Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kıslar mrb benim bugün tam 14.günüm az önce wcye gittim bide baktım yumurta akı kıvamında bişiyler geliyo acaba yumurtluyormuyum? dün çalışma yapmıştım acaba bugünde mi yapsam ama üst üste 2 gün olurmuki sperm kaliteli olmaz diyolarya bide bugün işyerine verem savaştan geldiler gezici röntgen arabasında röntgen çektirdim umarım bişiy olmas

mrb mavıs yumurtlaman ya bugun yada 1-2 gun ıcınde olcaktr degerlendrmelısın benımde akıntım ıkı gun boyunca yumrta akı kıvamındaydı ama ben o sansı kacırdı malesef sana ıyı sanslar umarı hakkında hayrlısı olur.ben klome kullanmyrm artk 2aydır bıraktım ama bıraktktan sonrakı aylarda yumurtlamam oldu sanırım esım yanımda degldı 2AYıda kacırdm vardr mutlaka bır hıkmet bunda dıye dusundm sana kolay gelsın

kızlar dün öglende adet oldum üzülmeye degil düşünmeye fırsatım olmadı abim kalp krizi geçirdi şuan yogun bakımda hiç bir şey düşünemiyorum hastaneden yeni geldim ayaklarım yorgunluktan şişti uykusuzum.
yeni adet tarihim 21 eylül kızlar

kızlar bugün ilaç bitiyor gece iççem bi işte. yarında öğleden sonra randevum var bakalım yumurtlamış mıyım. gonaphene yi ilk içtiğim günler kasıklarım ağrımıştı ama son3 gündür hiçbi yerim ağrımıo :S bişi daha sorcam. ne kadar yumurta fazla olursa çogul gebelik şansı da o kadar artıo mu? bu ilaçla 2iz yada 3üz bebeği olan var mı?

25.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????
?

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL
DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2EYLÜL
ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EYLÜL
nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL???
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
SULTANIM83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::??????
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS???????????????????(hadi hayırlısı bak haberi alınca bizi unutma haber ver emi:))))))
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS(bende beklemedeyim ama fazla umutlu değilim malum ilaçsız 35 günde bir oluyorum ama günüm geçti yinede test negatif 3 4 gün içinde belli olurrrr)))

**************:nazar:KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR:nazar:**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

kızlar bugün ilaç bitiyor gece iççem bi işte. yarında öğleden sonra randevum var bakalım yumurtlamış mıyım. gonaphene yi ilk içtiğim günler kasıklarım ağrımıştı ama son3 gündür hiçbi yerim ağrımıo :S bişi daha sorcam. ne kadar yumurta fazla olursa çogul gebelik şansı da o kadar artıo mu? bu ilaçla 2iz yada 3üz bebeği olan var mı?

evet tatlım yumurta kaliteli şekilde çoğalırsa çoğul gebelik riski artıyo ama çok sayıda küçük olursa bi işe de yaramıyo tatlım hadi hayırlısı olsun çatlatma zamanında olur bide sancı normal yani şimdi kesilmesi hayırlısı olsun stres yokkkkkaydirigubbakcemile4

başakcım çok geçmiş olsun cicim allah acil şifalar versin bi iileşsin abin biz burdayız canım ben dua ederim bol bol hadi. fındığı da öp çok çok emiiii sen lazımsın bize aabini iileştir bekliyoz emi cicimmm

basakcım cok gecmıs olsun..ınsallah tez zamanda abın saglıgına kavusur..

kıslar buarada bugun sıvılce cıkmıs bırkac tane yuzumde..acaba ıgnemı yaptı?sızde de oldumu?
henuz ıgneyı vurunalı 2 gun oldu erkenden adet mı olucam yoksa senağlama

başakcım çok üzüldüm canım allah acil şifalar versin inşallah sende üzülme emii bundada vardır bi hayır....

bende de bugün bi sinir var anlatamam. adet olcağm zaman bile bu kadar sinirim olmazdı. ilç bugün bitti bi ilgisi yoktur sanırım ama anlamadım

slm kızlar uzun zamandır yazamadım arasıra yazılarınızı okudum.canım abin için çok büyük geçmiş olsun Allahtan acil şifalar dilerim.aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoş geldiniz.kızlar hiç sormadınız mehtap nerde diye,biliyosunuz eylül 1 ramazan kardeşlerim,yengem vs yufka açtık neyse akşam eşim işten geç geldi çay demledim kızım çayları dökerken bir demlik çayı üzerine döktü.sağ bacağı komple diz kapağının altına kadar yandı.:1no2:yavrum bi haftadır yatıyor acılar içinde hergün pansuman yaparlarken hastaneyi inletiyo senağlama.şu an biraz uyududa bi yazayım dedim.valla bu ay ne dr nede klomen kasıklarımda çok ağrım var emme çalışma pek yok malum kızım.:delphin:yüce Mevlamdan hayırlısını diliyorum bütün arkadaşlarım için. ah yavrumda bi iyileşse.kusura bakmayın canım arkadaşlarım biraz uzun oldu ama üzüntümü siz arkadaşlarımla paylaşmak istedim hepinizi çok öpüyorum.:enbuyukkk:

