• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Bende 7 ay içtimm ve iğne kullandım ama benim tam aksine iştahımı sıfır yaptı bu lanet ilaçlarrr.açlıkk duyumu kaybettimm ben kilo almak yerine kilo verdim:a015::delphin:

bende 3 ay kullandım 2 kilo aldım şimdi ara verdiğim sürede o iki kiloyu da geri verdim benim için farketmez bebişim gelsinde kilo milo vız gelirkaydirigubbakcemile2sonra zayıflarız çözüm çok:kedi:

Canım yaa bi bilgin varmı bu bitkisel losyonlar falan var yağ eriten göbek için alan onlardan kullanılsa bu bebişe haırlık evresinde bi sakıncası olur mu acaba ?

canım inan bir bilgim yok ama hamilelikte kullanmak sakıncalı gibi geliyor bana....Ama yinede doktora sormak lazım

Kilomu :(( Ben zaten azca 62 kiloyum dahada alırsam yandık zaten çok açlık geliyordu bana birde içim yanıyordu buz gibi kolalar içiyorum geceleri bile uyanınca. Sırf ondan bile göbek yapabilriim azmış gibi.

Kilomu :(( Ben zaten azca 62 kiloyum dahada alırsam yandık zaten çok açlık geliyordu bana birde içim yanıyordu buz gibi kolalar içiyorum geceleri bile uyanınca. Sırf ondan bile göbek yapabilriim azmış gibi.

zeyhat ya bendede bi kola manyaklığı başladı felaket içim yanıyo benimde....normalde kola içmem ama....

Şöyle düşün gece yatarken yanıma kola koyuyorum büyük bardakla gece her uyandığımda onu içiyorum. Sırf onu içebilmek için gece 5 kere rahat kalkıyorumdur.

Benimde sinir sistemimi çok etkiledi. Kavga edecek pozisyondayım sürekli bir öfke gerginlik var üstümde. Dr a zorla kendime sakinletirici yazdırdım ama oda uyku yaptı çok fazla aptal gibi oldum. Bir kere içtm ve bıraktım.

Kızlar bu aralar bendede acayip bi gerginlik var ne yapacam böyle bilmiyorum bu stresle nasıl hamile kalınır bilmiyorum rahat olmaya çalışıyorum ama yok elimde değil çok sinirliyim ne yapcam bilmiyorumm off off....

kızlar günaydın bu ilaçlar banada kilo aldırdı ne güzel 1,5 ayda 3 kilo vermiştim ama klomen+pregnyl bana 1 ayda 1 kilo aldırdı ve her yerimi şişirdi şükür ilacın etkisi geçtikten sonra ödem yavaş yavaş iniyor bebek gelsinde kiloyu dert etmiyorum

Back
X