• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar dün dra gittim çok ağrım oldu o yüzden ben yumurtamın çatladığını düşünüyordum dr imkansız bir şey dedi ve odaya girdik muayne ederken çok garip bir şey oldu yumurtam kendiliğinden gelişmiş çatlamış yumurtlamış ve rahim duvarıda ona karşılık vermiş büyük ihtimalle hamile olabilirsin dedi 28 ağusta adet olmazsam test yapıcam inşallah olmam inşallah hamileyimdir bu arada gulcangulcan benide ekler misin llisteye bu ay hiç bir ilaç kullanmadım

Canım senin adına çok sevindim inşallah hamile olursun da hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın.Baksana doktorun imkansız dediği herşey olmuş. Bebiş geliyo inşallah...

canım amin inşallhta.adet duzenım yok yanı duzensız.yerimseniben

Ben yanlış anlamışım tatlım benimde yok adet düzenim ama bu şekildede hamile kalan çok kişi var inşallah bizde onların arasına girebiliriz.. Bak ne zaman doğum kontrol hapını bıraksam adet olamıyorum yine Farlutal kullanıyorum.. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin....

Arkadaşlar Hayırlı Ramazanlar... dün Oruç Baba ya gittim ramazanın ilk günü yapılan dualar kabul oluyormuş orada, ilk kez gittim ve hepimiz için dua ettim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder. Orada çok fazla duası kabul olup birşeyler dağıtan insanlarla karşılaştım. Bir kadının kızı oraya gittikten sonra olmuş ve kadın 15 yıldır devamlı gidiyormuş. ınşallah bizlerinde yüzünü güldürür Rabbim.

Arkadaşlar Hayırlı Ramazanlar... dün Oruç Baba ya gittim ramazanın ilk günü yapılan dualar kabul oluyormuş orada, ilk kez gittim ve hepimiz için dua ettim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder. Orada çok fazla duası kabul olup birşeyler dağıtan insanlarla karşılaştım. Bir kadının kızı oraya gittikten sonra olmuş ve kadın 15 yıldır devamlı gidiyormuş. İnşallah bizlerinde yüzünü güldürür Rabbim.

canım sağolasın duaların için...ALLAHIM inşallah dualarımızı kabul eder....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar Hayırlı Ramazanlar... dün Oruç Baba ya gittim ramazanın ilk günü yapılan dualar kabul oluyormuş orada, ilk kez gittim ve hepimiz için dua ettim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder. Orada çok fazla duası kabul olup birşeyler dağıtan insanlarla karşılaştım. Bir kadının kızı oraya gittikten sonra olmuş ve kadın 15 yıldır devamlı gidiyormuş. ınşallah bizlerinde yüzünü güldürür Rabbim.
AMııııııııııNNNNNNNNNNNNNN.:Saruboceq:

Arkadaşlar Hayırlı Ramazanlar... dün Oruç Baba ya gittim ramazanın ilk günü yapılan dualar kabul oluyormuş orada, ilk kez gittim ve hepimiz için dua ettim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder. Orada çok fazla duası kabul olup birşeyler dağıtan insanlarla karşılaştım. Bir kadının kızı oraya gittikten sonra olmuş ve kadın 15 yıldır devamlı gidiyormuş. İnşallah bizlerinde yüzünü güldürür Rabbim.

AMİNNNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm ben yenı uyeyım bende 2 aydır klomen tedavisi göruyorum 2 aşılammada tutmadı malesef ama hep dua ediyorum vaktı gelmemiş diyorum tabi bende zaman zaman bunalıma gırdım ama geçti allah hepimize tez zamanda verr inşallahbu mubarek ramazanda rabbım hepimizin yüzünü güldürsün gercekten beklemek çok zor sabır versin rabbım isteyen herkese

saçmalama kız sen bu azimle var ya üçüz bile doğurursun canım yumurtaların harika bu ay içimden bir ses çok hamile çıkacak diyor balsurat sen ben ve topikteki tüm kızlar hamile olur inşallah bu mübarek ayda :Saruboceq:

Ne güzel ağzından bal damlıyor inşallah ramazan hepimize uğulru gelir canım.

slm kızlar özledim sizi giremedim bi kaç gündür
pzt.si dr. gidiyorum kızlar keseyi görmek için dua edin bana..

canım inşallah bebişinin kesesinide görürsün....Dualarım seninle....Bak sende bize dua et arkadaşım....:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm ben yenı uyeyım bende 2 aydır klomen tedavisi göruyorum 2 aşılammada tutmadı malesef ama hep dua ediyorum vaktı gelmemiş diyorum tabi bende zaman zaman bunalıma gırdım ama geçti allah hepimize tez zamanda verr inşallahbu mubarek ramazanda rabbım hepimizin yüzünü güldürsün gercekten beklemek çok zor sabır versin rabbım isteyen herkese

Canım hoşgeldin...İnşallah hepimizin çocuğu olacak Rabbimin izniyle....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar Farlutal da bugün 4. günüm ama akşam üstü adet belirtileri oldu sizce ilacı bırakmalımıyım. Yarın doktoru arayacam ama sizede sormak istedim.

bu serbest atış klomen yok çatlatma iğnesi yok ilginç bende de stres yok

canım en güzeli.....kafaya takınca olmuyor zaten bu iş......ben adet olmazsam söktürücü kullanmıcam bu ay dr.umada söyledim...ne zaman olursam o zaman tekrar başlarım klomene....hihoyyythihoyyyt

Back
X