slm kızlar uzun zamandır yazamadım arasıra yazılarınızı okudum.canım abin için çok büyük geçmiş olsun Allahtan acil şifalar dilerim.aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoş geldiniz.kızlar hiç sormadınız mehtap nerde diye,biliyosunuz eylül 1 ramazan kardeşlerim,yengem vs yufka açtık neyse akşam eşim işten geç geldi çay demledim kızım çayları dökerken bir demlik çayı üzerine döktü.sağ bacağı komple diz kapağının altına kadar yandı.:1no2:yavrum bi haftadır yatıyor acılar içinde hergün pansuman yaparlarken hastaneyi inletiyo senağlama.şu an biraz uyududa bi yazayım dedim.valla bu ay ne dr nede klomen kasıklarımda çok ağrım var emme çalışma pek yok malum kızım.:delphin:yüce Mevlamdan hayırlısını diliyorum bütün arkadaşlarım için. ah yavrumda bi iyileşse.kusura bakmayın canım arkadaşlarım biraz uzun oldu ama üzüntümü siz arkadaşlarımla paylaşmak istedim hepinizi çok öpüyorum.:enbuyukkk:

çok geçmiş olsun arkdaşım. gerçekten çok zor bir durum.allah yardımcısı olsun..dünde kötü habreler aldıksenağlama.umarım bugüne güzel haberlerle uyanmışızdır...sende kendini üzme rabbimin bir bildiği vardır mutlkaaaa..a.s.

bu ikinci ayim bu gün adetimin 12.günü yumurta takibine gideceğim bakalim yumoşlar ne durumda...
Ayni zamanda cumartesi rahim filmi çektirdim bu ay neler olacak heycanla bekliyorum

canım cok gecmıs olsun.ınsallah bıran once kızın ıyılesır hıc bırseyı kalmaz..:1hug:

Beyaz melek be aranıza yeni katıldım. Benimde 8 günüm..ama dr yumurta kontrolü yapmıyor.12 günde bende gitsemmi? çağırmadığı halde..Çatlama iğneside vermedi?

Beyaz melek be aranıza yeni katıldım. Benimde 8 günüm..ama dr yumurta kontrolü yapmıyor.12 günde bende gitsemmi? çağırmadığı halde..Çatlama iğneside vermedi?

CANIM Bİ ARA DOKTORUNLA GÖRÜŞ İSTERSEN...
BEN SÜREKLİ 3.12.14.21.GÜNLERDE MUTLAKA GİDİYORUM....
3.GÜN GENEK KONTROL YAPILIR KİST VEYA HERHANGİ Bİ PROBLEM VAR MI DİYE.AYRICA GELİŞECEK OLAN FOLİKÜL SAYISI VE REZERV DURUMU DEĞERLENDİRİLİR..
12.GÜN YUMURTALAR ARTIK İSTENENOLGUNLUĞA GELMİŞ DURUMDADIR YAKLAŞIK 18MM VE 20 MM ARASI İDEALDİR...
EĞER OLGUN YUMURTA VARSA 12.GÜNÜ GECESİ ÇATLATMA İĞNESİ PREGNL5000 LİK 2 DOZ İĞNE YAPILIR....
14.GÜN GİTTİĞİNDE YUMURTANIN ÇATLAYIP ÇATLAMADIĞI HAKKINDA BİLGİ VERİR...
21 GÜN KANDA PROGESTORON TESTİYLE YUMURTANIN ÇATLAYIP ÇATLAMADIĞINI İSPAT EDER...VE YUMURTA TAKİBİN TAMAMLANIR...
UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR..a.s.

CANIM Bİ ARA DOKTORUNLA GÖRÜŞ İSTERSEN...
BEN SÜREKLİ 3.12.14.21.GÜNLERDE MUTLAKA GİDİYORUM....
3.GÜN GENEK KONTROL YAPILIR KİST VEYA HERHANGİ Bİ PROBLEM VAR MI DİYE.AYRICA GELİŞECEK OLAN FOLİKÜL SAYISI VE REZERV DURUMU DEĞERLENDİRİLİR..
12.GÜN YUMURTALAR ARTIK İSTENENOLGUNLUĞA GELMİŞ DURUMDADIR YAKLAŞIK 18MM VE 20 MM ARASI İDEALDİR...
EĞER OLGUN YUMURTA VARSA 12.GÜNÜ GECESİ ÇATLATMA İĞNESİ PREGNL5000 LİK 2 DOZ İĞNE YAPILIR....
14.GÜN GİTTİĞİNDE YUMURTANIN ÇATLAYIP ÇATLAMADIĞI HAKKINDA BİLGİ VERİR...
21 GÜN KANDA PROGESTORON TESTİYLE YUMURTANIN ÇATLAYIP ÇATLAMADIĞINI İSPAT EDER...VE YUMURTA TAKİBİN TAMAMLANIR...
UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR..a.s.

çok yardımcı oldun teşekkürler .istanbulda oturuyorum ben bakırköy civarı .sen bursadasın sanırım. benim iyi bir doktora ihtiyacım var. Avrupa yakası .Bana yardımcı olacak arkadaş varmı.? Teşekkürler

Back
X