• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydıııınnn kızlaaaar, nasılsınız bakeem..ay benim bu sabah tam adet sancılarım başladı,içimi oyuyolar sanki,sabah kalktım gittim kocaaaa bi paket orkid aldımsositososito,o denli kestim ümidi yani gebelikten..çok relaksım bu günlerde inşallah böyle devam eder de kırmızılar gelince krizlere girmemdelikafadulden

Canlarım benım ben pazartesıden ıtıbaren bır hafta yokum ızne ayrılıyorum antalyaya gıdıyoruz tatıle yumurtlama gÜnÜme denk gelıyor ınŞallah tutar ben yokken kendınıze Çok Çok ıyı bakın dÖndÜĞÜmde ınŞallah hamıle haberlerınızı duyarım allaha emanet olun

B]Hayırlıı olsun sultanımm inşallahh mübarek aylarda rabbim gönderir bebeğini:Saruboceq:[/B]

İNŞALLAH BİTANEM HEPİMİZİ GÜLDÜRSÜN RABBİM

Kızlar klomeni boşa içmişim eşimin sperm sayısı 20 milyon olması gerekirken ilkinde 2 milyon ikincisinde 12 milyon çıktı doktor direk tüp bebek dedi bende acaba aşılama denemesi gerekmiyormu diye düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.ıstanbul da bildiğiniz iyi bir tüp bebek merkezi var mı acaba?aşılamadan sonra tüp bebek deneniyor diye biliyorum hadi tüp bebekte tutmazsa sonra aşılamada olmaz hiçbişeyde aklım karışıkkafamçokkarıştı

Kızlar klomeni boşa içmişim eşimin sperm sayısı 20 milyon olması gerekirken ilkinde 2 milyon ikincisinde 12 milyon çıktı doktor direk tüp bebek dedi bende acaba aşılama denemesi gerekmiyormu diye düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.İstanbul da bildiğiniz iyi bir tüp bebek merkezi var mı acaba?aşılamadan sonra tüp bebek deneniyor diye biliyorum hadi tüp bebekte tutmazsa sonra aşılamada olmaz hiçbişeyde aklım karışıkkafamçokkarıştı

:teselli::1hug:Canım en azından sperm var ya hiçç olmasaydı allah korusun bence şükretmeliyiz yinedee..Benim siteden arkadaşım azopsermle hamile kaldı hemde doğal yoldann..Tabiki bu değerlere göre doktorlar tüp bebek diyorrr.Çünkü aşılamada şansımız çok az benim dr bana 1 defa uyguladı çünkü %6%3lük bir şansı denemektense tüp bebe en güzelii..Gerçi herşey nasipp kısmett tüp bebeğinde %100 garantisi yokk..Bence iyi bir merkez araştır iyi düşünn kendi hazır hissttiğin zaman yaptırabilirsin..Hee birde kaç yıldır istiyorsunuz??Çok acele etmenide anlamı yok aslında banada dr artık sebebi olmamaısna ragmen tüp bebek dediii..

Kızlar klomeni boşa içmişim eşimin sperm sayısı 20 milyon olması gerekirken ilkinde 2 milyon ikincisinde 12 milyon çıktı doktor direk tüp bebek dedi bende acaba aşılama denemesi gerekmiyormu diye düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.ıstanbul da bildiğiniz iyi bir tüp bebek merkezi var mı acaba?aşılamadan sonra tüp bebek deneniyor diye biliyorum hadi tüp bebekte tutmazsa sonra aşılamada olmaz hiçbişeyde aklım karışıkkafamçokkarıştı

benım bıldıgım yedıtepe unıversıte hastanesı dr da cem fıcıcıoglu basarı oranı cok yuksek fakat bıraz malıyetlı dıgerı ıse kendı dr umun hoocası dılersen sana tel verırım cem beyle ılk gorusmeye gıdıp bılgı alabılırsın test sonuclarınıda yanında gotur bı degerlendırsın ılk gorusme ucretsız aklında olsun ha bu arada cem bey profesor ıyı bı dr dur eklemeyı unutmusum bu hastane anadolu yakası bostancı koprusune cok yakın bı yerde eskı ptt hastanesı yanı e 5 uzerınde bılgın olsun canım

