ya ben galiba adet oluyorum az önce lavoboya gittim afedersiniz tuvalet kağıdına yine pembemsi lekeler geldi. yerleşme olsa devam etmezdi heralde(
adet tarıhın ne zamandı hangı gun olman gerekıyordu keske test yaptırsaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben galiba adet oluyorum az önce lavoboya gittim afedersiniz tuvalet kağıdına yine pembemsi lekeler geldi. yerleşme olsa devam etmezdi heralde(
ya zeyhat vardı ne oldu acaba adet tarıhı yakındı dımı bılen varmı?
zeyhat bu hafta taile çıktı en son pek ümitli değildi değerleri düşüktü ama bilmiyorum şu an durumu nedir.
selam kızlar,
benim regl günüm bugün.allahım inşallah gelmez.
Günaydın arkadaşlar bende klomen kullandım beklemedeyim 21-22 ağustosa kadar ama sanki 1-2 gündür ufak tefek değişiklikler var kasıklarımda zaten ara ara batmalar böyle pıt pıt atmalar oluyor bide daha yaklaşık 10 gün adet olmama var ama göğüslerim dolmaya ve hafiften acımaya başladı ümitlenmek istemiyorum hatta hiç ümidim yok ama bu ufak belirtilerde acaba mı dedirtiyor bende 1 seneden beri bebek hasreti çekiyorum mevlam nasip eder inşallah.Rüzgar yağmur sende 10 gün kala böyle belirtiler oldu mu?
gülcancım bugün senin günün hadi hayırlısı bakalım....nasıl belirti filan herhangibir şey var mı...genelde gününde mi gelir yoksa arada şaşar mı bak eğer şaşmıyorsa olmazsan eğer (ki iş. olmazsın) mutlaka yarın sabah test yap...allahım nolur gebeler çoğalsın hepimizde sırayla hamiş hamiş dolaşalımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
belirtilerede pek takılmıyorum aylardır her türlü belirti oldu çünkü artık kanmıyorum onlara.
arkadaşım senin daha 10 günün var regline heralde.inşallah yerleşme kanamasıdır.kendini sakın yorma.buaralar hep dinlende tutunsun bebişin.
daha önce böyle bişey olmazdıysa kesin yerleşmedendir.ama bir keresinde ben reglime 11 gün varken regl olmuştum.hayret etmiştim.
arkadaşlar muhtemel adet tarihim 21 ağustos...salı günü aksamı yani adetime 10 gün kala açık kahverengi bir lekelenme oldu....2 defa...şimdi bu yerleşme kanamasını ben ilk defa bu sitede duydum acaba böyle birşeymi...dr.uma sordum olabilir dedi...ayın 17si pazartesi kanda gebeliğe bir baktır bakalım dedi...beklemek cok can sıkıcı Allahım herkese sabır versin....laelaelaelaelae