmuzda tabı bebek olmadı kıst yapmış doktorum ara verdı bugu adet olmam gerekıo ama bişi yok belım agrıo ama ve ok akıntım oluo ne demek oluo bu sımdı bıde fazla umutlanmak istemıorum ben pco hastası oldugum için ilaçsız adet olamıorum belkı yıne oledır ama inş bebek vardır ya offf aglıcam ama cok keyıfsızızmsenağlama bı akıl verın kızlarrrrbilmiyorumkismile

mrb kızlar uğrayamadım bayadır
okuldan sonra eve gelmek bi türlü nasip olmadı
sürekli dışarda işler çıktı

sevdacım okudum yazdıklarını
Rabbim ıslah etsin diorum ,eşinide takdir ettim
sen ve eşin iyi olduğunuz sürece sırtınız yere gelmez arkadaşım hiç takma kafana

eminecim sende uğramışsın bayadır senlede görüşemedik
aşılamalardan bahsetmişsin ya
en çok dr.lara kızdım madem böle bi durum var bunu söylemeleri lazım
biz nerden bilicez ki
ama ben yinede diorum ki bundada mutlaka bi hayır vardır

kuzummmm demek dayanamadın başka bi dr.a gittin
ama miniş göstermemiş
neyse fazla kalmamış 1hafta sonra gösterir inş.

buarada umutlum fazla uğramamış galba
inş. oda iidir

kızlar merhaba benım yaklasık 1 haftadan berı cok akıntım oluo bu normal bişseymı acababilmiyorumkismile klomen kullandım temmuzda tabı bebek olmadı kıst yapmış doktorum ara verdı bugu adet olmam gerekıo ama bişi yok belım agrıo ama ve ok akıntım oluo ne demek oluo bu sımdı bıde fazla umutlanmak istemıorum ben pco hastası oldugum için ilaçsız adet olamıorum belkı yıne oledır ama inş bebek vardır ya offf aglıcam ama cok keyıfsızızmsenağlama bı akıl verın kızlarrrrbilmiyorumkismile

mrb fatma akıntı normalde bi hamilelik belirtisi
bende de öle olmuştu hep regl oldum sanıp lavaboya gidiodum bakıodum akıntı
inş. seninde öledir
ama üşütmüş falanda olabilirsin iltihap falanda olabilir
bana sorarsan regl olmassan 2 gün sonra evde bi test yap

kızlar ayrıca son zamanlardaki düşüncemi sizlede paylaşmak istiyorum
bilemiorum siz ne diyeceksiniz
şu sıralar çok rahatım
diorum ki ben ne yaparsam yapayım vereceği zamanı Rabbim bilio
yani ben ne kadar uğraşırsam uğraşıyım
kendimi ne kadar paralasamda olmayacaksa olmayacaktır.
yani örneğin aşılama olucam o zaman tutucak dicemki aşılamam tuttu
hayır Rabbim nasip etti ben o ay aşılama olmasamda zaten o ay olucak bebeğim
bu düşünceyle inanılmaz rahatım
eşimede söledim hak verdi oda bana
ama tabiii biraz panik bu konularda eşimi
eee bişi yapmayalımmı o zaman dio (ilaç yada tedavi olarak)
bu benim son klomen kullanışm bundada olmazsa rahm filmi çekilcek
sonrada dr.um göbekten iğnelere ve aşılamaya geçeriz dedi
acaba diorum biraz aramı versem
rahim filminden sonra

Back
X