benimde sekizinde olmam gerekiyo hiç bi belirti yok şuana kadar geçen ayki gibi klomen ve iğneden sonra ağrılarımda olmadı herşey normal yani eğer bu ay olmazsa aşılama falan dedi dr. rahim filmi çekicez demişti ama vaz geçti heralde bu gittiğimde aşılamaya geçeriz dedi

yeni dr bulduğumu söylemiştim kızlar.Bugün dr a gittim.Dr eski sonuçlarımı inceledi bana direk senin bebeğinin olması zor dedi.Bir anda başımdan kaynar su döküldü.Zaten öncesinde de moralim başka nedenlerden dolayı bozuktu.Ağlamamak için kendimi zor tuttum.Adet olduğum için üstten baktı.sıkışık olmadığın için yumurtaların görünmüyor dedi.25 ağst için başka bir test verdi.Şu an çok kararsızım aynı dr a devam etmelimiyim.Bana bebeğinin olmamasının birçok nedeni olabilir onlara bakalım rahim filmi falan...bunlar mantıklı ama bana direk bebeğin zor olur demesi ve daha önce bir arkadaşın ultrasonu tam sonuç vermiyor falan demesi beni düşündürüyor...sizce ne yapmalıyım?

yeni dr bulduğumu söylemiştim kızlar.Bugün dr a gittim.Dr eski sonuçlarımı inceledi bana direk senin bebeğinin olması zor dedi.Bir anda başımdan kaynar su döküldü.Zaten öncesinde de moralim başka nedenlerden dolayı bozuktu.Ağlamamak için kendimi zor tuttum.Adet olduğum için üstten baktı.sıkışık olmadığın için yumurtaların görünmüyor dedi.25 ağst için başka bir test verdi.Şu an çok kararsızım aynı dr a devam etmelimiyim.Bana bebeğinin olmamasının birçok nedeni olabilir onlara bakalım rahim filmi falan...bunlar mantıklı ama bana direk bebeğin zor olur demesi ve daha önce bir arkadaşın ultrasonu tam sonuç vermiyor falan demesi beni düşündürüyor...sizce ne yapmalıyım?

ipek bence doktorunu değiştirrrr.
Bu ne biçim konuşmadırrr bebeğinn olması zor demek
Neden zor olur diyee sormadınmıı??
Sebeb neymiş peki açıklama yapsaymış sinir etmesin insanııı:olmaz:

Hiç öyle dr mu olur canım ya nedemek bu.. kesinlikle değiştir doktorunu öncelikle inanması lazım.. senin neyin var tuplerde falan mı sorunun?

:mymeka:bu o dr içindi:dance:..tatlım bencede değiştir dr'unu,benim arkadşıma böyle bi densiz dr aynı şeyi söylemiş,senin çocuğun olmaz demiş,kız krizlere girdi şimdi 3 aylık hamiş:teytey:...inanma bunlara..:1hug:

Benim doktorum o kadar pozitif bir insankii pskologum o benimm.Bana üstüne basa basa SEN %100 HA-Mı-LE KA-LI-CAK-SINN Aynen böyle heceliyor senın cocugun olucak diyorrr .Bence doktor çokk önemlii hastaya yaklaşımıı:olmaz:

zamanında benim anneme de senin yumurtalıkların 8 yaşındaki çocuğun yumurtalıkları kadar senin çocuğun olmaz demişler ama benden önce bide abim var :) yani her doktora güven olmuyor bence de doktoru iyi seçmek gerekli.

bu arada öyle zınk diye daldım forumunuza ama sakıncası yoktur umarım :utangac: ben komşu forumdanım ama yabancı sayılmam kaydirigubbakcemile3

