• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım benim ayın 21i...ama beklemek cok zor:çok üzgünüm:acaba bir hafta kala kanda baktırsam mı diyorum..

Hiç baktırıpta kafanı karıştırma canım. Ben iğnenin 11. günü baktırdım. 2 çıktı dr gebelik olmamışta olabilir geç döllenmede olabilir dedi. Mecburen gene adeti bekliyorum. Tabi bu negatif çıkarsa. Pozitif çıkarsa zaten büyük ihtimal hamilesindir.

günaydın kızlar balsurat nerede en son grip omuştu daha da yok acaba krmızılar geldi de topiki bıraktı mı?

canım ben iğneden 8 gün sonra yaptırdım..negatif cıktı...ama herkes cok erken dedi...balsurat daha tutunmamıstır rahime demişti...dr.uma sormadım tabi cünkü o ayın 24ünde kanda bakalım demişti

8. erken canım. Aslında en erken 12. gün bakıyorlar. Ben artık erkenden hiç baktırmayı düşünmüyorum., Günüm 3 gün geçsin. ıdrar testi yapıp ona göre kana gitmeyi düşünüyorum. Tabi sabırlı davranabilirsem :)

8. erken canım. Aslında en erken 12. gün bakıyorlar. Ben artık erkenden hiç baktırmayı düşünmüyorum., Günüm 3 gün geçsin. İdrar testi yapıp ona göre kana gitmeyi düşünüyorum. Tabi sabırlı davranabilirsem :)

canım senin tarihin bugün yani ayın 9uydu dimi listede öyle yazıyoda.o zaman sen salı çarşamba yaptırabilirsin..

canım senin tarihin bugün yani ayın 9uydu dimi listede öyle yazıyoda.o zaman sen salı çarşamba yaptırabilirsin..

Bugün canım dr regl olmazsan anen dedğin gibi salı çarşamba gel dedi. Ama bu kez ben karar verdim eğer olmazsam cumartesi gününe kadar gitmeyeceğim. İyice bekleyeceğim. Bir daha 2 görmek istemiyorum çünkü.

BU TOPıC TERKEDıLMıŞ BıR TOPıCTıR.....BALSURATTAN HALEN HABER ALINAMAMAKTADIR....BıLGıNıZE.....:enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar balsurat 2 gün yokum diyo cuma günü sabah 11 civarı herhalde tatilde diğer topiği olan balkafanın kısırdöngü partisinde belirtmiş bunu...

Kızlar bende yarından iitbaren 5 gü yokum. Adalara gidiyorum eşimle hergün bir adada denize gireceğim :) lumlu olumsuz bir gelişmeolursa yazarım. Kendinize iy bakın. Hşçakalın.

güle güle tadını çıkar izindesin sanırım iyi eğlenceler....bende ramazanda çıkıcam kısmetse 3 hafta bu ayda adet olursam izindeyken doktora gitmek daha kolay olur benim için malum iş yerinden sık sık izin almak sıkıcı....

Back
X