Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
davetin icin tskler insaalh bigun geliriz. esim islerinden firsat bulabilirse cunku surekli yurtdisina cikiyor gelincede burdaki islerini toparlamaya calisiyor. bizde sizi bekleriz insallah. gerci gebzede hic bisey yok. siz zaten burayi bilirsiniz. gelen misafirlerimizi ya evde agirliyoruz yada istanbul veya kocaeline gidiyoruz.
Herkezee hayırlıı cumalar diliyorumm .Dualarımızın kabul olması dileğiylea.s.
Herkezee hayırlıı cumalar diliyorumm .Dualarımızın kabul olması dileğiylea.s.
arkadaşlar ben en son temmuz üçte adet gördüm sonra klomeni kullandım ve yumurtaların gelişimi güzel dedi doktorum 16 cm olmuş sonra çatlatma ignesini temmuz 18de vuruldum ve şimdi 11 gün geçti ve hala adet olmadım acaba hamilemiyim![]()
doktorum tatilde idrar testi yaptım negatif çıktı :gitme:çatlatma ignesi vurulupta adet görmemek olabilir mi ne olur bi yorum yapın benim düzensizliklerim hep vardı:1hug::1hug::1hug:ne olur yardım edin:gitme::gitme:
arkadaşlar ben en son temmuz üçte adet gördüm sonra klomeni kullandım ve yumurtaların gelişimi güzel dedi doktorum 16 cm olmuş sonra çatlatma ignesini temmuz 18de vuruldum ve şimdi 11 gün geçti ve hala adet olmadım acaba hamilemiyim![]()
doktorum tatilde idrar testi yaptım negatif çıktı :gitme:çatlatma ignesi vurulupta adet görmemek olabilir mi ne olur bi yorum yapın benim düzensizliklerim hep vardı:1hug::1hug::1hug:ne olur yardım edin:gitme::gitme:
bilmiyorum kafam çok karışık işallah vardır ama benim kafama takılan çatlatma ignesiyle kesin adet görülür mü düzensizliklerim oldugu için şüpeliyim:gitme: idrarda kaç gün sonra çıkıyor
cevap verdiginiz için çoksagolun hayırlı cumalar:Saruboceq:
Merhaba kızlar ben geldim. 3 Gün denizin ardından eşim rahasızlandı dün eve döndük.
Bu arada ayın 11 inde malesef hasta oldum.
Balsuratlım yeni tarihim 11 Eylül.
Reglin 3. günü yani dün doktora gittim. Hiç yumurtam yokmuş. Hmene dün klomene başladım. 4 gün günde 2 tane içeceğim. Geçen ay 3. gün 7 mm vardı. Moraim bunada ayrı bozuldu. Ayrıca kendimi tavuk gibi hissediyorum.