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

8 AĞUSTOS 2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

KİM................................NE KULLANDI...........MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ
1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ::::::::::::::::::::emir_bebek:hoşgeldin çağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :::::::::::::emir_bebek:hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::emir_bebek:hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::::::::::::::::emir_bebek:hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::29 temmuz:emir_bebek: hoşgeldin burçin bebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
24.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
26.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
32.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
34.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
37.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: AŞILAMA
38.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
39.eylem_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
40.mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :nazar:
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :nazar:
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :nazar:
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
44.esraie:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
45.dahiliye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
46.gulsah1985:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::iLAÇSIZ :nazar:
48.berknilay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:nazar:
49.bade22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:
50.hazann:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :nazar:::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:
53.yaren35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :nazar:::::::::::::::::: 01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :nazar:
55.ZUZUCUK82::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN :nazar: :::::::::::::::: 11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:nazar:::::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::nazar: :nazar: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :nazar:
59.sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:hooray::nazar::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:
61.maksimen:::::::::::::::::::::::::::::::::::::SEROPHENE :nazar:
62.sudembebis:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:
63.bulu_dreya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:
64.sudem::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN:nazar:
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN:nazar:
66.adria::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN:nazar:
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: MENOGON:nazar::hooray:
68.melocum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN:nazar:
69.mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ:nazar::hooray:::::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar::hooray:
71.antiope:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN:nazar::hooray:
72.babylove:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN:nazar::hooray:
73.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:nazar:
74.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:
75.nilsu24:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:nazar:
76.bitanemxx::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************
TEMMUZ AYI LİSTESİ

gul_ay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 TEMMUZ ??????
pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 28 TEMMUZ ?????

AĞUSTOS AYI LİSTESİ

nostok:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 AĞUSTOS ?????
Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 AĞUSTOS ?????
denizvekumsal::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 AĞUSTOS ?????
simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 AĞUSTOS ?????
rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 AĞUSTOS ?????
zehra.tugba::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 AĞUSTOS ?????
pempepamuk::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 AĞUSTOS ?????
blny72::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 AĞUSTOS ?????
gulyhas::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 AĞUSTOS
ezgi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 AĞUSTOS
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 AĞUSTOS
zeyhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 AĞUSTOS
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 AĞUSTOS
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 10 AĞUSTOS
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 AĞUSTOS
nergis55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 AĞUSTOS
gulcangulcan:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 AĞUSTOS
umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 AĞUSTOS
ceydammm::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 AĞUSTOS
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 AĞUSTOS
kukuleta09::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 AĞUSTOS
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 AĞUSTOS
YETMEZMİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 AĞUSTOS
librarian::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 AĞUSTOS
asfa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 AĞUSTOS
alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 AĞUSTOS
mugemugemuge:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 AĞUSTOS
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 AĞUSTOS
nrmnsa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 AĞUSTOS
serselo::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 AĞUSTOS
cansam:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 AĞUSTOS
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 AĞUSTOS
serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 AĞUSTOS
eemell:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 31 AĞUSTOS
tlyvz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 31 AĞUSTOS
kanguru82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ? ? ? ?
BEBEGIMIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ? ? ? ?
arzu0000::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ? ? ? ?

EYLÜL AYI LİSTESİ

SULTAN1984:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 EYLÜL
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 EYLÜL
ipekyol51::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EYLÜL
cananzer:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ? ? ? ?

****Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****

ipek bence doktorunu değiştirrrr.
Bu ne biçim konuşmadırrr bebeğinn olması zor demek
Neden zor olur diyee sormadınmıı??
Sebeb neymiş peki açıklama yapsaymış sinir etmesin insanııı:olmaz:

canım valla o şok etkisiyle hiçbişey sormadım sadece dinledim.ama benim anladığım kadarıyla LH seviyem normalden çok yüksek.pco hastasıyım ben zaten.önceki dr sende yumurlama geç oluyor demişti.Ne bileyim ya..Dün saçma nedenlerle eşimle limoni olmuştuk.ıkisinin etkisiyle akşama kadar ağlayarak uyumuşum.mafoldumben mafoldumben
Gece sağolsun eşimle konuşunca rahatlattı beni, doğru düzgün bi dr araştıracağız.Yakın olduğuğu için gantep veya adanaya da bakacağız.
Destek çok önemli gerçekten,dün kendimi çok yalnız hissetmiştim.:çok üzgünüm:
sizlerede desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Yalnız olmadığı bilmesi insanı rahatlatıyorkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Back
X