Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana bırkac sorum olsa benım tansıyon problemım var bugun olctum az once 4.92 buyugu 3.77 kucugu dr um bu nedenle hamılelık zor gecer dıyor nasıll yukseltecegım bu tansıyonu bırde sekerım 55 potasyumum 7.12 ıdı bunun sebeplerı nelerdır bılgın varmı
canım estradiol bakıldı mı o kaç?
progesteronla aynı anda baktırmadın mı
beraber bakılırsa kist hakkında bilgi verebilirdi
mesala benim kistim olduğunda progesteron 44, estradiol 400lerde bi şey çıkmıştı
o yüzden sordum
hayır bi sorun olmaz merak etmemerhaba arkadaşlar benim bir sorum vardı ben klomen kullanıyorum klomen kullanırken ilişkiye girmenin bir sakıncası varmı cevap yazarsanız sevinirim klomen bügün son ilacım allahım inşallah bu ay nasip eder .....
canım inş.gelir bu ay bebişin bu ikinci ayın dimi klomenin dozunu yükselttimi pekislm kızlar ben geldim bu gun dr gittim dr um yoktu hihoyyyt ben de akşamdan beri dua ediyorum dr degiştiricektim bu bahane oldu dr degiştirdim :lepi: muayene oldum ilk defa ust oltrasan oldum cok mutluyum herşey normal yine klomen verdi bugun baslıyorum ayın 31.de gidicem tekrar bakıcak yine pregli sanırım ilk ay olmayabilir üzülme dedi.dua edin kızlar bu ay bebişim gelsin :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
alminasss yazdıgın tansiyon değerlerii değişikk yanlış yazmış olmayasınn böyle değer olmaz çünkü...
PEMBEMM DOKTORUM SEN,İ burda bulmuşkenn sorayımmmmm.Benim evde dr kullandııgı pompalıı tansiyom aletinden varr ölçüyorummm.Bu ara hep düşük 11-7 kafa dönüyorr..Fakatt sağ ve sol kolla ölçülünce değerler 1 kademe değişiyorr.Sence doğru olan hangi koll:kedi:
Doktorum gayet İyİ dedİ ÇÜnkÜ e2 Şubat ayında 29 martta 12 nİsan 20 mayıs 39 hazİran 48 temmuz 35 aĞustos 78 Çıktı epeyce bİ uĞraŞtım e2 İÇİn
alminasss yazdıgın tansiyon değerlerii değişikk yanlış yazmış olmayasınn böyle değer olmaz çünkü...
PEMBEMM DOKTORUM SEN,İ burda bulmuşkenn sorayımmmmm.Benim evde dr kullandııgı pompalıı tansiyom aletinden varr ölçüyorummm.Bu ara hep düşük 11-7 kafa dönüyorr..Fakatt sağ ve sol kolla ölçülünce değerler 1 kademe değişiyorr.Sence doğru olan hangi koll:kedi:
ben henuz ıgnemı olmadım ama gozlerım gormuyor cok bulanık bırde ıstahım kapalı ıstahsızlık yaptı benımde ıgnem 6 gun sonra vurulacak epey vaktım var ve malesefkı yıne yollarda olacagız bayrama denk gelıyor esım seyahate cıkacak bayram oncesı benıde goturecek yanında oradan kayınvalıdemlere gıdecegız onlar afyon dalar sanmam bu ayda tutsun cunku benım ıgnelerım hep seyahatlere denk gelıyor saatlerce arabada sarsılıyorum bakalım kısmet hayırlısı artık bugunde ıftara mısafırlerım var yıne ne pısırsem dıye dusunuyorum evımde cok kırlı temızlemem lazım 1haftadır ıs guc yapmıyorum sımdı temızlıge gırısecegım