• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm eylulcum valla benim ilk ayım ama adet duzensizliğim cok kotu benim.
dr ilacı verdi
önce baktı yumoş geliştimi
sonra baktı iğne ile çatlıyormu?
yani belki aynı zamanda düzensizliğin sebebini arıyor olabilir?
ama seninki niye cağırmamışki?

dr ilacı verdi

civcivim benimde adet düzensizliğim vardı hatta 3 ayda bir oluyodum pcos yüzünden çıktı benimki kistler adet olmamı engelliyomuş

eylül bu arda sen klomen kullandıktan sonra iki gün içinde çağırması gerekiyodu yumurta gelişmişmi diye çünkü zaten yumurtanın gelişmesi için bu ilacı veriyo ve takip etmesi gerekiyo yoksa nasıl anlaşılcak geliştimi gelişmedimi geliştiysede çatlatma iğnesi veri yo zaten neden çağırmadı acaba seni

nefertiticim inşallah kavusuruz tez zamanda bebişlerimize

ezgicim,demek sende benim gibiymişsin.
darısı başımıza
yalnız bişi soracağım,sende kilo varmıydı fazladan?
bende var oldukça

dr ilacı verdi

canım benim adetim eskiden bi gün bile şaşmazdı. ama şubatta düşük yaptım ondan sonra düzensizleşti 42- 43 günde bir oluyorum doktor hamile kaldığına göre yumurtlamayla ilgili bi sorunun yoktor dedi adetin de düzelir ilaçla dedi ama benim içim rahat etmedi bi sonuç vermesse başka bi doktora gidiyim diyorum çünkü okuduğuma göre hep klomen kullananlar yumurta takibi yaptırıyor boşuna içmiyim

civcivim benimde adet düzensizliğim vardı hatta 3 ayda bir oluyodum pcos yüzünden çıktı benimki kistler adet olmamı engelliyomuş

eylül bu arda sen klomen kullandıktan sonra iki gün içinde çağırması gerekiyodu yumurta gelişmişmi diye çünkü zaten yumurtanın gelişmesi için bu ilacı veriyo ve takip etmesi gerekiyo yoksa nasıl anlaşılcak geliştimi gelişmedimi geliştiysede çatlatma iğnesi veri yo zaten neden çağırmadı acaba seni

ben de anlamadım canım bazı doktorlar böyle uğraşmıyo işte inşallah bi dahaki aya başka bi doktora gidicem

kızlar ben kacıyorum, hepinize iyi akşamlar.
bol bebişli gunler dilerim:)
iyi akşamlar canım görüşürüzŞeniz
ezgıcım gögüs uclarında agrı oldumu?cok soru soruyorum kusura bakma.belırtılerın ne oldu yazarmısın lütfen?
önemli değil canım sorabilirsin benim belirtilerim genelde adet günüm geçtikten sonra başladı evet göğüslerimde ağrı var ama yan taraflarında bide idrarımın rengi koyu adet günüm gelmeden önceki belirtilerimdede karnımda şişlik ve ağrı vardı ve hala geçmedi:kızgın:
mide bulantım başımın dönmesi falan hiç olmadı şimdiye kadar hamilelik testinide adetim geçtikten 7 gün sonra kendim yaptım ama daha öncede yapınca çıkıyomuş ben garanti olsun diye bilerek bekledim:) daha sonrada hastanede kan testi yapıldı zaten
kafana takılan sorular olursa sorabilirsin tamammı bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım

kızlar hakketen kacıyom

ezgicim belirtileride yazmıssın
zaten 3-4 gundur sağımı solumu incelemekten bir hal oldum:)))
ya bu gunler gecmek bilmiyoooo.
Allah herkese sabırlar versin..

iyi geceler kızlar...

kaydirigubbakcemile4

nefertiticim inşallah kavusuruz tez zamanda bebişlerimize

ezgicim,demek sende benim gibiymişsin.
darısı başımıza
yalnız bişi soracağım,sende kilo varmıydı fazladan?
bende var oldukça

işte o yoktu bende 49 kiloyum zayıfım hatta dr.da şaşırdı bende pcos çıkmasına

kızlar bu arada bişey daha söyliyim ben çatlatma iğnesi vurulduğum gün dr.ilişki günleri vermişti ben ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup ayaklarımı duvara dimdik yasladım ve yarım saat belki dahada fazla o şekilde yattım bende bunu bu sitede okumuştum ve hemen denedim spermlerin ileri gitmesini sağlıyomuş ve benim çoğu zaman geri gelirdi bu şekilde yapınca hiç gelmemişti bunu yapın ve daha sonra yatağa yatıp uyuyun ilişkiden sonra fazla ayakta durmayın

evet eylulcum, istersen sen başka bir doktora da git canım.
gerci bu ilk ay ise bakalım belki düzene girersin ilaçla?

canım inşallah girer ben de öyle temenni ediyorum eskiden günleri de çok uzamıştı şimdi o da kısaldı normale girdi yani inşallah aralılklar da düzelir de gerek kalmaz ilki üç ay sonra olmuştu şimdi bu ay 6. ay insan gene şükretmeli ama ne yalan söyliyim sabırsızlanıyosun bebek için

Back
X