nrmns bu aşılama değil ama dimi?
canım aşılama zaten tüp bebek merkezinde yapılıyor bunlar iğne tedavisi diye geçiyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaaaaa ne kadar pahalı bu böyle 1 tane iğnemi ki bu kadar beklemiyodum
bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler dr umla konuşacağım peki diğer uyuşmazlıktaki gibi tedavisi var mı acaba
Rabbim bu mübarek ayda yüzümüzü güldürsün inşallahhh:dance:
merhaba arkadaşlar okurken sorunuza cevap vermek istedim.burnumu soktugum için kusura bakmayın.
göbekten yapılan iğneler yumurtaları büyütüyor tabi haplara göre kuvvetli,tüp bebek aşılama yada doğal yoldan hepsinde kullanılıyo sadece dozajları farklı.yaklaşık 500-650 tl tutuyor.dozaja göre 1 kutudan 3 iğnelikte 6 iğnelikte ilaç çıkabiliyor.
evet canım okuyorum şu an buldum bi yerden
cansam ne yaptın araştırabildin mi.....yazsana neymiş ne işe yarıyomuş
Merhaba Arkadaşlar, bugün doktora gittim adetim 5 gün gecikmişti ama kan testinde de çıkmadı. Ama kist yokmuş yumurta çatlamış fakat adet olamıyorum bende hap kullanıp olayıp dedim ve adet olmam için ilaç verdi sonrasında yine Klomene devam... Sana katılıyorum Balsurat Rabbim bu mübarek günlerde sevindirsin hepimizi inşallah. Çok dua ediyorum hepimiz kucağına bebeğini alsın.
Arkadaşlar benim gibi sorunu olan varsa benimle paylaşabilirmi tecrübelerini (Adet düzensizliği).
Teşekkürler...
kaydirigubbakcemile5
msmns canım beklettim kusura bakma ev işi bi taraftan biraz araştırdım klomen kullanıp daha sonra oviterelle diye bir iğne veriliyor sanırım etkili bir iğne kullananların yorumlarını okudum baya hamile kalanlar var fiyatı 80-90 arası bişey ama benim anladığım bu yanlışta olabilir....
Arkadaşlar okuduğuma göre bu iğneler çok pahalı, kullandıktan sonra hamile kalma şansı klomene göre daha mı yüksek öyle anladığım kadarıyla çünkü bende şuan 2. ayım klomende, 3 ay bunu deneyeceğiz daha sonra başka yöntemlere geçeceğiz dedi doktorum. Klomenden sonra ki aşama iğne mi ?
slm kızlar
ceydam iğneleri sormuşsun iğneler 500tl değil bu iğnelerle yumurtan çoğalmıyo klomenle oluşan yumurtaların çatlamasını ve daha kolay hamile kalmanı sağlıyo yani yumurtayı çatlatmak için yani
fiyatıda cansamın dediği gibi 80-90 arası ve ben bu iğneyle hamile kaldım adı oviterelle ayrıca bu iğne için dr.rapor veriyo ve o zaman 15 tl ye alabiliyosunuz
canım bende 2 aydır adet düzensizliği yaşıyorum...haziranda primolot galiba ismi tam hatırlamıyorum....temmuzda da duphastonla adet olmuştum...bu ayı daha belli değil bakalım ne olcak inşallah normal yoldan hasta olurum:Saruboceq:
slm kızlar
ceydam iğneleri sormuşsun iğneler 500tl değil bu iğnelerle yumurtan çoğalmıyo klomenle oluşan yumurtaların çatlamasını ve daha kolay hamile kalmanı sağlıyo yani yumurtayı çatlatmak için yani
fiyatıda cansamın dediği gibi 80-90 arası ve ben bu iğneyle hamile kaldım adı oviterelle ayrıca bu iğne için dr.rapor veriyo ve o zaman 15 tl ye alabiliyosunuz
Canım ben genç kızlığımdan beri adet adet düzensizliğim var yaklaşık 3 yıldır ara vermeden yasmin kullandım bıraktım ama sonrasında 2-3 ay adet olmadım ne zamanki bebeğe karar verdik ilacı bıraktım ama yine 2 ay olmadım sonrasında doktorum 3 ay Diana 35 kullanmamız gerek dedi ve sonrasında Klomene başladık. Şuan benim duam ya hamile olduğumda adetim geçsin yada zamanında adet olabileyim ama yine düzensizlik yine düzensizlik malesef![]()